Diskusije : Politika

 Komentar
Препорука Ватерполо Савеза Србије
D-Man
(Analyst)
20. februar 2019. u 17.12
''...i da ne dopuste da se dogode bilo kakve provokacije sa naše strane...''

Read more at http://34sad.com/vesti-vaterpolo/preporuka-vaterpolo-saveza-kad-igrate-u-hrvatskoj/#FAesLs6JG7aJ6Atr.99

Ето када се политика опет умеша која би са Хрватском по сваку цену да одржава добре односе.

Можда сам пропустио али чини ми се да нигде није било ни речи о томе да би било паметно да се захтева да се све утакмице у Хрватској када тамо играју српски клубови аутоматски организује у инистранству.
Када хрватски клубови почну финанцијски да осећају на својој кожи идиотизам њиховог ''пучанства'' онда ће се можда, кажем можда, нешто и почети мењати.

Клубови из Србије праве велику грешку што учествују у било којој лиги са екипама из Хрватске а нарочито што иду у Хрватску. Сваки долазак клуба из Србије (или РС) у Хрватску је душевна храна умоболним усташама који живе за тај дан када ће моћи на било који начин да се иживљавају према свему што има српски предзнак.
D-Man
(Analyst)
20. februar 2019. u 17.14
А онима који ће можда питати због чега тему о ватерполу отварам овде на страни Политика желим да подсетим да је све ово итекако политика и да са спортом нема никакве везе.
seljakipo
20. februar 2019. u 20.35
... због чега тему о ватерполу...?

... pa, valjda zbog siptara.?!
seljakipo
21. februar 2019. u 01.49
У Сплиту су нападнути ватерполисти Црвене Звезде.

Ово је још један показатељ да са тим геноцидним народом не треба да имамо ништа, ни у спорту ни у осталим сегментима живота. И још учествујемо у, тзв. Јадранској лиги. Срби, пробудите се. Немојте да размишљате како је рат прошао и припада прошлости и остале небулозе. Кад су у питању Хрвати са њима се увек зна на чему си. То су геноцидне психопате који ће увек да напакосте Србима кад год се укаже прилика. Па идите у геноцидну Хрватску, летујте где су убијени милиони и милиони Срба, исто толико протерали. Купујте у њиховим продавницама. Али знајте, кад све то радите газите по усташким жртвама, невиним Србима који су на најужасније начине убијени, само зато што су били Срби. Газите по жртвама рата из 90-их..

Шта треба још да нам се догоди па да научимо неке ствари? Ако сте самосвесни Срби схватићете ко су то Хрвати. https://tinyurl.com/y697ox9a

Паметном доста
dulebg
(posmatrach)
21. februar 2019. u 03.09
Па ако Виктор тако каже ...
Power12345
21. februar 2019. u 06.14
Predsednik VSS Viktor Jelenić skrenuo je pažnju članovima saveza da se dobro pripreme ponesu ne samo kupaće gaćice već i čamce za spašavanje i da se nikako ne opiru, viči ili deru ako ih koji put malo zakače..
Riva je riva i nije svaki put vidjet more okusit tlo, zemlju nekadašnje i naše lipe Yu.
Nismo se džaba u nekadašnjoj našoj i zaklinjali da čemo čuvati granice naše itd..
je.biga Nostalgija je nostalgija ...
D-Man
(Analyst)
21. februar 2019. u 11.10
Правих Хрвата нема много и ти аутохтони Хрвати живе у северозападној Хрватској, тамо према граници са Словенијом и Мађарском.
Са таквима смо ретко кроз историју имали било каквих проблема.

Ми имамо проблемса са нашим ''отпадом'' како у Хрватској тако и у БиХ. Пакатоличавање и потурчавање дела Срба је довело до страховите девијације мозга тј. психичким поремећаја који се огледају у испољавању страховите мржње према свима онима који су остали верни својим коренима за разлику од њих или њихових предака који су се због свог личног интереса окретали онако како ветар дува.
Ето, у томе је суштима проблема којег ми имамо а који нико од политичара не сме да назове правим именом.
Катличка црква тј. Ватикан је српски непријатељ број 1 кроз векове и све што се дешавало са Србима кроз историју и све патње кроз које смо прошли било је у директној вези са Ватиканом и њиховом жељом да се Срби елиминишу са својих вековних огњишта. Да ли ће Срби бити побијени, протерани или покатоличени уопште није битно Ватикану.
Тако је и дан данас.
dulebg
(posmatrach)
22. februar 2019. u 03.25
Д-Ман, скоро да бих се сложио. Само у праве Хрвате рачунам оне са Отока, из Кварнера и Истре, који говоре чакавским (Назоровим) језиком; имају доста јаку заједницу у Градишћу - на граници Аустрије, Мађарске и Словачке. Загорци су Словенци, некада су живели свуд до Осијека, али се временом Жупанија Хрватска повукла са мора у Загорје, па су домаћи проглашени Хрватима.
Премда управо за загорским Хрватима иде она пословица: сачувај ме Боже куге, рата и Хрвата.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.