Diskusije : Politika

 Komentar
Покољ у Керчу
dulebg
(posmatrach)
18. oktobar 2018. u 08.00
Руси сад издају опречна обавештења: те бомба је, те није него калашњиков?! А да је убица 18-годишњи студент, који се убио, или је ликвидиран?

Мени је већ дуго, још од Брејвика, нешто у памети: ништа лакше, него помоћу одговора и твотова на друштвеним мрежама наћи подложну и нестабилну особу и наговорити га да учини било шта. Обавештајне службе су онда ту - да га обуче, опреме, наоружају. Можда га дрогирају тако да буде лака мета када дође тренутак да се с'њим обрачунају. Кажу да Брејвик теоријски није могао да побије сву ону децу - да су пуцала бар 4 професионалца.

У маси сулудих масовних убистава више и није важно колико је стварно било мртвих - било их је колико властима одговара. Није важно ни да ли је убица стварно ликвидиран, или је државни агент, није важно ни да ли су тачни подаци о њему, или је измишљен.

Али мислим да је најлакше напипати лудака и онда га обрадити за потребе тероризма.
DSQ1964
18. oktobar 2018. u 08.42
Najlakse je da budaletine kad ne tučkaju tukita za kompjuterom onda sede i pišu nebuloze.
Napad kod Osla je trajao sat i po, šta, nije mogao da ubije po jedno dete svakog minuta? Bilo je 68 mrtvih. Drugo, mnogo njih je i preživelo i svi su tamo videli samo Brejvika, ne još trojicu.
Budaletine pišu svašta a još veće se na to primaju.
zori
(Чича)
18. oktobar 2018. u 09.25


dulence `the sharp analytical mind`... dosadno... a? :)
abvgd
(Morski)
18. oktobar 2018. u 10.27
Дуле све више и више капира...не ваља ти то Дуле, неће да имаш с ким да причаш.
keser
18. oktobar 2018. u 13.32
„Napad kod Osla je trajao sat i po,”

Сат ипо није било довољно да полиција дође и обави посао.
Па Дуле је на овај или онај начин у праву.
nnikiPoruka negativno ocenjena. Pokaži

nniki
(Nanotech)
18. oktobar 2018. u 14.05
abvgd:
Дуле све више и више капира...не ваља ти то Дуле, неће да имаш с ким да причаш.

Dule kapira kao i velika vecin nas, sto je OK.
However, ovog puta i Dule nam indicira da on ponekad, kao sto ti cesce cinis, objašnjava dogadaje i data i moguća scenarija sa teorijama zavera, kakva prepricavanja su tipicna za dokonjacke kafice.

DSQ1964
18. oktobar 2018. u 14.09
Pa znaš li uopšte šta se desilo ili te bole muda za neke norvežane? Ako te bole ćuti si i ne javljaj se.
dulebg
(posmatrach)
18. oktobar 2018. u 14.47
Нису неки Норвежани, него вероватно да норвешка влада и врхушка нису нешто хтели да слушају светску олигархију, па су добили по прстима - а успут и да остали виде да и Норвежани могу да гину ако не разумеју команду.

Ниједан од тих масовних покоља и улетања аутомобила у гомилу није случајан. Сви су углавном у функцији политике Глобалиста. Ево рецимо Француска, колевка демократије, колико дуго је у „ванредном стању” - захваљујући типским крвопролићима, а да досад ни за једно није рпонађен организатор? .. тако САД, па и Немачка, Турска, несврстани поготово ..

Ја само кажем: да нема потребе да тајне службе троше своје људе - увек ће се наћи довољно лудака, а интернет је душу дао и за проналажење и за преузимање будале да изврши било какав посао.
abvgd
(Morski)
18. oktobar 2018. u 16.02
Колико сте сви ви нормални а колико сам ја непоправљив...ја, ето, не верујем да се било шта такво као та пуцњава уопште дешава. Ја, ето, мислим да је све то представа и лаж.
А? Једноставно, ако ТВ понекад и говори истину (ретко и никад сасвим) то није мој проблем. По рачуну вероватноће, ја ама баш све што ТВ каже одбацујем, укључујући и временску прогнозу.
DSQ1964Poruka negativno ocenjena. Pokaži

DSQ1964
18. oktobar 2018. u 17.09
Pa šta reći na sve to? Ono što ja verujem to se desilo a ono što ne verujem nije? Nije li to neki oblik šizofrenije?
Znači Stoltenberg nije hteo da sluša i „oni” su mu poslali 4 komandosa da skenjaju decu i onda je on rekao predajem se i od sada slušam i onda su ga „oni” postavili da bude šef Nate? Hebo mater ako tako nije bilo.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
18. oktobar 2018. u 18.24
„kakva prepricavanja su tipicna za dokonjacke kafice. ”

A ja mislio da smo mi ovdje „poslom”.
abvgd
(Morski)
18. oktobar 2018. u 18.53
Шта да одговорим човеку који тако вулгарно спомиње своју мајку? И још мисли да треба некоме да држи лекције о томе шта је логично а шта не...
dulebg
(posmatrach)
20. oktobar 2018. u 04.11
Ма један или двојица, само са 6 никова!
patriota-saJ
20. oktobar 2018. u 04.46
По мом рачуну има их четверо и располажу са бар 12 утврђених никова.
pravda_i_istina
20. oktobar 2018. u 07.06
je l' vi niste citali šta je putin rekao, da smi mi kao drustvo zakazali jer su antiheroji postali heroji naše mladezi a izdajnici se izdaju za patriote, e to je zato što se vrednosni sistem bukvalno pervertirao, i sad ja to sve treba da ispravim ipopravim i napravim kako valja, a vi ćete ovde da optuzujete tajne sluzbe i šta sve ne... e pa neće moći to kao ste vi dulebg i slični zamislili
pravda_i_istina
20. oktobar 2018. u 07.11
od tajne sluzbe može se crkva napraviti, ionako se neki već tamo mole, ali od bezboznika teško vernika, to samo Bog može da privede u svoje stado, ali kažem vam od najgrdje tajne sluzbe je moguće preobratiti je, ali od komunjare vernik nikad, to licemerje se teško iskorenjuje, jer ima komunjara koji su greškom to postali, a ima ih koji su komunizmom razvili svoje licemerje i bogotpadnistvo
dulebg
(posmatrach)
21. oktobar 2018. u 11.41
Што си толико против комуниста? па прави комуниста ти се држи 10 божјих заповести жешће од било каквог граџанина. И спреман је да подели шта има са слабијима од себе. Они су и пришли комунистима, разочарани у незаинтересованост Цркве за проблеме сиротиње=нације. Друго су комуњаре - они који су проповедали комунизам, а гурали у своју гоозицу.
DarkBlue
(istrazivac)
22. oktobar 2018. u 07.02

20. oktobar 2018. u 07.06
je l' vi niste citali šta je putin rekao, da smi mi kao drustvo zakazali jer su antiheroji postali heroji naše mladezi a izdajnici se izdaju za patriote, e to je zato što se vrednosni sistem bukvalno pervertirao, i sad ja to sve treba da ispravim ipopravim i napravim kako valja, a vi ćete ovde da optuzujete tajne sluzbe i šta sve ne... e pa neće moći to kao ste vi dulebg i slični zamislili”

Naravno da treba da ispravis i napravis kako valja!
Ali pogresis i Ti ponekad, pre neki dan otpustio si Trampa samo
zbog loših glasina a covek se bori za istinu i pravdu (i da proda
pokoju pusku mudzosima da imaju cime da se potamane).
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
22. oktobar 2018. u 22.22
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.