Diskusije : Politika

 Komentar
KennyPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Kad će nezavisnost u francuskoj za druge narode?
Kenny
05. decembar 2018. u 09.29
Mislim da je krajnje vreme da takve teme i pitanja sve cesce budu prioritet zapadne demokratije. I vise je nego realno da se konkretno četiri zemlje Francuska, Belgija, Engleska i Nemacka usaglase oko teritorije koja vise nije njihova.

Licni doprinos po pitanju te strategije je sledeći. Belgiju kompletno predati muslimanskim veroispovesnicima i to spojiti sa juznim delom Engleske. Uzduz granice francuske i nemacke spojiti koliko god da ljudima pripada i to sve da bude jedna država koja će biti njihova da se ne bi osecali ugrozenim i ignorisanim.

Ovo treba svakom i malo pametnom politicaru nasem ili ruskom, kineskom da bude preokupacija.

Za ameriku iskoristiti isti model propagande. Pitajte bilo kog crnca ili latino amerikanca dal se slazu da sada kada su im se populacije vratile na nekadasnje brojke i bele amerikanke vriste od slobode a i zato što su zabrinute da li se slazu da im se nekoliko država stavi pod njihovu kontrolu ? Videcete po njihovim izrazima lica o kakvoj sreći je reč.

Nešto kao kad neko nešto lepo, mnogo lepo i važno zaboravi pa ga neko dobro ljudsko biće podseti. Predivan osecaj. Probajte da ih pitate, odusevicete se a oni će vas voleti i vise od svojih.
C_A_B_O
05. decembar 2018. u 10.38
Sve je to sutra. Begluk Beegija , Islamska RF, Kaifat Dojtere,,Islamska kraljevina Briti sve samo ceka promjenu imena i ujedinjenje u Europski Kalifat...već nema granica, sutra neće biti ni nacija ..mooozda ih Polaci zaustave na Visli...i Madzari nadunavu
Kenny
05. decembar 2018. u 20.28
Ko šta radi sebi radi.

Ono sto nam namestise ono od čega su vristali od sreće da se srpskoj zemlji urusi stize djavole sve.

Bog sve vidi !!!

Samo polako, sve se vraca.
DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
05. decembar 2018. u 23.09
jbte kad ćete da prestanete da razmišljate ko komunjare, vi ste cudo, stavili vam crva komunistickog u glavu i on vam pojede i to malo vijuga u glavi sto imate.

elem, što se tiče samog pitanja, iako je pitanje krajnje detinjasto i zajedljivo

Zaoadne demokratije su orijentisane ka stabilnosti i snazi svojih država, i ciji su ustavi tu da zastite te države od detinjastih prohteva i zahteva kakve kenny sanja.

Ukratko, kad zapadnjaci uvedu SFRJ USTAV 1974 onda će to da se desi .

SFRJ Ustavom iz 1974 svaki narod i narodnost u toj vestackoj zločinacko-teroristickoj anomaliji su dobili pravo na svoju državu i pravo na otcepljenje sto su svi do jednog sem Srba i iskoristili, i svi znamo kako su se sva ta otcepljenja desavala.

tako ako si ozbiljan, nemoj da postavljas glupa pitanja, zapadnjake ne brine ko živi u njihovim državama sve dok imaju cvrste ustave, cvrste vlade i zakone koji će da brane te države.

Ne može albanci da trazi svoju državu u belgiji, iako ih ima ko pleve, ako oni nemaju uporiste u ustavu te zemlje, ali ako im Belgija sutra da pokrajinu sa svim državnim atributima i pravom na otcepljenje oni bi to iskoristili isto kao i u zločinackoj sfrj.
Kenny
06. decembar 2018. u 00.17
Ako hoćeš postenije, možda vise i kretenasto nego detinjasto ali vristim od sreće i radujem se već mnogo godina ne samo francuzima ili amerikancima nego svim našim vecnim neprijateljima.

Vecnim jer kampanja razbijanja pravoslavlja traje skoro pa tisucu godina ili možda i nekoliko tisuca godina.

Da se vratimo na zakon i observacije.
Za zakon u sfrj si na istoj strani sa mnom šta čak samo sto si predvideo da su autonomije moranje da bi se nešto oslobodilo ili zauzelo ili kako je kome lakse. I ja bih voleo da će to sve da bude kao kod nas ali sprema se i desice se nešto sasvim suprotno tvojim ocekivanjima.
Da se malo čak ispravim, autonomije nisu potrebne na zapadu da bi se konvertivani robovi oslobodili. Nepravda je bas tu jer ovde nije bilo u nasem slučaju potrebno monstrumima i koljacima, ubicama našeg naroda i srpskih zemalja.

DrStevane, osecaj situacije se dobija sa lica mesta a ne putem kontrolisanih medija pa onda tako i naših na kojima se janjicarluk velica i nagradjuje jer mi smo kontrolisani odavno od strane stranih spijunskih sluzbi.

Oni su videli naše mogućnosti u prvom svetskom ratu jer su mnogi planovi poremeceni pa onda sve kreće od cinjenice da su i broz i Draža zavrsili skole u britaniji tj. da nas je to kostalo vise nego sve kad bi se sabralo i pomnozilo na desetine puta. Naravno ovaj ustaški degenerik kao autentican spijun na zadatku da unisti sve srpsko i Mihajlović koji im je vise verovao nego sto je trebao.

Zapad ovako kako sada stoji nije isti u ni jednoj zemlji koja je trenutno u fazi totalnog unistenja. Sve ponizene populacije su se razmnozile bilo kao konvertovani robovi danas ili tek pristigli robovi. Americki kolonisti su najveci majstori medijske manulacije na celu sa holivudom i u americi rat jod uvek traje, nikad nije stao. To sto vama pricaju „bezbedne” verzije price o blagostanju je isto jedna droga na koju su Srbi strasno navuceni. To pomesano sa prirodnim janjicarlukom oko nas i u nama je pakao.

Situacija je sakrivena maksimalno i ne dolazi do nas jer ih nema ni u njihovim medijima. Zivot, ulica, prostor i vreme u kojem živimo nešto sasvim drugo. Realnost od koje svi zmure i naglo zaboravljaju. Konfuzija tek sad vlada svetom i ama bas nikom neće biti potrebna autonomije ili će bilo kakav zakon vaziti kao sto ih i nije bilo kad su ubijali, pljackali, silovali, na silu konvertovali jer oni su od silnih incesta odavno zaboravili na Boga ili Hrišćanstvo kako ga mi dozivljavamo.
mala-Sirena
(~ ~)
07. decembar 2018. u 11.08
Albanaci nisu narod koji kroz povijest živi na prostoru danasnje Belgije. U Belgiju su se naselili kao pojedinici u posljednih 40-50 godina pa ne mogu polagati pravo na teritoriju, autonomiju i sl. ... sve dok ih ne bude vise od domorodaca i kontrolu ne preuzmu demokratskim metodama.

-----------------------
„Ne može albanci da trazi svoju državu u belgiji, iako ih ima ko pleve, ako oni nemaju uporiste u ustavu te zemlje, ali ako im Belgija sutra da pokrajinu sa svim državnim atributima i pravom na otcepljenje oni bi to iskoristili isto...”
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.