Diskusije : Politika

 Komentar
Идиот не може ни један дан без глупости!
D-Man
(Analyst)
15. januar 2019. u 10.58
Док се ишчекује посете Путина Србија наш дежурни идиот пожурио да пре те Путинове посете организује састанак са, ни мање ни више, амбасадорима и представницима 23 европске државе те шефом мисије ЕУ у Србији.

Ајде што ми се преврће стомак и од саме помисли да када наш нарцисодинг психопата дође у прилику да угости тако велики број људи и онда почне да слинави, да се кези, да прича глупости, да држи монолог у којем се заклиње на верност ЕУ али оно што је заиста поразно по Србију у вези са овим састанком је следеће:

1) Тренутак у којем се тај састанак организује (дакле, непосредно пре Путинове посете),

2) Моронско истицање како Србија нема другог пута осим ЕУ. Обратите пажњу на следеће идиотске коментаре:

а) Грађани Србију су НЕКАД у праву што се љуте на ЕУ.
б) Чињеница је да без ЕУ нема српске економије.
в) Србије је увек за дијалог са Приштином и да нема никакве услове.
г) Само тражимо да се ситуација врати на претходно стање (пре увођења такси од 100%).
д) Морон извињава ЕУ што каже да шиптаре занима једино мишљење Ју Ес оф Еј. Тај морон је, дакле, већ сам у својој глави оправдао ЕУ за све што ЕУ апсолутно НЕ ЖЕЛИ да учини а то је да притисне шиптаре.
ђ) Па кометнар како је ЕУ увек давала коректне изјаве.

На крају, чему уопште заједничко истицање како овај састанак нема везе са Путиновим доласком? Зар то није доказ да је овај састанак управо у вези са Путиновим доласком?

Да ли Вучић уопште има појма какву ''игру'' он игра? Ако он коме гура прст у око то је сигурно Путин. Није се десило до сада да је Вучић био на састанку са Путином а да није непосредно пре тих састанака те нарочито након тих састанака има одмах и састанке са ЕУ. Чему све то? Подношење извештаја српским непријатељима и заклињање на верност ЕУ!?

http://scradar.com/politika-vesti/vucic-sa-fabricijem-i-ambasadorima-eu-izvinjavam-se-uniji-ali-albance-zan... -samo-stav-amerike/
Qubic
15. januar 2019. u 11.20
Koja licemerna zajednička mahinacija. Samo stav Amerike se i boduje i to svi vrlo dobro znaju. EU je nula, zero, ništa, nil. Nego su sluge višeg ranga došle da prozbore sa slugama nižeg. EU sve i da nije siromašna (u poredjenju sa USA) u makazicama je ili uvek može da bude... /nije koherentna/ i nema (dovoljno jaku) vojnu silu.
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
15. januar 2019. u 11.24
paralelno sa tim glavna zvezda midija pored VOdje bila je i Milena
supruga ubijenog Olivera Ivanovica.
Ona je izjavila, kako nema nameru niti želi da prisustvuje protestima 'hoćemo istinu za Olivera'.
Naravno da se prikljucila ili bilo šta da kaže u vezi sa tim,(a i ne želi to je iskreno izjavila) bila bi joj ukinuta značajna novcana pomoć koju prima od države Srbije. Neću spominjati kako nema nameru da se zaposli ali je zato vredna i redovni posetilac disko klubova, gde uz djusku na zamracenom podijumu, rasipa visak emocija...

Qubic
15. januar 2019. u 11.28
Ali ipak, 100% sam siguran u to, uvek treba biti pozitivan u sebi i za sebe i svoje okruženje, jer i iznad sile ima sila, i i u svakom nečoveku ima čovek.
Qubic
15. januar 2019. u 11.33
Daj bre Werba koji vam je djavo, ostavite ženu Olivera Ivanovica na miru!
Qubic
15. januar 2019. u 11.44
Ti si Werba očigledno bot. Koji promoviše zastrašenost sistemom.
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
15. januar 2019. u 11.47
Cekaj malo, pa nju rtv1 ne ostavlja ma miru. Najviše na miru je ne ostavlja, VOdja lično..koji svojim nesuvislim lazima sakriva istinu Oliverovog ubistva.
Uzgred, gledaj vesti pa ćeš se i sam uveriti u Mileninu popularnost.
Ustvari njena popularnost po diskacima zapocela još druge godine od kada joj je muž bio u pristinskom zatvoru.
Hebi ga to je istina, ma kako degutantno zvucala...
Ako ćemo iskreno, pa i Zaklina ubijenog Kenedija nije ni 2 nedelje izdrzala a da se ne pojavi u NJujorskom diskacu i ubija tugu na podijumu sa sampanjcem u ruci.
Iskreno mislim da gospoja Milena nije za zaljenje...
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
15. januar 2019. u 11.57
Ja to promovisem, ja bot??
pa to zastrasivanje naroda i diktaturu promovise sam sistem a sistem je lično VOdja. ja to samo ovde konstatujem. Možda to za tebe nije tako ali čitaj malo i drugu stranu, potrazi informacije i na drugoj strani...

Uzgrd isto sam imao mišljenje i za VOdjinog predhodnika Botu. Ustvari VOdja je njegova sadasnja personifikacija, samo još malo usavrsenija i mnogo vise odvratnija i ruznija...

Qubic
15. januar 2019. u 12.15
Ne znam, mani su ljudi u koje imam poverenja kao što ti imaš poverenja u medija rekli da si ti bot, i ti si bot. Tačka.
Qubic
15. januar 2019. u 12.18
Svako ima pravo na svoj privatni život pa tako i ti.
D-Man
(Analyst)
15. januar 2019. u 14.19
Заиста је страшно да када се каже ''систем'' у Србији да тај систем чини један једини човек: Александар Вучић.
Невероватно је како је један човек за тако кратко време приграбио све полуге власти у Србији. И све би то код нас прошло и неопажено да нарцисоидни психопата нема болесну жељу да се стално појављује у медијима где, као и сваки нарцисоидни тип, жели да буде у првом плану.

Онај манијак (Тадић) је као Министар одбране растурио све војне ресурсе а онда постао Председник Србије.
Овај нарцисоидни психопата сада као модернизује војску Србије али се све своди на кукумавчење код Путина да му да на ружне очи и одвратну фацу нешто бесплатно или за ситну лову. Истовремено се по сваку цену хоће у ЕУ а када би се случајно десило и чудо да Србија уђе у ЕУ онда би прва ставка која би била испостављена Србији била да војску или потпуно растури или да је модернизује по НАТО стандардима. Дакле, је6е (да простите) луд збуњеног с тим што је Вучић луд а ми сви изгледа збуњени.
До када ће то тако, не знам али да није добро а уз то изгледа нико и не зна где све ово води.

Оно што ме брине је да ће Русима ускоро пукнути филм и да ће нас откачити за сва времена а онда ћемо опет остати без било какве заштите када ће Запад моћи да нас черупа и јаше како хоће. И све то захвљљујући овој данашњој дворској луди која више не зна ни шта говори, ни шта ради.
keser
15. januar 2019. u 14.58
Werba:
pa to zastrasivanje naroda i diktaturu promovise sam sistem a sistem je lično VOdja.

Комуниста против диктатуре? :-)
Да ли зна шта прича?
POLARIS
(доктор)
15. januar 2019. u 16.12
Исто ће се десити и ако Европи пукне филм, удариће нам санкције повући своје инвестиције, створити хиљаде незапослених, нахушкати околне керове да нас нападају и где смо онда.

А ми смо тренутно у транзиту преношења економије ка Евроазији. На крају крајева зашто Путин долази на ноћење у Србију, некад је долазио само на 2-3 сата, а сад одједно пало му на памет да ноћи.

Мислиш да Европа није свесна и нема информације зашто Путин долази и дефинитивно треба и покварену Европу одобровољити и нормално је зашто се састао са њима.

Проблем је у вама који мислите да све знате, а једино што знате је да критикујете и вриштите.
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
15. januar 2019. u 16.29
Duktatura proleterijata nama treba, a ne diktatura kriminalca,ubice,
i narko bosa.
Evo pitaj ovog Qubic, on će ti isto reci, mada nemam pojima šta i o cemu truca...
Precanin
(Нека буде борба �)
15. januar 2019. u 20.28
Ја мислим да Путин долази да преноћи јер је Пицоусти болесник застранио толико да ни ладан-као-Сибир Путин бише није равнодушан.
Који смо ми несрећници, ми за 30 година у Србији нисмо успјели да изаберемо власт која би била мудра, српска, поштена...бар мало одана народу и држави. Све болесник до манијака. Оно мало доброга што сам видио било је за вријеме полувласти коју је Коштуница имао. Он је барем покушавао нешто да уради за земљу, заблуде са Западом је увидио али није много могао да учини поред Џинђића, послије Тадића. И Милошевићу је исто била најважнија власт па тек онда земља, али барем ме није било срамота, био је супериорнији у односу на она говна, Туђмана, Изметбеговића... Али ова СНС жгадија је куга и колера у једном...
Док Караџић, Брђанин и слични срспки националисти труну у затвору, Полушиптар се за све у Српству пита...срамота ме...
Qubic
16. januar 2019. u 02.59
E sad vi mene, neki od vas, vučete za jezik da vam kažem, da vam otkrijem tajnu šta je uzrok poplava u Srbiji i Republici Srpskoj 2014 godine! Jedan jedini dogadjaj jedne jedine jedne noći, koren i uzrok, jedina kap koja prelila punu čašu i naterala one gore, one odozgo da planiraju poplave punih 20 godina! A njihova kap je Okean!

Znate ljudi, vreme ne postoji, ali to je tajna... i to znanje koje je moglo da vam bude ponudjeno je veoma vepma skupo, mnogi koji dolaze ovde ga ne zaslužiju tako da ću vam [to] reći malo morgen.


Šipak
D-Man
(Analyst)
16. januar 2019. u 11.23
„Исто ће се десити и ако Европи пукне филм, удариће нам санкције повући своје инвестиције, створити хиљаде незапослених, нахушкати околне керове да нас нападају и где смо онда”

Поларис,

ЕУ је поодавно већ учинила све то што си ти навео. Да, наравно, могу и да наставе ЈАВНО оно што већ чине годинама више мање ТАЈНО али је суштина да ЕУ никад није попустила притисак на Србију, РС и Србе.

Кажеш да ће повући инвестиције? А шта мислиш због чега они сада инвестирају у Србију? Зато што нас воле? Не, свака њихова инвестиција се вишеструко исплати баш њима док нама остају мрвице. Разумем ја тебе када ти вероватно желиш да кажеш како би без ЕУ инвестиција било још горе. Можда, не знам.
Можда би било и боље. Можда би било инвестиција са неке друге стране. Можда би се коначно окренули себи и својој памети коју смо већ дуго гурнули у запећак.

Кажеш како би могли и пустити околне керове да нас нападају? Па шта мислиш шта чине већ деценијама. Они сада уопште немају потребе да те керове пуштају отворено тј. фронтално на Србе јер им је сасвим довољно и ово мрцварење којем смо изложени још од Дејтонског споразума а онда и након оног бестијалног бомбардовања.

Мени је нејасно како неко може да мисли да Вучић има неки план и да завлачи ЕУ. Вучић је превише властољубив и нарцисоидан да би уопште био способан да игра такву игру. Он са својим брљезгаријама уопште није способан да нешто тако планира а камоли да спроведе у дело.
ЕУ га трпи јер им је добар. Нико са шиптарима не би потписао онај Бриселски споразум а он јесте! Чак ни она гњида Борис Тадић није отишао толико далеко а ја сам наивно мислио да након Тадића не може нико да буде гори по српске интересе од њега.

Сад, бем ли га, ја нисам никад ни рекао да све знам. Ја нагађам (исто тако као и ти). Понекад, наравно, преко неких извора и изворчића чује и понеку поуздану вест. Ево недавно је неко из Милошевићевог блиског окружења током деведесетих проговорио о томе како је Милошевић спречио уједињење тадашње СРЈ (Србија и ЦГ) са РС и РСК а ја о томе овде причам откако сам се прикључио овим дискусијама пошто сам ту исту информацију чуо од човека који је био посланик и имао информацију да се припрема проглашење заједничке државе (делегације Скупштина РС и РСК биле у Београду тај дан) да би, изненада и неочекивано, све отишло у 3 лепе ПМ због тога што је Милошевић променио став (само је рекао: Није још време за то!).

Коначно, игру могу да играју велики играчи на светској сцени а не један Вучић. Не желим ни да понављам његове карактерне особине али свако онај ко мисли да је Вучић паметан и да вуче паметне потезе се дебело вара. Време ће, наравно, показати ко је био у праву. За мене, примера ради, никакав улазак у ЕУ није вредан званичне предаје Космета шиптарима.
Jocko4
(observer)
16. januar 2019. u 12.14
Политика Србије се своди на оно што ради Вучић, а у томе је и значајна одговорност свих осталих странака у власти, јер коалиција просто, некритички допушта да Вучић самовласно одлучује о свему. Ако се опозиција не слаже, или протествује, одмах се потеже јевтино етикетирање њених представника, пришивањем назива националиста, фашиста, Љотићевац, и сл., уместо да се дискутује о питањима које је опозиција поставила.

Такође је приметна одређена дисхармонија у вођењу политике економског развоја Србије, као и политике у вези са статусом покрајине КиМ.
Напр., Љајић најављује да се очекује потписивање одређеног броја споразума о трговини са ЕА Унијом, чиме ће се Србији отворити врло велико тржиште, веће од европског, а Вучић истовремено наставља да још тесније везује Србију за услове које намеће ЕУ.
Или, Вучић стално понавља неки свој концепт решења статуса КиМ, говорећи о некаквом „компромису”, „разграничењу” и „размени територија”, док Дачић успева да излобира код појединих држава да повуку признање независности „Косове”.

Русија ионако има крупне текуће проблеме узроковане политиком Америке и НАТО-а и није јој потребно ново жариште, на Балкану, где би могла да буде увучена у сукоб са НАТО-ом. Зато јој засад, на известан начин, одговара политика коју води Вучић.

За Србију је, међутим, та политика све опаснија, јер Вучић потуљено увлачи Србију у све веће обавезе према ЕУ и у мрежу НАТО-а, тако да ће земљу и народ довести у ситуацију у којој се налази БЈР Македонија, а тада би постојала опасност од избијања грађанског рата.
D-Man
(Analyst)
16. januar 2019. u 14.34
Тако је, Јоцко, у праву си.

Вучићево дилетантско понашање за сада трпи и ЕУ и НАТО (већ сам рекао због чега; Вучић им је корисна будала и шарлатан који успева да контролише Србију а управо послушна Србија је потребна и ЕУ и НАТО) а исто тако и Русија. Као што ти рече, Русији не треба још једно ратно жариште у које НАТО очигледно настоји да је увуче тако да је овај некакав климави статус кво, како се чини, у руска куповина времена. Све је добро док нарцисоидни психопата не преговори или не почне да потписује разноразне документе које му ЕУ гура под нос.
Међутим, тај болесник ће једног дана да потпише све и то на своју руку. Без сагласности Скупштине (коју ће добити накнадно што доказује колико је Србија као држава контролисана од једног дилетанта) и без консултација са било ким.

Русија је уздржана јер Русија НИКАД нама није хтела да намеће своје захтеве (као што чини Запад). Русија би много изгубила када би Србија којим случајем била примљена у ЕУ.
Иначе, тај евентуални пријем Србије у ЕУ (ја, иначе, не верујем да ће до њега икад доћи) би аутоматски био праћен и са захтевом ЕУ да се Србија потпуно сагласи са свим акцијама и мерамо које ЕУ спроводи против Русије. Иначе, не бих се уопште изненадио да то буде једна (коначна) шаргарепа за Србију (поред оне о признавању Косова) за пријем у ЕУ. Кад се та два услова и испуне (а Вучић ће то учинити ако му ЕУ икад званично затражи да испуни та два услова за улазак у ЕУ) ЕУ ће опет измајмунисати нешто што ће онемогућити улазак Србије у ЕУ. Могу само да претпостављам да би Хрватска ту имала главну улогу која би захтевала некакву ратну одштету а ЕУ би рекла да нема пријема док се на реше проблеми између Србије и Хрватске.
Дакле, све је то једна провидна игра.

У ЕУ нико не реагује на формирање Велике Албаније и Вучићу ни то није ни довољно ни јасно.
Тачи је све гласнији са изјавама како и јужни део Србије у ствари треба да се прикључи тзв. Косову и на те речи нико из ЕУ не реагује. Дакле, ЕУ и шиптари раде руку под руку а и једни и други су под будним оком Амера.

Овај долазак Путина би требао решити неке ствари али, на жалост, чини ми се, неће решити ништа. Путин неће уцењивати а Вучић и даље мисли да игра коју игра има смисла. Међутим, Вучићевом игром ћемо на крају остати без јединих правих савезника (Руса).
POLARIS
(доктор)
16. januar 2019. u 15.49
Наведите ми бар једног председника који није властољубив и нарцисоидан. На крају крајева из истих разлога се и кандидује јер мисли да је довољно паметан и способан да баш он буде на месту председника.

Ако добро погледамо и на овом форуму већина нас има став да је само његова истина и информација „најистинитија” томе додајте новац и моћ и добићете нарцисоидног председника.

Председник Србије (било који) не може да повлачи не знам какве специјалне потезе, јер је једноставно присиљен да од више зала бира најмање. Е сад је ту индивидуална процена које зло мање боли.

Не треба заборавити ни чињеницу да су поједини проблеми наслеђени и да је ту тешко било шта конструктивно учинити. Да би се било шта решило у држави од стране председника, један мандат је мало. Ми немамо дубоку државу као рецимо Америка где је небитно ко је председник, политика остаје иста.

Код нас нови председник прво измени комплетну структуру запослени, а да не кажем да одмах почне са својом специјалном политичком платформом која је у потпуној супротности са претходним председником јер су они политички неистомишљеници и не може он сад да настави Богати политику оног издајника.

Што се тиче ЕУ она је у фази распадања и предпостављам да је политичко руководство Србије тога свесно и да игра на ту карту, а успут лагано се приближава ЕА. Као што они покушавају да кувају нас као жабу, тако и руководство Србије кува ЕУ, са наводном жељом да се придружи ЕУ.

ЕУ је званично рекла да тек 2025 Србија МОЖДА има шансу да се прикључи ЕУ, а до тад ко жив ко мртав. Такве су драматичне и невероватно брзе промене у свету, тј. груписање пред велики сукоб да онај ко доживи 25-у можда буде живео у некој сасвим другачијој подели простора на Балкану.

Наравно да Вучић прави много грешака, али још нисам видео ниједну круцијалну. Али нигде нисам видео да увлачи Србију у НАТО, осим што је у обавези да поштује договоре који су уговорени пре њега. Вучића не треба подцењивати, да ли је он способан да нешто планира или не. У оваквој атмосфери у Србији, где је све измешано, где су криминалци = политичари и где нема милости до способности политичких убистава, способност је довести све под своју контролу.

Да ли је то добро или не то можемо разматрати, али гледајући нашу историју све и један српски лидер је био такав.

Али, рецимо примећујем да нас све више увлачи у крило Русије. Зашто би се уназад у кратком року 17 пута састао са Путином. Да се толико пута састао и на такав начин састао рецимо са америчким председиком рекли би смо да је амерички човек, издајник.

Председник Србије (ма ко био) једноставно мора да титра између два пола, између Запада и Истока. Па то је радио и Свети Сава и био је свој. Био је патријарх српски, православни, али су му Темплари обезбеђивали новац и путовање у Јерусалим.

Што се Русије тиче њу нема ко да увуче у сукоб са НАТО пактом она је у том сукобу већ одавно. Али Русија све више схвата колико јој је битна подршка Србије и мора играти на ту карту. Ту се види како ће је други савезници третирати по томе како ће се понашати према држави која је довела у питање своју сарадњу са ЕУ одбијањем да уведе санкције. Русија ако жели да буде поштована МОРА да заштити Србију као свог савезника по било коју цену као што је бранила Асада. Само тако ће заслужити поштовање савезника. НАТО ту клаузулу о одбрани савезника има у свом уставу.

POLARIS
(доктор)
16. januar 2019. u 15.58
Што се тиче КосМета ми га повратити можемо само ратом и никако другачије, али не треба трчати у рат, треба сачекати. Албанци нису државотворан народ и незнају да се понашају, већ су направили хрпу грешака. Треба их пустити да се сами уруше, а онда да их решимо кад крену на нас, јер ће то они свакако учинити.

Албански лидери су класични мафијаши и тако се понашају, мислећи да ће са понашањем које је успешно на улицим успети то и на државном нивоу.

Не треба се истрчавати и одмах реаговати ко клен на трешњу, то они и желе јер играју на карту нашег поноса и храбрости да се супроставимо било коме. Треба их дотући стрпљењем.

Догодине у призрену.
D-Man
(Analyst)
16. januar 2019. u 17.29
„Догодине у Призрену”

Из твојих уста у Божје уши!

Иначе, ја бих био изузетно срећан када би се једног дана доказало да сам погрешио у процени Вучића.
На жалост, тај тип доказује сваки дан да је нарцисоидни психопата. Немогуће је да глуми јер да глуми глумио би на други начин уместо да прави будалу од себе.
Jocko4
(observer)
17. januar 2019. u 13.19
„Политика” у данашњем броју преноси чланак из „Комерсанта”

Комерсант: Путинова посета провера Србије као кључног савезника

Mосква - Посета председника Владимира Путина Београду има пре свега политички значај и треба да да одговор на принципијелно питање: да ли је Србија спремна да буде кључни савезник Москве у региону или ће наставити зближавање са ЕУ и НАТО, балансирајући између Запада и Русије, оцењује московски дневник Комерсант.
Лист пише да председник Србије Александар Вучић у последње време активно гура идеју о разграничењу са Приштином, као услов за нормализацију односа, без чега је немогућа интеграција Србије у ЕУ.

„Москва је скептична према споразму Србије и Косова, што жели ЕУ, страхујући да ће постати протекторати НАТО. У Москви не журе ни да подрже идеју о новом разграничењу, сматрајући да ће Београд тиме фактички признати Косово. Тако да и после данашњих разговора о косовској проблематици, њихово тумачење може бити потпуно различито, као што је било после октобарског сусрета у Москви”, пише лист.

Несугласице између Москве и Београда постоје и о још једном принципијелном питању, пише лист и наводи да је реч о хуманитарном центру у Нишу. Незадовољство Москве изазива и то што је Србија, коју Москва смтра „кључним савезником на Балкану”, предузела последњих година низ корака према НАТО, додаје Комерсант, преноси Бета.
POLARIS
(доктор)
17. januar 2019. u 14.14
„Комерсант” није влада Руске Федерације,а није ни Дума. Новине ко новине, релативно блиске Кремљу, али свакако могу да пишу свашта јер им треба публика и читаност.

Коначно треба схватити да нема више ЕУ, да је њен утицај ирелевантан, осим још на ове банана државе на Балкану, али и то још годину-две и довиђенте. Били су занимљиви док су САД биле главни полицајац, а они као њихова резервна палица.

Данас је констелација снага у свету драматично промењена, данас су нови играчи у игре као што су Русија, Кина, САД, Индија,... и на тој табли нема места за ЕУ јер нису јединствен државни ентитет и почињу да сметају САД-у.

Свет је постао мултиполаран, али са јасним државним ентитетима, тако да ЕУ као таква не може више да парира никоме и ничему, већ лагано одлази у прошлост. Верујем да ће већ за коју годину да се у потпуности уруши.
D-Man
(Analyst)
17. januar 2019. u 16.47
„У Москви не журе ни да подрже идеју о новом разграничењу, сматрајући да ће Београд тиме фактички признати Косово.”

Апсолутно тачно! Било какав разговор о разграничењу са шиптарима је фактичко признавање тзв. Косова од стране Србије. О граници и разграничавању преговарају две суверене државе тако да је Вучићева тешка глупост да се уопште упушта у било какве приче о некаквом разграничењу.

Али, Вучић ко Вучић. Он, је ли, има план (који још ником није саопштио осим да ће бити болан и за Србе и Србију).
И ЕУ и САД и НАТО очигледно желе да убрзају процес признавања тзв. Косова од стране Србије али Србија уопште нема разлога да жури према било каквом договору са шиптарима.

Не заборавимо једну чињеницу коју многи упорно заборављају. У јеку Тадићевог уништавања Војске Србије (коју је започео као Министар Одбране а онда наставио као Председник Србије) те за време његовог интензивног увлачење и Америма и ЕУ па чак и муслиманима у БиХ у дупе долази до масовног признавања тзв. Косова од стране Запада.
Дакле, можеш да им титраш јајца колико хоћеш али они ће по свом плану. Једноставно, шиптари већ деценијама потплаћују америчке конгресмене као и многе друге политичаре на Западу. Сва та похлепна банда зна да мора шиптарима да државу за коју су добили огромну количину лове.
Због свега тога, Србија једноставно мора да престане да преговара са шиптарима. Да Западу признање Србије није важно онда уопште не би ни притискали Србију да призна тзв. Косово. Запад зна да је тзв. Косово добило од њих државност незаконитим ратом против Србије коју је за њих водио управо НАТО и Запад и Западу се жури да легализују своју агресију на Србе са тим што ће од Србије извући признање тзв. Косова.
Исти план су спровели и у вези са Хашким судом. Србима су сви политички и војни лидери осуђени на драконске казне а са тим казнама је Запад опет, пред светом, опрао себе. И, стварно, и сама помисао на то силно шуровање са Западом ми се гади!
POLARIS
(доктор)
17. januar 2019. u 18.31
Зар ви не слушате изјаве.

Вучић каже како је суверен и да Србија сама одлучује о свему, да би у истом говору рекао да се саветује са Путином око свега и да ће то радити и у будуће и на крају круна свега да ништа не може да се реши без Русије.

О чему причамо.

Шта је требао рећи, јбг људи морам питати шефа шта да радим, а све је то рекао да би Русима потврдио да је примио к знању шта му је чинити.

Да ли сте слушали шта је потписано данас са Русима које врсте сарадње, а да те врсте сарадње практично искључују приступање Србије у ЕУ.

Распитајте се мало о данашњим договорима и све ће вам бити кристално јасно.
D-Man
(Analyst)
17. januar 2019. u 20.46
Ја Вучићу не верујем а дај Боже да си ти у праву.

Не заборави да је Русија одавно рекла да ће подржати договор са шиптарима уколико Београду одговора тај договор. На жалост, ни у Београду ни у целој Србији нико не зна детаље ''компромиса'' о којем Вучић стално прича.
Шта то значи? Да ће Вучић на своју руку одлучити о том споразуме и довести Србију пред свршен чин; ето, толико му ја верујем.

Ајде и да видимо хоћи ли сад одмах и у Брисел на рапорт.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.