Diskusije : Politika

 Komentar
lisabutterflayPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Cemu sluzi srpska vojska?
lisabutterflay
08. decembar 2018. u 13.46
?
keser
08. decembar 2018. u 14.11
Па чему?

Рецимо замисли да си председник уместо Вучића па нам кажи!!!
lisabutterflay
08. decembar 2018. u 14.41
Da odgovorim u ime Vucica ?

Recimo: Vojska sluzi za komunalije,i da kaznjavaju siromasne bake koje prodaju zvece na ulic,tj za koru hleba ?
Vlada_Dorcol
08. decembar 2018. u 16.50
Cuj pitanje, čemu sluzi nasa vojska. Jooj vi iz dijaspore strasno bi želeli da mi ovde u Srbiji ratujemo, a vi onda da se okupljate i da protestvujete i da nam tako dajete podrsku. Stvarno vam je tako nešto potrebno da imate tako drustveni zivot tamo, da se sastajete, da organizujete neke proteste a nasa deca ovde da ginu. Pa nagledali smo se vas 90-tih.
zupa
(DR.MR)
08. decembar 2018. u 17.01
deca ovde da ginu.
--------------------

ПРОПАС...лепо стани у ред за клање .
cenim_jaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

cenim_ja
08. decembar 2018. u 17.07
Pa sluzi austriskom kancelaru npr.
Cemu treba da sluzi...
A ti dorcole i tebi slični šta bre vise hoćeš-te
Svi živi su vam krivi ,pocevsi od srba u dijaspori,preko tumpa,kurca,angele...ma sve zivo i mrtvo vam je krivo sto vas par ljudi nabija na k...c i hebe kako im se digne...
Osvestite se vise...
Pa i ako jesmo svi krivi pokusajte nešto da uradite po tom pitanju...otresi bre glavom o zid i uradi nešto...
lisabutterflay
08. decembar 2018. u 17.08
Nije tačno.Mi smo protiv RATA,ali obični gradjanin,nit je u vojci,niti u politici...on je taj kome dati svoj glas da ga zastupa u svemu...ima vlada,ima policija,ima vojska...svi ti žive od tudjeg rada,tj običnog gradjanina.Ako je taj obični gradjanin,da ne kažem..nepismen...dao glas vlasti,da POLITICKIM SREDSTIMA STITI DržavU,DRAVNE GRANICE NJEGOVE DOMOVINE...TJ ZA stolom...a ne oruzjem...pitam vas;

Koja i kakva zakletva politicara i vojnika ?
cenim_ja
08. decembar 2018. u 17.08
Jok bre zupo..ko da ceka u redu ...takvi će da se guraju i biju da idu preko reda...
sine_bane
08. decembar 2018. u 17.10
Da li se neko seca kako je Iran 70-ih kada su se USRAnci spremali da izvrse agresiju na njh uspeo da ih natera nazad na pregovaracki sto? Ili kako je Sirija uspela da se odbrani od NATO fasista I islamskih terorista a milioni mladih je napustilo zemlju?
cenim_ja
08. decembar 2018. u 18.04
A iran ne,a asad i sirija bi mogli samo da masu usima bez putina i rusije...
Ali mi nimo sirija,mi smo mlogo jači i koji će nam k... bilo ko?
lisabutterflay
08. decembar 2018. u 18.59
Od izbora dva putica,
vode na dve strane,
jedan na biro,
drugi preko grane.

Ja izabrah ovaj drugi.
Popaj
08. decembar 2018. u 20.03
„Cemu sluzi srpska vojska?”

- da brani strane investore u Srbiji!
nniki
(Nanotech)
08. decembar 2018. u 21.42
Vlada
Dorcolac:
„...Jooj vi iz dijaspore strasno bi želeli da mi ovde u Srbiji ratujemo, a vi onda da se okupljate i da protestvujete i da nam tako dajete podrsku...”

Da Vlado, to su providne zelje i virtuelne strategija podržavanja ratovanja od strane vecine dijasporaca sa ovog foruma. Ima i pobegulja od poslednjeg Balkanskog rata.
Da se okupljaju i protestvuju!!! Hoće ali samo ako su u svojim toplim sobana dobro obezbedjeni sa grickalicama i picem pa onda kad opale kriotikujuci sve zivo preko interneta. Takvi dijasporci javno ne protestvuju jer se boje od svojih kapitalista iako oni do not give shiiit za to.

Ajte ratujte pa nas da nacinite pomnosnim!... vele „veliki borci” nasi dijasporci.

Werba
(N/A)
09. decembar 2018. u 00.24


Cemu sluzi srpska vojska?
=========

uglavnom u pozitivnom smislu :da ciste parkove, jevne povrsine ako nešto treba da se izgradi, da starim ljudima donose hranu, lekove,
da testerisu i cepaju drva, da ciste prekomerno nagomilano djubre po rekama u Srbiji, i sve tako ako je negde potreban hitan ooo-ruk..
i sve to ministar vojni Tarzan-Vulin da naplati iz budzeta i pare strpa u svoj dzep, jer „Vojska Srbije” sada je za njega Tetka iz Srbije a ne iz Kenjade..
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
09. decembar 2018. u 02.58
Srpsku vojsku vodi klempo i ne sluzi ničemu. Ceo nam se svet smeje zbog nezavrsenih projekata SDPRa koje je klempo izveo na vezbu. Hvala Vucicu jer je resio da narod razuveri od vojske. Srbi konacno shvataju da neaju vojsku.
cicero99
(historia est mater of studioru)
09. decembar 2018. u 03.23
Odgovor na pitanje za lizguzbaterfly je u njenom facebook nedru. Priupita cemu sluzi vojska Srbije? E pa neka nam domaćica facebookovica prepametna kaže cemu sluzi vojska Gvineje Bisao ili Burundija, „Snažne” Belgije Holandije i sličnih??? Lizguzbaterfly se mora malko ufatit istorije i „frizeraja” da onom TadiCIJU nadje kufer!!! Samo ono ispituje a ni recenice diskusije. Ko zna razumet će!!
Sa Verom
lisabutterflay
09. decembar 2018. u 04.41
..cicero,prevedi mi ovo na srpski...te istorija,te face-book,te zbrda s'dola...

Vojsku nemamo,zato nas gaze i plase,na zalost.
rizling
09. decembar 2018. u 05.35



0
lisabutterflay
09. decembar 2018. u 04.41

Vojsku nemamo,zato nas gaze i plase,na zalost.

*************

Treba znati da smo mi okruzeni zemljama NATO pakta. Na Kosovu, je AMERICKA, vojna baza. Jedan metar nas vojnik da udje, to znaci NAPAD na ameriku. A netreba se zanositi sa Ruskom ili Kineskom pomoći. Oni nemaju interes da se mesaju.

A nasa vojska je za unutrasnje potrebe. ( parade, vojne vezbe ili nedaj boze da naprave vojni puc) Sve zavisi od njene lojalnosti. Zato im prave stanove i daju visak.

Druge vajde od nje nemamo.



POLARIS
(доктор)
09. decembar 2018. u 06.39
Да смеју нам се због клемпе који:

„zbog nezavrsenih projekata SDPRa koje je klempo izveo na vezbu.”

Али су били поносни на Тадића и Шутановца који су претопили преко 300 тенкова у железари Смедерево и поклонили тоне и тоне најквалитетнијег челика американцима.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
09. decembar 2018. u 10.34
Samo teski glupani pišu o pretapanju tenkova. Iste je pomenuti SDPR rasprodao po svetu. Sa tako glupim covekom je badava ista pisati.
sine_bane
09. decembar 2018. u 11.12
Cenim_ja, Iran se odbranio i postigao dogovor bez rata, bez ispaljenog metka, sasvim kulturno im je poslao upozorenje: Giljotine ispred koje se sada nalazi vas ambassador i osoblje ambasade biće aktivirane u koliko padne i jedna bomba na nasu teritoriju, izvolite krenite sa agresijom!
sine_bane
09. decembar 2018. u 11.21
Upsss, *:Giljotine ispod
sine_bane
09. decembar 2018. u 11.54
Upravu je ovaj sto mi dade minus, nisam ja za dzelata umalo da mi prezive!
nniki
(Nanotech)
09. decembar 2018. u 12.02
Lisabutterfly:
„Vojsku nemamo,zato nas gaze i plase,na zalost.”

Leptirice sarena, nebi trebala da se oslanjas na kvazi rezonovanja i half-asss strategije naših virtualnih boraca. Možda bi zelela da sama proucis „Military 101.”

Da se podsetimo; Armija SRJ je bila, u svoje vreme, rangirana 6-ta na svetu i kad je doslo do odbrane Juge, transformisala se u neku gerilu sposobnu samo za sporadicne borbe.
Nisu znali kako da odbrane Srbe u Hrvatskoj i BiH nego ih je Sloba prakticno prodao Hrvatima i delimicno prodao balijama, najvecim Srpskim neprijateljima i mrzoljubcima.

Nema rata na vidiku pa je logicnio da armija Srbije sluzi u kunstruktivne civilne svrhe a ne da pomalo vezbaju i porezivljavaju po ceo dan! Vlada Srbije ne želi da ugodi mnogim našim dijasporacima koji žele da je Srbija ratoborna i da se njena armija busa u prsa samo da bi njih nacinili ponosnim.
Ako bi Srbija imala 3x veću armiju koja bi bila vrhunski i borbeno istrenirana, Srbija bi imala daleko vise stete od tog nego koristi...Izgleda da si i ti jedna od njih , LIsa?

Sa izuzetkom NATO, niko drugi se nebi usudio niti zeleo da napada Srbiju, izuzev nekih genetski mrzoljubivih banana državice oko Srbije ali samo kad bi oni 100% bili sigurni da će NATO da izvrsi posao za njih kao sto je to učinio u proslosti. Opet NATO nema zašto da napada Srbiju, pa i da želi tu je sada vojno veoma ojacana Rusija sto bi najverovatnije izazvalo devastirajuci III svetski rat, koje niko ne želi.
Dodatno, armija Srbije je uvezbana bolje od NATO i Ruskih trupa jer su trenitani njihovim taktikama a imaju i svoju tradicionalnu Srpsku, i za sigurno su Srpski vojnici hrabriji i borbeniji od NATO-vaca. Ovo vazi za odbranu jer Armija Srbije ne namerava da napada nikog a armija NATO nije defanzivna nego je trenirana da se bori na tudjem tlu i uglavnom sa tuidjim žrtvama.

konecenemora
(sofer aviona)
09. decembar 2018. u 12.35
Нико се на СК није опаметио више од Никија...
MarkizDeNoviSadPoruka negativno ocenjena. Pokaži

MarkizDeNoviSad
(Sinter)
09. decembar 2018. u 13.49
Niki je naravno pobegao od te vojske kao i mnoga Udbaska deca.
zori
(Чича)
10. decembar 2018. u 09.26


sinteru... majmune... yebo te niki peder... a i ti njega
Hobo
(Pacifing by force)
10. decembar 2018. u 09.51
Cemu sluzi srpska vojska?

-Za paradu !
D-Man
(Analyst)
10. decembar 2018. u 17.07
Не познајем Србина, било у отаџбини било вани, који би желео да Србија или Република Српска ратују.
Дакле, маните се празних прича о томе како неко ко не живи у Србији жели да види Србију у рату јер то једноставно није тачно.

Међутим, оно што је проблем је да Србија има идиота на челу државе који ЈАВНО, ЈАСНО и ГЛАСНО стално поручује како је Србија мала, нејака, како не жели и не може да ратује!!!???
Све је то вероватно и тачно али такве ствари се не говоре јавно. Вучић то очигледно ради са циљем да шире дефетизам у Србији и да свима у Србији усади само једну мисао у главу а то је да ћемо настрадати ако будемо ратовали.

Дакле, он то ради свесно. Крајњи циљ је да се Србија мирно и без икаквих протеста опрости од Косова и Метохије. Наравно, не мора званично да призна тзв. Косово али је довољно да не прави проблеме.
Власт Србије је, како се у народу каже, легла на руду. Испуњавају се сви захтеви који долазе из ЕУ, САД а, чини ми се, и НАТО пакта.

Нико паметан не жели да ратује али, понавњам, то се непријатељима не може јавно саопштавати. Боље је ћутати па нека противник размишља, што би сваки паметан Председник и учинио, али Вучићу је циљ ширење дефетизма и у томе је потпуно успео.

На крају да поставим неколико питања. Постоји ли црвена линија преко које Србија неће прећи? Очигледно је да губитак Косова и Метохије није та црвена линија.

Да ли било ко у Србији верује да ће се шитпари задовољити са Косовом и Метохијом или ће шиптарима можда порасти апетити и ја југом Србије? Хоће ли се и онда рећи да је све у реду пошто су у том подручју шиптари већинско становништво?

Шта ћемо када се муслиманима дигне она ствар и покушају да одвоје Рашку област тј. Санџак како га зову? Може, је ли, и Санџак да иде јер су тамо већином муслимани!?

Има ли, дакле, где краја према непријатељским територијаним аспирацијама према Србији и било којој другој српско територији (рецимо, Република Српска)?

Не, нема! Вучићево идиотско кукумавчење само диже реп нашим непријатељима.

Дакле, када неко овде постави питање шта ће да учини држава Србија онда сам уверен да нико не жели да држава Србија ратује већ само да се дозове памети и идиотима попут Вучића зачепи уста. Непријатељу се не смеју откривати своје слабости; то је равно велеиздаји а Вучић то стално чини.

Не дај Боже да дође до било каквог рата али, исто тако, не дај Боже да нас наши непријатељи очерупају што ће се сигурно догодити оваквом лакрдијашком политиком нарцисоидног психопате Вучића.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.