Diskusije : Politika

 Komentar
konecenemoraPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Једино ме страх..
konecenemora
(sofer aviona)
13. novembar 2018. u 08.27
Да све ово у Паризу није тешка намештаљка...
Ако су оне слике аутентичне мени је онда несхватљиво да само он буде практично у публици,ту нешто не штима...шта год ми мислили ипак се он свакодневно лиже са свима њима,запад зна да Србија има уцењивачки потенцијал због Русије и Кине...зашто су ово урадили... на прву лопту можемо рећи па мрзе нас али мени тај одговор није баш потпун...нешто се мислим а ако је ово урађено само зато,знајући Србе,да се сви сажалимо и станемо ко један иза њега...
zori
(Чича)
13. novembar 2018. u 08.35

... ili suprotno

ako ne prizna... ode u 3pm
cenim_ja
13. novembar 2018. u 08.46
Prizno-neprizno srbija je otisla...
Ko izadje zadnji neka ugasi svetlo,a i ne mora
konecenemoraPoruka negativno ocenjena. Pokaži

konecenemora
(sofer aviona)
13. novembar 2018. u 08.59
Zori Putin se ne uklapa u tvoj odgovor...ili se bar nadamo da se ne uklapa...
D-Man
(Analyst)
13. novembar 2018. u 09.33
Сасвим је могуће да су креатори Западне пропаганде смислили то што си рекао.
Дај да га осрамотимо па да народ стане уз њега јер Срби су такви; прилично наивни.

Међутим, ја сам уверен да Вучић иде на живце и Западу и Русији својим понашањем. Сви за њега знају да је нарцисоидни психопата који прича само о себи, себе увек ставља у први план а све друго је небинто.
Али, Запад га трпи јер одрађује посао за њих. Остаје још та ''ситница'' која се зове званично признање тзв. Косова као државе и на томе се убрзано ради.
Кад је Запад већ сада успео протурити, кроз српске медиије, да је решење у ''разграничењу'' онда је све јасно. Као да не постоји Резолуција 1244, занемарује се чињеница да најмногобројније светске државе нису признале тзв. Косово па чак ни неке чланице ЕУ!
Вучићу су можда обећали и Нобелову нагаду за мир ако реши ''питање Косова'' тј. ако озваничи отимачину српске територије.

Русија га трпи због тога што Србија ипак, и поред свих притисака, није, примера ради, увела санкције Русији. Наравно, Србија би тим својим санкцијама наштетиал само себи а не Русији али Русија ипак цени да Србија није поклекла пред притисцима Запада да се то учини.
Вућић би то, иначе, сасвим сигурно и урадио али и Вучић зна да би једна таква глупост са његове стране коначно разбудила део успаваних становника Србије.

Народ трпи Вучића јер једноставно нема никог другог коме би могли поклоити поверење. Опозиција није ни ''О'' од опозиције. Осим тога, Вучић уме масно да лаже и обећава куле и градове. Ма, није нико луд да му баш верује али, ајде, лепо се надати и маштати да ће једног дана бити боље. Осим тога, Вучић наставља Тадићеву причу да Србија ни по коју цену неће ратовати а народ се уморио ратова и изгледа да је спреман да буде под било чијом влашћу само да не буде рата.

Према томе, могуће је да је Француска желела да каже Вучићу шта стварно мисли о њему. Послали су му поруку да му истичу рокови да одради свој посао. Та Западна гамад би волела да види и грађански рат у Србији само да оствари своје циљеве.
Вучић им је за то подобан играч. Вучић, као нарцисоидни психопата, је добио извињење француског амбасадора и то је за њега сасвим довољно. Хеј, један француски амбасадор се ивињава мени, Александру Вучићу што значи да сам ја ипак велики играч! Тако размишља психопата; такве ствари се не лече, на жалост!
zoriPoruka negativno ocenjena. Pokaži

zori
(Чича)
13. novembar 2018. u 09.42


Тачијев твит пренела је руска агенција Тас, уз напомену да
„Кремљ није издао никакво саопштење о том сусрету”.

_______________________

to je zvanicno

vucic nahebao... kao svi prehodnici pre njega
ako prizna... gotov je (crkva+narod)
ako ne prizna... isto (zapad)

a rusi?
cekaju šta će vucic da odluci...
cenim_ja
13. novembar 2018. u 09.48
Čini mi se da idete daleko sa teoretisanjem...
Ja mislim da su samo pokazali da si sitno zabole levo mudo za srbiju..sve njih
Gaze nas kako hoće
Nist ne vazi..ni 1244 ..ama bas ništa,
Ovakve skandale namerno prave,sad kobiva će se izvinjavaju te ambasador te lepen...
Hahahah
To samo da pomislimo da kobiva ima pravde
Mislim da smo porobljeni nacisto...
zori
(Чича)
13. novembar 2018. u 10.26


cenim ja
polako... nije srbija vucic a i nije vucic srbija...
POLARIS
(доктор)
13. novembar 2018. u 10.37
Машта чини свашта.

Ви од запада правите интелектуалне монструме, они су само шака јадника чији свет се убрзано руши, па дај да се ишчупа који долар више, они немају ни части ни поноса. Не функционишу они на тако високом интелектуалном нивоу. Идиот Трамп је класични представник те необразоване камариле.

А што се тиче Алека, његов его је повређен и зато се то диже на тај ниво, а ви свесрдно помажете и као „корисне будале” учествујете у његовом его-трипу.
cenim_ja
13. novembar 2018. u 10.52
Zori,
Ce da Gospod da nije...
Ali nije bio ni toma,ni tadic...itd
Ali u srbiji sve gore i gore...
Toga mene strah...kolko je ostalo od srbije...kad izbijes sve nesrpsko(parove,zadruge,soraje,maraje,kalaje i sl govna)vidis da jije ostalo mlogo
rizling
13. novembar 2018. u 11.28


Dali je nas predsednik isao u Pariz PRIVATNO ,kao turista da pokaze sinu diznilend. Pa se slučajno nasao tamo. Te mu ljudi , rekli dodji na proslavu kad si već tu.Uguracemo te negde.

Ali ako je isao preko zvanicnih kanala, po pozivnici kao predsednik, jedne države.Koja je podnela najviše zrtava. Tu treba NARODU objašnjenje. Ako je sam sebe osramotio, osramotijo je ceo Srpski narod. Obično poseti nekog predsednika, u igru stupa, ministarstvo spoljnih poslova. Koje utancava detalje PREDSEDNIKA. Ako su oni zakazali . Ministar spoljnih poslova podnosi OSTAVKU. I hitna debata u skupstini. Jer šta smo videli na proslavi, to je ponizenje za naše žrtve i Srbiju. Jedan krimos, u glavnoj lozi, kao i krvatska predsednica u prvom redu. A krvatska nije ni postojala 1918g. Sada kako AV izjavljuje da prima izvinjenje. Netreba se cuditi šta će nam tek raditi.
cenim_ja
13. novembar 2018. u 11.44
Ovako bi izgledalo objašnjenje precednika narodu srbije:

„...(dramaticna pauza)...Jeste,tačno je,(obliz sa kratkom pauzom)
Taxno je to da sam sedeo na klupi za rezerne igrace(pa onda jedan duboki,zamišljeni pogled u daljinu)...
Ali ,šta sam ja trebao da uradim(sledi nagli okret glave prema kameri)
Da li je trebalo da ustanem,predjem preko puta i mkronu razvezem samacinu,a tacija uvatim za uvo i izvucem iz stolice kako bih ja seo?
(Onda sledi duza pausa sa par pogleda unaokolo)
To bi želele sve velike srpske patriote koje su nas do ovoga i dovele...neću da ih imenejuem srpski narod dobro zna ko su
(Sledi klimanje glavom onih 8-9 pozadinaca sto stoji mrtvo/ozbiljno iza nj.ledja)
...Ne...(opet duza pauza),ja to nisam niti ću (sa naglaskom na niti) uraditi sve dok je srbija faktor mira i stabilnosti na balkanu pa i sire...
Itd itd...i cica mica i gotova prica do sledećeg dovodjena važnog investitora koji će da doprinese prosperitetu i napretku srbije”
vrn2007
(РуНа: 2+2=4)
13. novembar 2018. u 13.04
ако је намештаљка у циљу
Vlada_Dorcol
13. novembar 2018. u 13.57
Zori, ne budi naivan. Narod jedva ceka da se zavrsi ovo sa Kosovom. Ako dobijemo sever Kosova preko 60% gradjana Srbije misli da je to ok i jedva bi cekali da se to između nas i Kosova razgranici pa makar i priznali nezavisnost Kosovu juzno od Ibra. Ma opozicja najviše sad tripuje kako ne smemo se razgraniciti, kao oni su za to da Kosovo ostane celo. Ustvari oni kao brinu za teritoriju Srbije i kao protiv toga su da se Kosovu prizna nezavisnost jer to je sada nešto protiv ove vlasti a time ustvari opozicija radi ne teritorijalnm integritetu Kosova, eto, oni jednim udarcem dve muve. Oni su kao protiv razgranicenja jer joooj kao oni ne mogu da podnesu da Kosovo nije celo u Srbiji a s druge strane ustvari cuvaju teritorijalni integritet Tacijevom Kosovu. Ko ih ne zna skupo bi ih platio. A veeruj, narodu je Kosova preko glave.
zoriPoruka negativno ocenjena. Pokaži

zori
(Чича)
13. novembar 2018. u 14.07

vlado... ako nisi znao
ko siri defetizam... zasluzuje chvrgu... možda i dve
D-Man
(Analyst)
13. novembar 2018. u 14.37
Невероватно је колико Вучић може да слаже а да народ то прогута.

Погледајте само ту изјаву у којој се, као, пита да ли је требао да уради тамо у Паризу неку глупост.

Не, идиоте, нико од тебе није очекивао да се ти у Паризу нешто кур4иш већ да једнставно откажеш своју посету управо због заставе тзв. Косова!
Ништа више, ношта мање!
Међутим, мајмун просто пати да се сусретне са важним играчима јер му то само диже цену у његовом мозгу а на жалост и код већине народа у Србији.

Он је очигледно прошао Западну школу како се понашати према свом властитиом народу. Нас Србе је Запад поодавно прочитао и зна шта пали код већине Срба.
Зато Вучић може да лаже, да прети, да критике које су упућене према њему преусмерава у потпуно другом правцу.
Када је год направио какву глупост он крене у вербалне обрачуне постављају сам тамо некакве тезе у стилу ''А шта сам то требао да учиним? Да скидам заставу Косова? Да неког шамарам?''
Вучић је страховит манипулатор и лажов и нико му ништа не сме. Новинару морају да сервирају народу његове бљувотине а већина народа и не жели баш превише да размишља. Дај ми гомилу празних обећања и нека не буде рата и то је сасвим довољно. Јбт, као да неко призива рат (што Вучић увек настоји да провуче кроз уши оног просечном Србину који гледа тај његов циркус).
zupa
(DR.MR)
13. novembar 2018. u 14.56
Криви су новинари који преносе лажне вести,као Срби и Србија су неки
фактор док у стварности од тога нема ништа,нас посматрају као статистичку
грешку па се тако и понашају.
geriatrikus
(zvakac karamela)
13. novembar 2018. u 15.28
:((( Такво размишљање би и било разумљиво крајем 80их и почетком 90их. Али
данас...сваки пут када читам ове наше коментаре и надјебавања у стручним
мишљењима о очигледном сјетим се оног вица о Муји видовњаку.
>>Рат одвео Мују у Њемачку, а јаран Суљо остао у Сарај'ву. И након пар година
долази Мујо, пун к'о брод, а јаро му једва преживљава. И на питање шта ради у
Њемачкој Мујо одговара да је видовњак, да прориче судбину, а народ богато плаћа.
Моли га Суљо да и њега научи занату, Мујо пристане, те му рече да оде до оближњег
дрвета у парку, онда му рече да се окрене лицем према дрвету, да га обгрли
ко Новак и Ђоковић, па да скине гаће и мало се нагузи...у том моменту Суљо
реагова: „Алаха ми, Мујо, ти ћеш ме јебат'.” „Ха, научио си, сад можеш и ти
бити видовњак”, одговори Мујо.

cenim_ja
13. novembar 2018. u 16.55
Dobar ,dobar...
Samo mora ispravka😁😁😁
Ne reknu anam oni „alaha mi”
Nego „laaaha mi”...
😂😂😂😂
Znaci provo A je necujno a drugo produzeno
geriatrikus
(zvakac karamela)
13. novembar 2018. u 18.15
Имај у виду да су Мујо и Суљо из Титиног вакта. Тада се Алах још пико.
Али сада...хајде ови нови, али када чујем оне што знам како су
раније изговарали Куран, Алах, општина...причали на српском језику(да, да у
Сарајеву се говорило српски) да кажу Кур-ан, Алллааааах, опћина, да говоре босански
буде ми некако тужносмијешно, јадни људи...низашта да се ухвате.
DarkBlue
(istrazivac)
13. novembar 2018. u 22.02
Моли га Суљо да и њега научи занату, Мујо пристане, те му рече да оде до оближњег
дрвета у парку, онда му рече да се окрене лицем према дрвету, да га обгрли
ко Новак и Ђоковић, па да скине гаће и мало се нагузи...у том моменту Суљо
реагова: „Алаха ми, Мујо, ти ћеш ме јебат'.” „Ха, научио си, сад можеш и ти
бити видовњак”, одговори Мујо.
------------------------------------------------------------------------

Solidan vic, veoma loše isprican.Prvo mora da skine gace pa
tek onda da obgrli drvo.U tom trenutku Suljo mu stavi lisice
naruke i naredi mu da se naguzi.E tek tada se Mujagi upali
lampica...

A No1leta je pisac mogao i da zaobidje, nije mu mesto u vicu
sa Mujagom pa makar bio i 'treehuger' (na šta vrli pripovedac
aludira).
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.