Diskusije : Politika

 Komentar
Njemačii konzulat Beograd
Power12345
17. oktobar 2018. u 02.49
pitanje
dal neko zna zašto njemački konzulat u Beogradu odugovlači ili namjerno blokira termine oko dobivanja radne vize..
čovjek Srbin kuvar mi priča...veli godinu čeka na pos4rani razgovor od dve minute koji se obavlja samo u konzulatu Bg ..
a U Hrvatskoj za tri dana kao Srbin dobije odgovor od njemačkog konzulata..
Hrvati bi kaže rado izašli u susret samo što on nije Državljanin Hrvatske itd..
Znal ko što je to tamo i kakve su razlika da se iz Beograda mjesecima čeka i odgovora nikako nema a toliko je slobodnih radni mjesta što na tog kuvara čeka..Čovjek ima potvrde sve i ugovoreno radno mjesto u jednom velikom Hotelu grada Berlina ..
Ja se pitam onda pa kakvi se onda ustupci prave Nijemcima u Srbiji ..
oni mogu graditi i raditi odmah a za naše ljude, robove.. koji se prihvataju posla gdje nijemac odavno ne žele da radi pa ih opet koče ili ne žele sa Srbima da rade...ja odgovora drugog nemam
šta mislite vi?
Power12345
17. oktobar 2018. u 03.12
EU nameće ili postavlja pitanja Srbiji što ovo, šta ono Hiljadama novih propisa Brisel svakodnevno pravi..političari moraju Briselu guzicu da ližu i da igraju kako Evropa traži, zaheva i oće..
A na drugoj strani koče naše ljude, privrednike, radnike, izvoz ...Svugdje kad putujete i kao turistu Srbina prozivaju , pitaju kod koga ideš, dal radiš, koliko ostaješ, koliko novaca nosiš itd..
da ...4eš mater englezima ili nemcima ne vredi..oni su nekad dočekivani ko malo vode na dlanu..otvorena vrata su im bila..
a za vas Srbe koji putujete ili neki među kooperativni odnosi rada, trgovine i svega drugog Demokratskog .. gledati te velike razlike među Evropskim narodima su vama poznati i to vi sa vašim iskustvom najbolje znate.
dulebg
(posmatrach)
17. oktobar 2018. u 04.29
Дешава нам се да остадосмо без националних мањина. Оно двадесетак хиљада Цигана, што је Ђилас усвојио ономаде - све се поново разбежало на запад. мањинама је лакше да се одселе: туђин овде - туђин тамо - свеједно му!
Precanin
(Нека буде борба �)
17. oktobar 2018. u 14.40
Кувар по занимању, ОК погледаћу ђе је запело.
Power12345
18. oktobar 2018. u 01.09

Hmmmm ...Prečanine kako se tebe pre nismo setili,

Izvini molim te..
Kad budeš sa konzulom odnose ( diplomatske ) imao ..reci da Srbi nisu ono što on misli.. Jest stvarno

Ljudi dragi Dizkuzanti ...jeeebooote kako je svet mali pa vidite kakve mi stručnjake , specijalce, jednostavno top genije imamo..
Ovaj Prečanin će to bez borbe sve da sredi i vi dragi moji koji imate nekoga vani tj u Germanija i tražite šta, oćete i sve drugo ...samo se najavite kod ovog gore gospodina...maaaaa ima sve da leti...Čovjek genije. Bakšiš ili nešto od mita ako može jedno manje prasence, dve tri kile dobru rakiju i malo evrića da vam se nadje pri ruku.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.