Diskusije : Politika

 Komentar
RTS odbio seriju „Zaspanka za vojnike” a hoće taks
Tarpe-
10. novembar 2018. u 04.02
Bujosevic i njegova komunisticka kamarila je odbila da se serija „Zaspanka za vojnike” prikazuje na RTS ali zato je platio seriju crnogorca Mime Karadzica a Mihicu i ostaloj titovskoj kompaniji je dao 4 miliona evra da naprave seriju Nemanjici u kome je Nemanjice i istale tadasnje Srbe prikazao kao neke protuve iako su u to vreme Nemanjici i mnogi Srbi bili velmozi i vlastele, pismeni, uljudni i vaspitani mnogo bolje nego ove danasnje Brozove protuve. Inače taj Mihic je u toj seriji prikazao Nemanjice i tadanje Srbe u još jezivijem stanju pa kad je narod posle prve epizode ostao zgranut takvim bezobrazlukom i reagovao zahtevom da se obustavi prikazivanje te takve serije onda je Bujosevic izbacivao iz ostalih epizoda te ogavne delove u kojima su Srbi bili prikazivani kao najveci divljaci i protuve.I za to je dao 4 miliona evra Mihicu i ostaloj kompaniji koja je htela da nas tom serijom o Nemanjicima ponizi.

Daje milione evra svojim istomišljenicima a od gradjana koje ponizava trazi da mu placaju još veću taksu, malo mu je sto svakome ko good ima elektricno brojilo mora da RTS-u plati tu taksu od 150 dinara mesecno, I onima koji imaju vikendice u kojima nemaju TV aparate, i čak naplacuju taksu u svakoj zgradi za onu zajednicku ekektricnu energiju koju placamo preko racuna Infostana. Pa sad vi vidite koliko ima zgrada u ovoj državi, koliko vikendica i koliko stanova i kuca i oni od svakog oduzmu na rucunu za struju tu taksu za RTS. Pa dokle bre to tom RTS-treba. A finansira i emituje serije u kojima pljuje po Srbima i non stop nam reprizira partizanske filmove Veljka Bulajica.

Sem toga kablovski operateri velike sume placaju tom istom RTS-u za emitovanje njihovog programa, a mi sad treba da placamo za RTS i kablovskim operaterima, i preko rscuna za struju u vikendici iako već jednom placamo preko racuna za struju u stanu gde živimo. Ma sikter bre vise tamo Bujosevicu i ostala lezilebovicka kompanijo sa RTS-a. Ko uopste gleda vase po pet puta reprizirane serije i filmove. Vasoj alavosti nema kraja. Pogledajte kolike oni plate imaju.
Alhemijka
10. novembar 2018. u 04.43
Pa jel njemu prezime Buljosevic ili Bujosevic. Možda bi pre bilo da je Buljosevic.
keser
10. novembar 2018. u 04.59
Још ћемо ми 30 година да испаштамо Комунизам и Југословенство
Istoricar67
10. novembar 2018. u 05.02
Pa reprizirao je seriju Ravna Gora ali je to pustao tek posle 22 casa kad deca već odu na spavanje, da deca ne gledaju tu seriju. Da bi deci u glavi ostao samo lik i delo Druga Tita o kome redovno pusta dokumentarne emisije.
dulebg
(posmatrach)
10. novembar 2018. u 12.25
Тито је био енглески и вакитански човек. А данас владају његови, па се нема чему чудити.
Lorka
(поета)
12. novembar 2018. u 12.03
Плаћање тв претплате путем струјомера је карактеристика најмрачнијих тоталитарних режима у историји света.

Али, нажалост, зомбирани Срби не излазе на улице да се буне против једне овакве пљачке народа.

Бомбардовање РТС од стране НАТО пакта је било злочин, али спаљивање зграде РТС од стране народа би било испуњење правде.
У којим то режимима, осим у тоталитарнима, равним нацистичком управљању државом, имате појаву да морате да примате редовне дозе отрова (јер тв програми су отров за народ) и још за тај отров морате да платите чак и неколико пута - колико струјомера толико тв претплата?
Lorka
(поета)
13. novembar 2018. u 15.47
И ко то још гледа телевизију на антену?
Кад платите кабловску, колико то још треба рекета неком да плаћате да би он лагодно живио?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.