Diskusije : Politika

 Komentar
Председник Србије издаје прикривену претњу над кос
Blazo
17. oktobar 2018. u 19.42
Вучић је данас дао изјаву поводом писма америчке амбасадорке у УН, и Запад је то већ забиљезио диљем Еуропе а богами и сјеверне Америке.
Неки од линкова:

https://nationalpost.com/pmn/news-pmn/serbian-president-issues-veiled-threat-over-kosovo
http://www. wect.com/2018/10/17/serbian-president-issues-veiled-threat-over-kosovo/
https://abcnews.go.com/International/wireStory/ serbian-president-issues-veiled-threat-kosovo-58556233
https://www.msn.com/en-xl/europe/europe-top-stories/serbian-pres ident-issues-veiled-threat-over-kosovo/ar-BBOvllY?li=BBJGzsi

https://www.stltoday.com/news/world/serbian-president-is sues-veiled-threat-over-kosovo/article_23bad22a-56a9-512f-8211-65ae70eace7b.html

Неолиберали новокомпоновани нацисти не спавају...
Blazo
17. oktobar 2018. u 19.49
Кога занима нека отвори гоогле и стави у претрагу:
Serbian president issues veiled threat over Kosovo

Добиће четир и по странице са линковима. Толико им је битно да обавјесте испране масе.
Jocko4
(observer)
17. oktobar 2018. u 22.20
Ако је то што је Вучић мољакао и калимерисао, по њима, нека претња, онда је то знак да је већ почело „хорско певање” западне пропагандне пропаганде.
Blazo
17. oktobar 2018. u 23.52
Много тога се закувава ових дана на и около Хелма. Македонци још расправљају о промјени устава, иако је свима јасно да је референдум пропао. Шипци најављују стварање војске, иако је то противно резолуцији УН 1244. Данашње писмо америчке амбасадорке само је потврда идеје, да се та резолуција на мала врата обезвриједи. Васељенски патријарх који је под протекторатом НАТО пакта признаје аутокефалност Украјинске цркве, и отвара највећи раскол унутар православних цркава у задњих 1000 година. Посљедице ће се осјетити и на Хелму. Тзв ЦПЦ и МПЦ очекају исти позив. Избори у БиХ гдје бошњаци доводе хрватског представника против воље католика. Потреси унутар Републике Србске са циљем да се иста дестабилизује.
Имамо и ову трагедију на Криму, коју не могу да ставим још у неки контекст, али је језива.
Запад је већ спреми хор. Пјевање почиње.
Blazo
18. oktobar 2018. u 00.02
Шта се ваља иза брда је вјероватно добро описано у документу доле, мада мислим да је самим ствараоцима те доктрине јасно да је Русија превелик залогај. Можда је то моје мишљење само ствар мог оптимизма...

https://www.strategic-culture.org/news/2016/08/17/destruction-yugoslavia-template-for-america-f uture-policy.html
D-Man
(Analyst)
18. oktobar 2018. u 00.17
Ускоро ће нарцисоидни психопата да нам каже како су се, ето, Амери повукли, предали Космет шиптарима и да ми ту не можемо ништа.

А највећи шамар ће бити када се НАТО повуче и каже овом нашем идиоту да не сме ни да покуша да крочи ногом на Космет.
Онда ће нас психопата и лажов удавити својим нарицањем како је свет неправедан а он не може сам да се бори.
Blazo
18. oktobar 2018. u 00.54
Воџина линија спаса је подјела Космета, која има своје корјене код Добрице Ћосића. Ако не добије сјеверне србске општине, онда нема никаквих разлога да призна тзв Косово. У том случају његова логична позиција јесте не признавање Косова, и Космет би и даље био сматран дијелом Србије, и не би било никакве шансе да та НАТО творевина добије столицу у УН. У овим околностима нико не добија. Воџа каже дај нешто. И Енглези и Амерканци мисле да је то ОК у замјену за ту столицу. Једино се Шиптарима не да ништа. Они би још и да узму Прешевску долину. Ако до тога свега дође, ето криз у Рашкој области, па у Војводини, што воџи још није јасно. Позицију шиптара ових дана једино ојачавају дешавања у Македонији. Добијају они сигнале из дубоке Чемерике, и зато су дрчни.

Werba
(N/A)
18. oktobar 2018. u 00.55
po rezoluciji 1244 Srbija ima pravo na KIM da posalje 1000 piolicajaca ili vojnika.
Ali o tome pedercina VOdja i lezbaca ne smeju ni da zucnu!
Zašto?
abvgd
(Morski)
18. oktobar 2018. u 10.41
С обзиром на то да је Фазлиу (или његов предходник) истопил тенкове и расформирал војску, давно, чиме он то прети? Да неће ловачко удружење Сербие да се разгоропади и нападне НАТО?
Не...то друг Фазлиу рачуна да ће Руси да плате цену његове (од Запада наручене) тактике.
У свим руским церквама у свакој литургији свештеници се моле за „област Косово”. Западу ће у једном тренутку требати повод да уђе у конфликт са Русијом. Зна се ко ће ратовати - разни новопечени славјански „Јевропљани” против Руса. Идеалан план банкара, не морају ни да користе праве, послушне Германе, Славјани ће међу собом да се убијају за рачун корпорација и банкара који су власници свог тог робља које треба проредити.
Тако је то. Кад имаш робове, твоја власт је неограничена. Можеш да их натераш у међусобно крвопролиће и нема ко да ти суди, све је по некаквом закону.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.