Diskusije : Politika

 Komentar
Branko-123Poruka negativno ocenjena. Pokaži

Kad komunista trazi da mu drugi pišu romane
Branko-123
11. novembar 2018. u 17.42
O ovom samozvanom ocu nacije imam najgore moguće mišljenje, ali ovo sto sada procitah uverilo me je da taj je taj covek bio još gori nego sto sam mislio. Ja verujem ovom profesoru, jer zaista taj Dobrica je polupismeni kalemar a faca glupa i stvarno je nemoguće da je on napisao tolike knjige. Ali kada si komunjara opasna, pa još udbas i oznas, sve ti je bilo dozvoljeno pa i ovakve ogavne stvari o kojima prica ovaj profesor. Inače profesor je veoma ugledna i obrazovana osoba i ja mu u potpunosti verujem ovo sto je rekao.

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3153047/sokantna-tvrdnja-profesora-abramovica-dobrica-cosic-nije-napisao-nije dnu-svoju-knjigu-korene-je-pisao-rođeni-brat-slavnog-srpskog-glumca
Pustinjski_Vjetar
11. novembar 2018. u 19.42
Da li je ili nije napisao knjige, manje je važno, glupo je nekog nazivati ocem nacije.Ali eto, zapatilo se to u javnosti o nekakvom ocu nacije...
samadel
(skrivena_kamera)
11. novembar 2018. u 20.47
Kako se lako napravi mišljenje na osnovu novinskog članka!

Velimir Abramović je bio u dugogodišnjem sukobu sa Dobricom Ćosićem i dok je Ćosić bio živ nikad ga nije osporavao nego je sačekao da on umre, kao i svi ljudi koje je imenovao
Oskar Davičo
Đura Gavela
Žika Stojković
jer
Mrtvi ne mogu da svedoče da je sve što je skojevac Abramović, kome nisu dali da im se približi, za osvetu napisao najgore laži.

dulebg
(posmatrach)
12. novembar 2018. u 03.54
Добрицу Ћосића измислили су 2-Србијанци и направили од њега баба-рогу. Исто као што су Радомира Константиновића посветили, а нико прочитао његове модроѕерије (нисам ни ја), а сумњам да су читали и Латинку Перовић.

Никад се ДЋ није ни трпао да буде отац нације. Био је књижевник, са релативно јаким везама у власти, и то је све. Удаљен је из власти мислим током 60-тих, немам појма зашто. Неком приликом 90-тих предложио је да се Косово подели - и ту за сва времена навукао бес и левих и десних.
Istoricar67
12. novembar 2018. u 04.34
Dobrica Cosic je bio Oznas i Udbas od 1945. do 1966. tj.do smene Rankovica. Posle toga je postao agent CIA i to je ostao do svoje smrti. Izigravao je tada oca nacije a sve u cilju da bi mogao od aktuelnih srpskih politicara da prikuplja podatke koje je prosledjivao CIA. Setimo se samo kako je pozivao posle 2000-te godine Djindjica da dodje u njegovu kucu da pricaju o politici i kao da bi on,Cosic, posavetovao Djindjica o Kosovu. Malo posle tih njihovih susreta Djindjic je ubijen. A što se tiče Cosica kao knjizevnika ja 100% verujem ovom profesoru Abramovicu jer nepismeni Dobrica sigurno nije mogao da sve to napise ali bio je udbas i mogao je da naređuje ljudima da to rade umesto njega a onda im otimao te rukopise i objavljivao kao svoje.
dulebg
(posmatrach)
12. novembar 2018. u 04.53
Мислим да му придајете већи значај и способности, него што је имао. Имала је ЦИА овде милион ушију и могла лако без једног Ћосића.
konecenemora
(sofer aviona)
12. novembar 2018. u 07.36
Врло ми је близу памети да је све отето и фалсификовано,од комуњара нема изненађења...али говедо дуле мора све да разводни,да он истакне колико је ћосић био велики тако што ће да каже да је био небитан,знам да није логично али зар је нешто досад рекао што има везе с мозгом...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.