Diskusije : Politika

 Komentar
Hrvatski autogol po zakonu
marisav
(Besposlicar)
17. oktobar 2018. u 20.32
Kad su kradje i prekradje, falsifikati najgore vrste, izmišljotine, konstrukcije i sva nepocinstva u pitanju onda su hrvati definitivno kandidati za svetskog prvaka. Ako im je u fudbalu to promaklo, u zločinstvima sigurno neće.
Najnovija patka stize od nadbiskupa vrhbosanskog Puljica. Shvativsi da su vezivanjem zelene i sahovnicarske krpe sem korisnih pogodaka zabili sebi i poneki autogol...pa tako ovaj vatikansko ustaški mantijas kaže DA NE MOGU BITI SrećNI NARODI KOJI DRUGE ISTERUJU, OBEZVREDJUJU ILI UNISTAVAJU MA KAKO...
Ma nemojte gospodine nadbosanski,,otkada se ta pamet srucila u vasu premudru glavu?/ Na konstatacije mjesecara da je izbor KOmsica PO ZAKONU vrlomudri nadbiskup zla odgovara I HITLER JE DOSAO PO ZAKONU, i još neki,,,međutim zaboravlja a kako zaboravalja,,,preskace naravno da kaže I PAVELIC I UstašKA NDH SU NASTALI NA ZAKONU.
Istina, 1945 se naslo onih koji su žrtvujuci svoje zivote unistili eto pokazalo se privremeno zločinacku tvorevinu hrvata na balkanskom poluostrvu. Nisu li odmah po ustolicenju donoseni ZAKONI A PO TIM ZAKONIMA ubijane stotine hiljada ljudi u logorima, selima, sumama, planinama i dolinama zauvek PORUZNELE lipe njihove...KANCER KOJI SE POCEO TAADA RAPIDNO RAZVIJATI SAMO JE 1945 HIRURSKI ODSTRANJEN,,,ON SE VRACA,,,KANCEROGENO TKIVO OD JADDRANA DO DRAVE POSTAJE DOMINANTNO DNEVNO STIVO...BIćE POTREBNO MNOGO KRVI DA SE TO ZLO OPET ISTREBI...
Lorka
(поета)
17. oktobar 2018. u 21.29
И Туђман је на власт дошао по закону. А, ако је веровати Хашком суду, и геноцид над Србима током 'Олује' обављен је 'по закону'.

Ем ти закон кад га се неко сети само онда кад је у његову корист!
dulebg
(posmatrach)
18. oktobar 2018. u 08.02
Сад ће Пуљић да се насекира, после наше другарске критике.
keser
18. oktobar 2018. u 13.34
хммм
Све је тако али се неће догодити.
Превише је моћних играча заинтересовано да се не догоди
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.