Diskusije : Politika

 Komentar
BLPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Tramp i shiptari.
BL
(Dr.)
11. decembar 2018. u 19.32
Ja šta radi ovaj Tramp pa rastura.
Ovaj gori od Clintona, shiptari još veću podrsku imaju sa ovim ludjakom.
Sad se Seselj usutio nema vise majice sa Trapom.
DarkBlue
(istrazivac)
11. decembar 2018. u 20.42
Ne budali Mevludine...
cenim_ja
11. decembar 2018. u 20.45
A tebi drago...šta te vise veseli od te dve stvari koje si naveo?
zori
(Чича)
12. decembar 2018. u 03.36


ja šta radi ovaj dodik pa rastura
ovaj gori od karadzica+mladicia zajedno...
srbi još veću podrsku imaju sa ovim ludjakom
sad se bakir usutio nema vise majice sa erdoganaaaahahahhaha.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=66&v=HmIJSquMEXI
BLPoruka negativno ocenjena. Pokaži

BL
(Dr.)
12. decembar 2018. u 18.31
Što se odmah lozite, pa to i vi sigurno znate da je istina i sad na mene frka.
Ovaj je car!

https://tinyurl.com/y89act3k
C_A_B_O
12. decembar 2018. u 21.46
TI si davno pokaz'o das' MAJMUN...i ne FAAALI se „sOtijem” vise
emilija2
13. decembar 2018. u 02.42
@Ovaj je car!

Рамбо Амадеус, лицемер за пример. Маја 1992 године, када је у масакру побијено у бруталном нападу на колону ЈНА у повлачењу 50 војника на одслужењу војног рока, он отима микрофон Беби Дол и псује публику због тога што „у овом тренутку бомбардују Дубровник и Тузлу”!.

Дубровник и Тузла никад нису бомбардовани у исто време, ЈНА се повукла из околине Дубровника до маја 1992 када је почињао рат у Босни. Дубровник су иначе бомбардовали у јесен 1991 његови Мило (у ког се данас куне) и Момир. А у Тузли је нападнута колона војске у повлачењу. Бошњаци овај злочин над невиним војницима на одслужењу војног рока дан данас прослављају, то лицемерје видимо и овде. Тиме доказују да су по менталитету сличнији усташама (у које су добрим делом, али не у потпуности, хрлили и 1941), који славе Јасеновац, Јадовно, Бљесак и Олују. Док Срби осуђују злочине почињене над свима, они показују колики су нељуди. Замислите да сваке године Срби славе „ослобођење Сребренице” или остале војне победе у којима су изгинули цивили.

Колико су балијандери безобразни, показују њихови исфрустрирани провокатори који се и овде појављују. Тешко им пада Трампов просрпски став, као и то што су у целом свету муслимани препознати као терористи, а њихове тактике монтираних напада на саме себе, које примењују деценијама од Израела преко Босне до Сирије су проваљене као психопатске манипулације намењене наивчинама на Западу у служби крваве политике. С друге стране стварна страдања попут оног у Јемену, где се прави геноцид од стране Саудијске Арабије, једва да и помињу.

Али, мало је симпатија за мохамеданске фундаменталисте и следбенике Ислама. Јер, репутација балија у свету је далеко гора него што је најгора сатанизација Срба икад постигла. С том разликом - заслужено, иако с закашњењем.

Трамп интуитивно разуме балијандерску кукњаву и дух тероризма у коме мусимани одгајају децу, од Босне и Албаније и србског отетог Косова, преко Пакистана и Авганистана, до Саудијске Арабије, Турске и Блиског истока. Избегличка криза од пре неку годину суочила је Европу са муслиманском пошасти. Криминал, убиства из „части”, примитивно силовање по немачким градовима показали су ову „културу” и исламски примитивизам тако да више нема симпатија ни за босанске балијандере. ИСИС, који је уз помоћ Путина сузбијен, показао је како то изгледа када се секу главе и када шеријат преплави део света. Када су секли главе Србима у Босни и на Косову, запад је ћутао, био је пун симпатија за Алију и увезене муџахедине, али су се у међувремену признали памети.

Трамп дакле зна какве су ИСИС и слични (КЛА, алијини муџахедини) животиње, наменио им је и забрану уласка у САД (која се упркос отпорима тихо спроводи кроз знатно отежано добијање виза), шиптари су исто нервозни због промене америчке политике под Трампом, а очито и локални балијандери из бошњачо хрватске федерације, где, унутар те половине нефункционалне државе, имају своју половину. Хтели су целу Босну, а ето шта су добили, не могу ни оно мало Хрвата у тој држави у држави да издоминирају, а о Додику и Србима могу само да сањају. Давно је прошло време када су били миљеници Запада и Америке, данас су прозрени и презрени, упркос свој антисрпској пропаганди, хашком циркусу, глуматању жртве, па и стварном страдању (које увеличавају бесрамно, поричући и славећи свој злочин, попут оног над колоном у Тузли, и чињеницу да су и Срби и Хрвати у БиХ били такође ЊИХОВЕ жртве), дакле упркос свеопштој кукњави, балијандерска репутација као терориста и примитиваца данас је гора него било шта што су у својим болесним главама наменили Србима. Али, у својим сновима, они су још увек жртве, воли их и Европа и Америка, па ето и тај Трамп. Јер делузијама нема краја. Толико су лагали да данас не могу да схвате болну истину, обмана је прерасла у тужну самообману, која се распада у парампарчад суочена с истином о исламу као најомраженијом религијом у свету. Заслужено.

istinajemojeimePoruka negativno ocenjena. Pokaži

istinajemojeime
14. decembar 2018. u 01.41
Emilia zašto onda USA formira i naoruzava vojsku tkz Kosova??
Tu će glavni biti islamisti koji su ispekli zanat u Syriji i sličnim mjestima kao pripadnici ISILA.
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
14. decembar 2018. u 11.09
Reklo bi se da je Emilija još uvek u potrazi za muzem...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.