Diskusije : Politika

 Komentar
Булевар С.Милошевића
dulebg
(posmatrach)
18. februar 2019. u 04.09
Добро мајку му - и задња шуша доби своју улицу, а Слоби не смеју да дају ниједну? Ја предлажем: Панчевачки пут, од моста до „Малог раја” и панчевачког атара!

Ту је била једна одвратна џада, више вода него калдрма. Прошао Слоба неким послом за Вршац и назад - и запрепастио се: да се тако држи веза са Банатом, Вршцем, Румунијом ?!

И нареди, у она херојска времена 1999-те, онако: без пара, без средстава - да се наспе 2м песка и уради булевар. Радовали се наши жутаћи: „хе-хее, Он ће пут да ми уради? ево поѕерите ми се овде ако ја провезем његовом улицом..” Возе данас, фале Бога, живцирају се због ограничења на 60.

Богами - уради га он за пола године, ево дан-данас исти асфалт стоји, неки црвенкасти, не круни се; за разлику од демократског и напредног, који не подноси зиму. Како су урадили 1999, тако користе и данас, акобогда да га некад оперу.
britka-sablja
18. februar 2019. u 04.26
Па није тај пут баш тако, без значаја. кад би само мало дозволили бржу вожњу, кад не би неки по навици, престали обилазити са десне стране, ( што је трака за јавни превоз ), кад би семафори интервално били повезани, тај „ панчевачки пут” и није неки мачји кашаљ за једног Слобу!
А богами, ако наставе овако да проширују ту зону,све мислим да ће „Мали рај” припадати београдској територији. Ко зна, можда и Панчево постане предграђе Карабурме, Тамиш баш није тако широк, лако се да премостити по потреби.

Ту сваког дана прође преко 15 хиљада возила јер сав теретни промет иде преко Панчева, Баваништа, Ковина и Смедерева према југу.
Дачићеви социјалисти би се свакако радовали. Можда би „Слобин булевар” био окићен и заставама...
Werba
(N/A)
18. februar 2019. u 05.31
Likota ne bulazni.
Cobe treba da dobije ulicu koja se danas zove kralja Milana. Znaci od Kalisa pa do Slavije, tj. bivša ul.Marsala Tita.
Ponistit ime bul. kralj Aleksandra i prekrstiti je u bulevar
Crvene armije, na kraju oni su i oslobodili Beograd od svaba.
Šta će sarajevska ulica u Beogradu?
Ponistiti je i preimenovati je u ulicu,- Kosare. Tu ulicu sa tim imenom, tebalo bi se posebno urediti.
golubbabicPoruka negativno ocenjena. Pokaži

golubbabic
18. februar 2019. u 07.03
ulicu presvijetle tarabe;-)))))))))). koji dziber! prodo ti je zavicaj, a ti bi mu ulicu?!
Novak
18. februar 2019. u 11.32
Predlazem da ulicu Slobodana Milosevica preseca Krajiska Avenija.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
18. februar 2019. u 12.20
Opet mu baba nije dala.
Lorka
(поета)
18. februar 2019. u 13.45
Иако је био лош политичар, Слободан Милошевић није био издајник. Он је једини политичар који је имао храбрости да започне процес уједињења Србије. У томе није успео јер је непријатељ био јачи, организованији, богатији, подржан јаком логистиком и оружјем богатог империјалистичког западног света...

После Милошевића, Србију су зајахали издајници (који су, истина, били моћни и у Милошевићевом систему).

Комуњарска корупција и криминал за време Милошевића били су ништа у односу на корупцију и криминал који су дошли после њега, а поготову данас.

Иако су сви данашњи тајкуни деца титоистичког естаблишмента, ипак се може рећи да је Милошевић више бринуо о држави него сви после њега и ови данас.

Ако Ђинђић има своје улице и булеваре, не видим ниједан разлог зашто то не би имао и Милошевић.

zikzak
(misholovac)
18. februar 2019. u 15.33
Kako nije bio izdajnik kada ke redio za interese strane sile, tj. komunisticke internacionale? Ili možda mislis Lorka da su srbi izmislili komunizam?
Novak
18. februar 2019. u 17.59
E kamo moje lepe sreće da je bio izdajnik i
odmah izdao šta se izdati moglo,
ostavio bi sve ostale izdajnike na suvom a
Srbija bi danas bila bar onoliko losa koliko i
pre njegovog spasilckog pohoda.
Lorka
(поета)
19. februar 2019. u 00.37
Мишоловац, не бркај државу и политички систем. Милошевић јесте био у заблуди по питању политичког система, али није издао државу. А што се тиче и политичког система, да се улазило у лагане реформе које су се већ започињале док је била Југославија, а и за време Милошевића кад се Југославија распала, данас бисмо сигурно били у бољој економској позицији него што јесмо. Ја чак мислим да су услови за развој приватног предузетништва били бољи за време Милошевића него данас. Петооктобарци, а сада и СНС, уништили су сваку могућност фер утакмице на нашем тржишту. Мафија данас само гледа шта може да опљачка од државног капитала и како да обезбеди монопол великим тајкунима. Време за мали бизнис никад није било горе него данас. Тако ми се бар чини.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
19. februar 2019. u 01.20
prica lik koji samo fafa kite po haustorima od privredne aktivnosti. jbt kada ćete da se umorite i pocnete da radite? 90% komunjarske privrede se istopilo od gubitaka sve je to bilo na stranim akumulacijama. pogledaj samo šta radi u sloveniji iz komunistickog perioda.
dulebg
(posmatrach)
19. februar 2019. u 03.40
По чему је био у заблуди што се тиче политичког система? Зар није поклонио станове, наредио ваучерску приватизацију, увео вишестраначки систем. У његова доба изграђено 1000 цркава, радило 1000 нерегистрованих радио- и тв-станица и исто толико издавано новина и часописа, снимано 7 играних филмова годишње.

Све што има тајкуна - створили сус е у његово време.

А још ми нико није цитирао његову изјаву, где спомиње: самоуправљање, несврставање, братство-јединство, недајтибоже „комунизам”?

Слоба је био технократа, који је владао Србијом као компанијом. Стално је тврдио: да је слабија од Кока-Коле, па што би се другачије њоме управљало. Пре тога био је представник у Њујорку Београдске банке - 60-те у свету по снази.
britka-sablja
19. februar 2019. u 05.36
У читавој својој историји, Србија је увек давила сопствену децу. Народ који се перманентно одриче свога, на крају постаје просјак јер је све своје уништавао, уверен да чини добро!
zikzak
(misholovac)
19. februar 2019. u 16.35
Мишоловац, не бркај државу и политички систем. Милошевић јесте био у заблуди по питању политичког система, али није издао државу.
U tome I jeste problem... Nijne izdao državu, samo sto to nije bila nasa Srbije već titova SFRJ koje je hteo po svaku cenu da sacuva na grbaci Srba I Srbije!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.