Diskusije : Politika

 Komentar
Протест белих меда
Bazorilo
11. februar 2019. u 19.54
Инвазија белих недведа догодила се у Арктичком делу Сибира.У покрајини Новаја земња,неколико десетина белих меда је ушло на терен људских насеља и паралисало активности тамошњих становника.Руске власти су издале званично саопштење у коме се замоњавају надлежне власти тог региона да се стрпе и не одстрељују те иначе,данас ретке животиње.
Поставља се питање,да ли је и то једна апокалиптична појава,која указује о великим променама на нашој планети.
Док се људи трве и отимају међусобно за територије и природна добра,сужава се круг целокупног битисања и деловња на земљи.Политичари ће касно схватити да су златно време за очување животне средине протраћили у настојању да што више материјалних добара приграбе за себе.
Werba
(N/A)
12. februar 2019. u 05.22
Pored medveda i belih medveda, tigrova tj. svih vrsta velikih macaka, slonova,
nosoroga, orlova svih vrsta i ptica, lisica, vukova, foka, kitova, sada su najugrozenije i ajkule, posebno bele..
Kinezi i japanci, bukvalno ih prozdiru, bolje receno,- prozdiru okeane...
Da se ja pitam kao vlast, svakog koga bi uhvatio u ubijanju tih zivotinja, bile bi izrecene smrtne presude, koje bi se izvrasavale na licu mesta ili 14 dana posle izricanja presude, javno!.. bez prava na zalbu.

Nema većeg krvoloka i stetocine od coveka.
Bazorilo
12. februar 2019. u 09.38
Тачно чика Вербо.А где су амери који траже све веће испоруке меса и месних прерађевина.Земље подамазонске регије сваке године уништавају огромне шумске пределе и од тог терена праве пашњаке,да би могли да узгајају говеда за извоз у САД,где нестрпљиво чекају џек-пере ждере.И од таквог света очекивати здрав разум.
Dikan
(Само буздованом)
12. februar 2019. u 10.13
Тако је Ставро. А твоји Ромуланци као еколошки свесна групација рециклирају бакар с` (туђих) кровова и цвеће са (туђих) гробова и тиме чувају планету...
Werba
(N/A)
12. februar 2019. u 17.37
Da su ameri najveci ekoloski unistivaci planete, jesu...A ubice koje su se ramileli po planeti i ubijaju zivotinje, dolaze iz amerike, japana, holandije, kine...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.