Diskusije : Politika

 Komentar
Сигурност аутобуса
dulebg
(posmatrach)
15. mart 2019. u 11.40
14 мртвих на ауто-путу за Гостивар и 30 повређених - због пуцања гуме?!

Те аутобусе баш праве ко од флис-папира. Не знам како је допустиво да се кров спљецка до седишта у сваком превртању. Зашто путници нису везани? Где су ер-бегови? Где су резервни излази, има нешто кроз кров - за мршаве, а шта кад је аутобус на крову?

Најжалије ми било оне деце из Пољске, што на повратку из Турске изгинуше у Бубањ-потоку - заспао возач! Мислим да се Вучко мање потресао, него за Шабана Шаулића?
KennyPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Kenny
15. mart 2019. u 11.53
Ume Buljko da zapeva iz petnih zila od sreće kad je narodu najteze. Po masovnim izivljavanjem, mucenjem i ubistvima Buljko je odavno svetski cuven, priznat i popularan.

Ovo su u SIM Logoru zezalice za ono sto tek dolazi.

Milioni radoznalo trepcu li trepcu.
Werba
(N/A)
15. mart 2019. u 14.54
Koga bre zabole za mandova Sabana i poljske zgebce, koji bi za koju godinu mrzeli Srbe jednako k'o i Ruse...
Bazorilo
15. mart 2019. u 15.38
Не изговарај тешке речи против народа који очито не познајеш довољно,Вербо.А тек,мораш добро размислити кад говориш против невине деце,која су страдала туђом грешком.
Lorka
(поета)
15. mart 2019. u 17.11
Да би се направила добра држава, потребно је најмање два века. Државе које се лоше праве - распадају се након смене једне генерације (за мање од пола века). Трагедија Срба је у томе што нам ниједна држава није трајала дуже од пола века.

У изградњи државе, најдуже траје изградња и контрола система јавне безбедности, заштите и самозаштите, а то је суштина државе и главни разлог због кога један народ има потребу за државом.

Нажалост, код нас се свако пола века руши држава па ствара из темеља. Тад на чело државе обично дођу незналице и почну да силом спроводе неке своје идеје, не знајући шта је стварно држава и која их све изненађења чекају док праве нови (анти)систем на темељима импровизације и незнања.

Данас је нашим политичарима главна преокупација како што ефикасније да наплаћују рекет од народа, и како га у што већем обиму стрпати у своје приватне џепове. Систем јавне безбедности и мера техничке заштите у свим сегментима друштва - државним и привредним институцијама, као и међу грађанима - то је оно што изискива велика улагања и трошкове. А наши новопечени државници ту ставку не желе да виде у буџету, јер, забога, шта ће онда да остане за њихове приватне касе!

И кад причате о пружним прелазима без рампе, технички неисправним аутобусима, несрећама и погибијама - узроке треба тражити у овом што сам написао изнад.
zoxthegreat
15. mart 2019. u 17.39
prva faza je oslobioditi se domaćih izdajnika i to treba da traje jednu noć
Werba
(N/A)
15. mart 2019. u 23.27
Bazorilo

15. март 2019. у 15.38

Не изговарај тешке речи против народа који очито не познајеш довољно,Вербо
=======
Šta ti vise znaš o poljacima, a ja ne znam?

Za početak znam da su poljaci uz hrvate i Kijev-Lavov ukrajince, najveci smradovi-zlikovci na planeti Zemlji.
Bazorilo
16. mart 2019. u 20.44
Да ли си чуо,да у Пољској постоје две,историјски и културолошки подељене целине?-А кад су деца у питању,ту не може да се прави никаква разлика без обзира из које су земље.Ко то чини,бојим се да се може изједначити са онима који су бацали бомбе на нашу земљу,не водећи рачуна ни о деци,ваљдар због тога што су Српска.Народ те бомбаше џелате,с правом назива злочинцима.
Werba
(N/A)
16. mart 2019. u 22.38
-ne ti si čuo, ali nisi dobro razumeo o tim grupama.

Jedan iz te tvoje „devicanske grupe” o ratu u baaaznija:

'mi ljubimo hrvate, srbi su zlikovci' O Jovanu papuilu da i ne pricam.

Što se tiče poljskih zgebaca, zadesilo ih je sto ih je zadesilo i cao djaci. Deca ginu po celom svetu.
Bombe su padale po Srbiji i nisam primetio da si bio nešto uopste zalostan...

Kuj gu ih bre hebe, za mene vazi: samo mrtav poljak je dobar poljak,
a ko hoće neka place za njima ili ih udomljuje...
dulebg
(posmatrach)
17. mart 2019. u 04.43
Захваљујем се дискутантима на држању теме. Почињем да верујем да овде понеки има своју тему и да улази на туђе да би разговарао са собом?
Bazorilo
17. mart 2019. u 16.48
Подсећаш ме на комунисте који су народу стално пребацивали како нагињу наводно Американцима,а у исто време читаве Ју,слузбе су биле на платном списку ЦИЕ.Тајна слузба министарства спољних послова је цела била на њиховим јаслима,док се народу сервирало јаје мућак,које се деведесетих и разбило па засмрдело читавим Балканом.
А за децу коју је у погибељни положај гурнуо управо лидер Социјалиста и његова верна љуба Комунисткиња,ти никада ниси ни зуцнуо.
Werba
(N/A)
21. april 2019. u 03.41
Мостарац= hercegovanac skorojevic/styrsljen i odzuvan, koji kroz barabski sleng običnog ulicara, glumi „arijevskog” beogradjanina...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.