Diskusije : Politika

 Komentar
Овај ''дави'' и ван Србије!
D-Man
(Analyst)
22. januar 2019. u 16.51
Јбт, ја мислио да се овај наш психопата бави вербалном дијерејом само у Србији кад оно, брале, он се распиштољио и ван Србије.

https://tinyurl.com/y8de6fer

Један од највећих бисера је овај (када је коментарисао идући сусрет са Меркеловом).

Вучић каже да, и пред тога (15ог сусрета са Меркеловом), осећа трему а, јбт, ево и због чега

„Зато што је реч о соби која је изузетно одговорна и озбиљна, са њом нема глупости на које су српски политичари навикли, па су покушавли да је шармирају и слично. Сувише је она озбиљна, морате добро да се припремите, да имате одговоре на сва питања, да добро разумете шта Немачка жели, да разумете шта Србија жели и може да бисте добили највише”, рекао је Вучић

Пазите ви идиота шта он каже. Изгледа да се сви други српски политичари баве глупостима (навикли су на то, је ли) а ваљда је он ЈЕДАН и ЈЕДИНИ који је, шта ли, паметан.

Ах, да, ево још мало:

''Како каже, никада сам не тражи састанке са њом, јер је она и превише заузета, али да она показује одговорност што сама то тражи и жели да види шта ми мислимо и да нам укаже каква је немачка политика.''

Ха, ха, ха! Јбт, који морон! Он не тражи састанке са Меркеловом јер јер она превише заузета. Још само да је морон схватио да се Меркелова састаје са њим како би му по ко зна који пут поновила како је Немачка признала тзв. Косово и да је увек била и биће на страни СВИХ српских непријатеља.

Шта човек да каже?
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
22. januar 2019. u 17.16
Prolazi to kod ovih balvana kao Keser. Taj je sigurno pricvrljio neku nesrecnu radnicu iz Jagodine i sad se oseca Sumadincem. Sve je to polusvet. Pogledaj mu predsednike opstina sve go krimos kao i ona dronfulja u pratnji keramicara i ministra policije kod doceka Putina.
POLARIS
(доктор)
22. januar 2019. u 17.17
Да каже, да си заљубљен у Вучића.

Не знам о чему причаш, зар је његово највеће зло што показује поштовање према некоме, па била то и Меркелова или Путин или било мко други. Шта је требао рећи набијем је на ћуну онако дебелу и ружну. Не разумем о чему причаш, па Србија има највећу робну размену са Немачком. Немачка је водећа земља ЕУ.

Мери се свака изјава, свака изговорена реч.

Само у Србији имаш близу стотињак БНД-оваца, а где су остале немачке службе и агенције. Све снимају, све прате. Иначе као што знаш Немачка је један од патрона шиптарима, потербно је ту дипломатијом мењати тежиште, а то се ради показивањем поштовања и тад добијеш прилику да изнесеш свој став.

А велика је ствар да се чује и наше мишљење.

Озбиљне државе морају да граде добре међудржавне односе. А његова прича ја, па ја и само ја је потпуно небитна док не прави штету. И Обреновић је био ја, па ја и само ја, стим што је и главе секао, па створи Србију.
D-Man
(Analyst)
22. januar 2019. u 18.45
„Мери се свака изјава, свака изговорена реч.”

Тачно! Међутим, проблем је шта тај манијак уопште не ''мери'' речи већ стално ''драмосерише''.

Мени није јасно шта он уопште покушава да каже са тим својим монолозима и очајним изјавама које ни дете од 8 година не би тако форумулисало.

Човек је класичан нарцисоидни психопата. Жели стално да је у првом плану, жели стално да прича, не дозвољава ником другом да дође до речи, себе увек истиче у први план, једноставно не жели или не уме да на питање одговори кратко и јасно.

Чему уопште његов идиотски коментар како су српски политчари навикли на глупост а да су неки чак и покушали да шармирају Меркелову!!!???
Човече, ајде мало размисли само о томе! Да ли нормалан човек може и да помисли да тако нешто каже када га неко упита о састанку са Меркеловом.

Умерен и нормалан политичар би рекао: ''Гђа Меркел и ја ћемо сутра разменити мишљења о последњим потезима Приштине а разговоараћемо и економским везама које јачају између Немачке и Србије.''
Зар то није нормалан и умерен одговор и вагање речи? Коме он уопште и до када ће да продаје маглу са својим незрелим и глупим коментарима?

Мени никако није јасно да ти не примећујеш то одвратно Вучићево понашање!
Тај човек Србију брука на сваком кораку! Зар ти то не видиш?

steks
22. januar 2019. u 19.29
D-Man
Коме он уопште и до када ће да продаје маглу са својим незрелим и глупим коментарима?
-----------------------------------------------------------------------
Гледаоцима ружичасте Фарме и Парова којих има таман колико и његових гласача.
seljakipo
22. januar 2019. u 19.38
..., predsednikovo predsednikovanje je otprilike kao lep covek sa nepravilno rasporeddjenim crtama lica.
Ne treba biti doktor da se uoce neke nepravilnosti tj. idiotizam u ponasanju doticnog.
...IDIOT- kaže wikipedija:
Idiot was formerly a legal and psychiatric category of profound intellectual disability, in which a person's mental age is two years or less, and he or she cannot guard against common dangers. Along with terms like moron, imbecile, and cretin, the term is now archaic and offensive,[1] and was replaced by the term „profound mental retardation” (which has itself since been replaced by other terms).

Nowadays, „idiot” is a derogatory term for a stupid or foolish person.

znaci: „profound mental retardation” ili u svakodnevnij praksi korisna budala.

Skraceno: IDIOT je osoba koja ne može da vodi racuna o samom sebi...

postavlja se pitanje kako Idiot može da vodi racuna o drugome ili drugima onda.
pravda_i_istina
22. januar 2019. u 20.28
izdajnicki dzukac ide kod kuje, ali da ne zaboravi da lane na druge srpske politicare koji su „navikli na gluposti”, ahahaha
Werba
(N/A)
23. januar 2019. u 01.12
Не знам о чему причаш, зар је његово највеће зло што показује поштовање према некоме, па била то и Меркелова или
=========

Zna se kako se iskazuje postovanje. Poblem je u tome,sto VOdja misli da je pokazivanje postovanja,kada roni..ili još sa vrata skida tange...

Uzgred,ni Bota po tom pitanju nije bio gori ili bolji,ustvari totalno kopira Flekavog..
zori
(Чича)
23. januar 2019. u 09.36

...па су покушавли да је шармирају и слично...

________________________

ja ne bi... ruzna brate... ruzna
D-Man
(Analyst)
23. januar 2019. u 11.46
Оно што ме највише изненађује је реакција поштовалаца лика и дела Алексанцдра Вучића када се год неко усуди да критикује, је ли, великог вођу.

''Шта је требао рећи набијем је на ћуну онако дебелу и ружну.''
Ево, управо ово је типична реакција и Вучића када разговара са новинарима а исто тако и свих других који га правдају за оно што чини.

Или као што Вучић рече у вези заставе тзв. Косова у Notre Dame Paris када је питао новинаре: ''Зар ви мислите да треба да се пењем и скидам ту заставу'' или нешто тако слично.

Дакле, класична замена теза. Нећу одговорити на питање већ ћу ја поставити контра питање. И, на жалост, таква контра питања очигледно су научена из кухиње тетке Ције
Свако то контра питање се своди на то да укаже да било шта друго да је учињено да би то одмах изазвало неку катастрофу, рат, да фактички више не би могло да се живи.

Ето, тако и тај горе издвојени коментар о томе да ли је, ваљда, Вучић требао рећи да ће је набити на ћуну (занимљив израз, чини ми се да се увелико користи у БиХ међу муслиманима).
Не, господине или господо драга, нико не очекује ни од Вучића ни од Дачића ни од било којег другог политичара из Србије да буде арогантан, да прети и да се замера, јавно и отворено, Меркеловој или било коме другом.
Оно што ја сматрам да је нормално за српског политичара је да буде умерен и сталожен када даје изјаве. У свом коментару изнад сам рекао како је Вучић могао одговорити на питање о сусрету са Меркеловом. То би било то и нико више не би постављао било какво друго питање у вези сусрета са њом.
Међутим, Вучић пати од тежег облика нарцисоидности и мора око свега д а''драмосерише'', да себе уздиже а да све друге клевета. Па, људи, колико је он само пута прозвао целокупан српски народ у стилу ''Ми Срби ово или ми Срби оно''. Такве ствари, без обзира шта мислио, се не говоре јавно пред новинарима.

Вучић сваку конференцију за штампу на врло вулгаран и безобразан начин претвара у циркус где настоји да шири своју болесну платформу! Јбт, оне је, је ли, спреман на тешке одлуке у вези Косова и Метохије! Стани мало, Вучићу! Ко си сад па ти па да си ти спреман на тешке одлуке?
Да ли си о решењу косметског проблема разговарао у Скупштини? Ниси!
Да ли си добио подршку за твој план и ''тешка решења'' (о којима нико други очигледно појма нема) у својој странци или било где другде? Па, наравно да ниси јер да јеси о том плану би се бар нешто знало а овако све је у његовој болесној глави и он ће, је ли, да донесе тешке одлуке!

И такав тип је Предсеник Србије!!!??? Ето, то је оно што мени смета код Вучића. Уморан сам више да на свако питање које му се постави он одговара са контра питањем да ли је требало да направи неки скандал, да ли треба да ратује са целим светом или ко зна коју другу глупост коју одвали.
Не, Вучићу, само умереност у изјавама. Кратки одговори. Престани да себе величаш, Престани да омаловажаваш друге. Престани да плашиш народ. Престани да глумиш кловна и да нас брукаш. Бирај речи. Престани са својим одвратним монолозима. Ето, само то и толико. Нико од тебе не очекује да претиш Америци, да кажеш Меркеловој како ћеш је набити на ону ствар или да урадиш било шта друго што нико паметан не би урадио.

Зар је то, што ја и мени слични очекујемо од Председника Србије, лоше?

Према томе, ви који браните Вучића, престаните да га браните на исти начин као што и он чини када не зна шта да каже јер врло добро знате да Вучић у свакој прилици и на сваком месту показује своју психопатску нарцисоидност.

Ах, да не заборавим да кажем и ово на крају. Због заставе тзв. Косова у Француској ја бих се захвалио на позиву и рекао да не могу да будем као представник Србије на истом месту где се застава српске покрајине истиче као застава независне државе. Једна једина реченица је довољна да се све каже и да то има велики одјек у свету. Наравно, могло би се још додати и пар реченица како је Србија поносна да је у оба светска рата била на страни савезника али да, на жалост, ти исти савезници данас (и у псоледњих 30ак година) подржавају српске непријатеље а ради се о истим онима који су у оба светска рата ратовали и против Србије и против савезника.
Дакле, има начина да се своја порука упути на јасан и недвосмислен начин а не да се ''драмосерише'' као Вучић којем ништа није свето и који би пре да буде виђен у Паризу без обзира на понижења према Србији него што ће послати културно писмо и одбити позив. Ето, то је проблем са Вучићем који онда кошта целу државау. И такав човек ће да доноси ''тешке одлуке'' у име Србије!?
POLARISPoruka negativno ocenjena. Pokaži

POLARIS
(доктор)
23. januar 2019. u 12.56
Ди мен (човече), где живиш ти, мислим да је Канада. Не знам зашто се тако ложиш на Вучића, али знам да би у случају неког срања у Србији уз кокице или чипс уредно пратио ЦНН, ББЦ, ...

А овде би туђом „ћуном” (израз на којем ми замераш, алудирајући на мојим некакфвим везама са муслиманима, ваљда, шта ли, ко би знао шта мислиш) или како је теби драже курцем глогиње млатио. Верујем да уморан и исфрустриран дођеш са посла и онда мало на интернету лечиш фрустрацију, па се лагано утопиш у пихтијасту масу и оплетеш по Вучићу, инерција, линија мањег отпора.

Примећујеш ли нарцисоидност у својим постовима. Ти знаш како би и кад требало реаговати, ко и кад би где требало да иде и шта ко коме треба рећи. Требало би свет уредити по твојим интерним узусима. Све што није у складу са оним како ти размишљаш је изопачено, лоше, некултурно, глупо,..., а таква је комплетна ова сајбер бригада пљувача по Вучићу. Сви знају како треба државу водити и сви би то беспрекорно одрадили.

Која нарцисоидност и који его трип.

(можда ћеш ме сада повезати са недај Боже наркоманима због ове речи ТРИП)

Вучићеве „фусноте” (сад си ме вероватно повезао са латинима због ове речи), доживљавам као појашњења која спречавају мањинске медије да манипулишу његовим изјавама како им се прохте. И да нагласи оно што ради, а чему мањински медији не желе да информишу јер им не иде у прилог, па ако шта промакне то испљују на сва уста.

Какав год да је нарцисоидан и све ово што му крпите, први пут сам од једног председника Србије чуо нешто што нико није смео да изговори:

НЕЋЕМО ДОЗВОЛИТИ ВИШЕ НИКАДА ОЛУЈЕ НАД СРБИМА!

Колико год да је ово изводљиво или неизводљиво, тачно или нетачно, да ли је слагао илчи не, потпуно је небитно, али је јавно изговорено и то је вредно поштовања.

Председник сваке државе је јавна личност чији се сваки поступак филтрира кроз милионе филтера, у зависности колико му држава има становника. И надам се да си сагласан да не може да буде по вољи сваком становнику своје државе.

Али озбиљни становници поштују избор већине своје државе, јер у супротмном је то терор мањине над већином, као што су то урадили шиптари на КосМету, Словенци, муслимани и Хрвати у бившој Југославији,..., као што то тренутно жели ова исфрустрирана мањина у Србији и ви сајбер ратници на овом форуму.

Да, ја сам легалиста и поштујем председника Србије (ма ко то био, таман и Тадић, којег сам такође поштовао као председника Србије), чињеница је да имам много замерки тренутном председнику, али му и честитам на многим добро одрађеним пословима.
D-Man
(Analyst)
23. januar 2019. u 16.36
„...и оплетеш по Вучићу, инерција, линија мањег отпора.”

По теби је оплести по Вучићу линија мањег отпора!? Ја мислим да је критиковање Вучића нешто друго од линије мањег отпора, управо супротно!

Кажеш да сам ја нарцисоидан јер мислим да све знам како и шта треба а пљујем по Вучућу!?
Па, човече, ја кажем да Вучић мора да смањи ''доживљај'' и да буде умерен. Навео сам пар примера како се лепо, културно и достајанствено може одговорити на питња о, рецимо, сусрету са Меркеловом.

Није ми јасно да ти његову ''вербалну дијареју'' можеш да браниш. Кажеш да мора тако јер опозициони медији (или које си већ споменуо) би могли да искриве његове рече. Јбт, који то опозициони медији? Колика је снага тих опозионих медија у Србији у поређењу са РТСом и ''државним медијима''?

Ја од Председника Србије само тражим да се понаша културно, да се не експонира у јавности својим глупим коментарима (ако ти кажеш да нису глупи онда нека буде по твом) те да не поштује институције система а не да представља и Председника и Премијера и Владу и Скупштину!
Таква узурпација власти, коју је спровео Вучић у Србији, се можда може мерити само са Северној Корејом где се један човек пита о свему.

Видиш, ја нисам од оних који Вучићу негирају победу над изборима. Може шта ко причати о намештању избора али то си, ипак, бајке за малу децу. На жалост, ситуација у Србији је таква да већина верује у Вучићеве сплачине, жалопојке, бусање у прса (ја па ја) и, будимо реални, његово буздованско понашање.
Он се кур4и, он би да влада без подношења рачуна било коме а наш народ је увек прихватао ауторитет који се тако наметне (док једног дана том истом народу не прекипи).

Кажеш како је рекао да никад више Србија неће дозволити неку нову ''Олују'' и да тако нешто никад ниједан други српски политичар није рекао.
Да ли си ти заборавио на Милошевића и његове изјаве? Милошевић је таквим запаљивим изјавама и дошао на власт.

Да ли си заборавио на Ђинђића којег многи сматрају за издајника а који је, ипак, једини који је Западу рекао да око Космета нема ни погађања ни преговора (убрзо након тога је убијен).

Један Коштуница је рекао много више и од Вучића и од Милошевића и од Ђинђића једноставно чињеницом што се изборио да у Уставу Србије стоји да је Космет саставни и недељиви део Србије. Видиш, тај твој Вучић, којег ти често браниш, ће прекршити и Устав када донесе оне ''тешке одлуке'' о којима стално прича.
Тај човек ће некаквим компромисом (иако је јасно и малом детету да са шиптарима не би требало бити било каквог компромиса) признати тзв. Косово као независну државу БЕЗ ОБЗИРА НА УСТАВ СРБИЈЕ а тек ће онда, преко својих полтрона (а као што рекох, он све контролише) изменити Устав накнадно.

Ако ти мислиш да он игра игру и купује време како би заје6ао Запад онда ти могу рећи да ја не видим ништа од тога. Али, ако верујеш у његову игру онда вероватно мислиш и да су ''тешке одлуке'' и компромис на који је ОН, Бог и батина у Србији, спреман, онда претпостављм како мислиш да су те тешке одлуке везане за начин како ће да преје6е Запад.
Зар теби заиста не смета да један човек у Србији, па макар он био и Прдеседник Србије, сам и по свом нахођењу (јер сигурно никог не пита о томе) смишља ''тешке одлуке'' за које се спрема!?

Не желим никакав рат ни у Србији ни у Републици Српској, не желим га било где па, самим тим, није фер да мислиш како бих ја уз кокице и пиво посматрао неки евентуални рат на ТВ. Не познајемо се па, ајде, нека ти буде (да ме лично знаш нешто такво сигурно не би рекао).
Али, зар ти не увиђаш да опет користиш Вучићев речник којим плаши народ. Због чега уопште причаш о рату? Ко позива на рат? Ја сигурно не! Због чега се свака критика према Вучићу претвара у некакав став како би било шта друго да Вучић чини водило у рат?
Да ли сам ја, или било ко овде на овим дискусијама, говорио како треба ратовати и против шиптара и против НАТО пакта? Не, нисмо!

Критика Вучићу је, пре свега, критика његовој узурпацији власти а затим и његовом нарцисоидном понашању. И ти због таквих ствари кажеш како сам ја нарцисоидан. Јбт, стварно!?

Нека поштује институције система и нека не брљави на својим конференцијама за новинаре. Самим тим све друго би се регулисало јер би Скупштина расправљала о плану за Космет а не он, један човек. Ето, у томе је суштина моје критике према Вучићу.
Bazorilo
23. januar 2019. u 18.54
Не секирај се Мане,све си поштено рекао,а што неко покушава да изврне смисао,то иде њему у (не)част.
pravda_i_istina
23. januar 2019. u 19.09
ma jok, baz, on je prosto glup kad može da nam potura ovako nešto

Колико год да је ово изводљиво или неизводљиво, тачно или нетачно, да ли је слагао илчи не, потпуно је небитно, али је јавно изговорено и то је вредно поштовања.

znači da kažemo, pa posle i nema veze ako se desi opet??? pa jel vredno postovanja nešto sto je možda tačno možda netačno??? e pokenjam ti se na coveka!nema to mozga za diskusiju, samo za podrsku av-av-u, verovatno za pare, a možda je poljaris i siptarsko kucence osim vucicevog. Daj da kažemo, pa nema veze ako slazemo, pa vadikali su isto govorilo do linije karlobag, karlovac, virovitica, jel tad bio vucic u vadikalima?
znaš onu slzi me jednom, slazi me dva put, ali TRECI PUT! -...sve je to go dzukacki sljam!
pravda_i_istina
23. januar 2019. u 19.20
i to je globalna tendencija, da je isplivao sljam, a neki zaista vrhunski ljudi su u zapecku, sljamu se daje medijski prostor zove se elitom, a zaista kvalitet se sklanja pod tepih, na primer na cnn kaže neka smrdulja da je slogan, kapa sa natpismo napravimo ameriku ponovom velikom podseca na kkk: pa ko ima i malo mpozga i glavi i zna istoriju, nikad tako nešto ne bi izjavio - samo sljam može to da poredi... e tako i ovaj poljaris, njemu je debilu nebitno da li je neko slagao ili ne?! pa, sa kim mi pricamo ovde, da li smo mi ozbiljni uopste???
pravda_i_istina
23. januar 2019. u 19.40
Због чега се свака критика према Вучићу претвара у некакав став како би било шта друго да Вучић чини водило у рат?

to se uci u psiholgiji kako ovladati masama, kad je dzukac bio ministar informisanja, poducili su ga kako se manipulise... slično je sa eu nema alternativu, „propast srbije ako ne udje”, sve se ispiranje mozga, preumljavanje sve se to uci kako, treniraju se dzukele kako najbolje da lažu mase i prevare ih, i onda kerovi idu za tim dzukcima i laju kako je isto lagali ili ne, kako je isto bilo nešto tačno ili pogresno - totalno potonuce! hrk, pljuc, svi oni idu u kanalizaciju, nema tu coveka, zivotinjska farma narodu na tv, dok krme i dzukela vladaju.
seljakipo
23. januar 2019. u 22.30
realnost na terenu i regionu a i globalno:

..., av, av, glavni lik u rujalitiju Srbija

nedvosmisleno sa mnogo fanova i bez alternative a i jegini izbor
Jocko4
(observer)
23. januar 2019. u 22.57
Ако Вучић већ каже да је од Ангеле Меркел увек нешто имао да научи, како није успео да примети (и научи) да она у међународним сусретима никад није критиковала свој народ ?
Да ли је тако нешто радио неки други високи званичник неке државе, а да није изазвао жестоку критику и могуће гласање о поверењу ?

Вучић дугује извињење свом народу и политичарима Србије, које је јавно извргао подсмеху у изјави датој међународној медији.

Вучић често понавља да (нам) предстоје тешке одлуке ...
Јел' то оне одлуке за које га „охрабрују” његови „пријатељи” из ЕУ и Америке?
Сви знамо да је питање КосМета веома компликовано, али знамо и да је решење које нам намеће Запад погрешно, засновано на интересима Америке и НАТО-а, а за српски народ - неприхватљиво.
Као што рече Матија Бећковић, „Ако Косово није наше, зашто од нас тражите да га признамо?”

Чињеница да Вучић у оваквим, за Србију веома неповољним условима, настоји да изгура некакво решење, побуђује оправдану сумњу да га неко, или нешто на то тера, а његово помињање „компромисног решења” и „тешког решења” указује да се спрема да погази Устав Србије и своју заклетву.

Његова изјава, да Србија неће дозволити неку нову Олују, асоцира на његове изјаве да он неће дозволити да Србија буде понижена - управо у време кад Приштина предузима разне провокативне кораке, којима понижава Србију, рецимо Росу хапси Ђурића и вуче га улицама као последњег криминалца, или Тачи дође на језеро Газиводе да отворено покаже да не ферма Вучића и сл.

После свега што је до сада изјављивао и урадио, ипак је чудно да један такав, некомпетентан човек успе да се пробије на политичком плану у врх државе. Изгледа да је систем у Србији толико гњио, да било који паташон може да узурпира власт и ауторитарно води државу.
rizling
24. januar 2019. u 05.38


Vidi ove sto pokupio po unutrasnjosti za Putindan.

https://twitter.com/BoraKonj/status/1086385430935810048/video/1
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.