Diskusije : Politika

 Komentar
patriota-saJPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Шта је тачно Дивљи запад?
patriota-saJ
10. oktobar 2018. u 06.54
Пада у очи да наш драги председник AV-AV (ово није ономатопеја звука, него визуелни утисак остао са његових изборних плаката) има не баш сасвим исте аршине у резличитим инцидентним ситуацијама.

Пре извесног времена је грађанин убио наркомана који му је упао у кућу. Грађанина и даље покушавају на све могуће начине да осуде, иако чистији пример нужне одбране не постоји.

Син познатог тв-могула згази девојку - ником ништа. Чак нас стручњаци уверавају да прекорачење брзине до 20км/х заправо и није страшно, није чак ни прекршај.

Када грађанка којој је прећено смрћу ако не препусти „инвеститору” (новинарски израз за превејану хуљу и разбојника) своју кућу наводно убије истог приликом сусрета у усамљеној уличици онда је то тежак злочин.
Демолирање куће обичног грађанина од стране и даље непознатих хулигана које је ангажовао тај „инвеститотр” није злочин.
Настарни чињеника да су нам као доказ „убиства” од стране те грађанке потурили крајње наиван видео-снимак на коме се заправо не види ништа, чак ни датум и време.

Председник на то каже да неће дозволити Дивљи запад на улицама Србије.

Доктор непознатих наука Небојша С. запослен на радном месту министра полиције поводом све учесталијих актова самоодбаране од стране грађана наспрам насилника каже да за тим нема потребе, јер полиција долази у року од 6 минута, а такви грађани, који се усуде да се сами бране, ће бити кажњени.

У задњих 15 дана на два краја Србије двоје девизних пензионера је било нападнуто, везано, мучено, пребијено и опљачкано у својим кућама. С обзиром да то по схватању нашег вољеног председника и министра му није Дивљи запад њих двојица се нису чак ни огласили тим поводом, нити су тражили да се починиоци пронађу и казне.
То мучење људи је трајало знатно дуже од обећаних 6 минута, али се полиција ни после 20 пута дужег времена није појавила да помогне нападнутим.
Једино је добро што се пензионери нису бранили, па није дошло до Дивљег запада, иначе би претучени пензионери били кажњени.

зато се премлаћивање Шиптара у Новом Саду сматра дивљаштвом и наш вољени председник тражи оштре казне за починиоце.
Истовремено је нејасно да ли се за починиоцима претходно описаних напада на пензионере уопште трага.

Не знамо ни шта се десило с човеком коме је старије дете-силеџија повредило млађе дете и који је зато упуцао родитеље тог детета. Човека су стрпали у притвор и о њему се више ништа не чује.
Питања чији је пиштољ из ког је пуцано и у каквој униформи је насилников отац виђан су остала без одговора.

За нашег вољеног председника дечије насилништво није Дивљи запад.
када су старији хулигани у једној школи малтретирали млађег ђака нико ништа није предузимао јер „мајка није поднела притужбу у потребној форми”, каже директорка.
Када су пар дана касније ти насилници пресретнути од још старијих момака и за лекцију нашамарани одмах је позвана полиција. Није требао никакав захтев у прописаној форми, иако се инцидент десио изван територије школе, за разлику од претходних.
Е, то је већ био проблем због ког се надлежни министар одмах огласио.

Не могу да се отмем утиску да је за нашег вољеног председника Дивљи запад само реакција грађана на незаконите поступке, док сами незаконити поступци не спадају у Дивљи запад. Ти поступци су потпуно нормални.
Qubic
10. oktobar 2018. u 09.05
Tužno je to sve, ali realno je tako.
I niko ne treba da bude pretučen (bilo koje nacionalnosti), a kamoli ubijen (makar to bio „biznismen” pod znacima navoda).

O mrtvima sve najbolje, ali...

„Демолирање куће обичног грађанина од стране и даље непознатих хулигана које је ангажовао тај ”инвеститотр„ није злочин.”

Slušam u jednom intervjuu: Opština mu je dala rešenje - i on to otvoreno kaže kao da je (tu) sve normalno - ali mora sam da se pobrine za iseljenje stanara.
Uštinem se, slušam
i pitam dal sanjam.

U Frankovo i Pinočovo vreme kad dodje neko rešenje dodje policija i izvrši.
A ovde ono najgore šibicarenje. (Čak ne trebi niko tu ni da ubija, ljudi se sami...) Jedna apsolutna hipnoza, a sistem funkcioniše automatički kao mašina.

Pazi,
„ali moraš sam da ih iseliš (stanare)”, i to sve priča normalno na TV-u...

Qubic
10. oktobar 2018. u 09.09
*opštinski službenik mu je tako rekao (koji mu je dao rešenje)
Qubic
10. oktobar 2018. u 09.15
Ne znam da li tu ima nastavak (neko demantovanje i sl.), ili se /to/ podrazumeva, kad opštinski službenik kaže da je tako onda je tako.
Precanin
(Нека буде борба �)
10. oktobar 2018. u 19.09
Недавно боравећи у Српској и Србији, лично сам се увјерио колико га чак добрих пријатења и родбине у Србији и Српској подржава. Покушао сам нешто да урадим по том питању али сам ударио на зид отпора. Потпуно зебазекнут сам тек остао кад сам сазнао каква је ситуација са Милом Додиком, тек ту су људи показали тотално неразумијевање прилика.
Пуно је Кесера у нашем народу!
Jocko4
(observer)
10. oktobar 2018. u 22.50
Precaninе,

Моје искуство је било другачије; имао сам задовољство да многи моји пријатељи и родбина имају исто, или слично мишљење као моје, али су ми и они наводили своје разговоре са неким другима, који су показивали симптоме испраног мозга.
Србија је у великом проблему, јер се паралелно процесу освешћења одвијају и процеси смутње, испирања мозга од стране актуелне власти и деловања пете колоне, тако да они који не прате развој догађаја и информације и нису у стању о свему да размишљају на иоле критичан начин.
vancaga
11. oktobar 2018. u 13.34
U vezi siposa sto dobise batine u Novom Sadu:Cisto sumnjam da pre batina nisu provocirali narod okolo.Pa da su neki Srbi reč zucnuli
na srpskom i pristini ili bilo kom gradu Srpskog Kosova-isto bi prošli!Ali Marmaljos brani svoje- neće valjda Srbe?slina bio i ostao.
O tome dal su siposi nevinasca,jasno govori istinit dogadjaj od pre nekih desetak godina u Dubrovniku.Prolazila žena već u zrelim godinama,nasminkana doterana,tom njihovom straftom Iz grupe mladjih
siftarcica jedan se razdera: Al bi ga baba primila! Gospodja inače rođena Dubrovcanka, okrenu se i„narani” ga tako da su mu se ostali marmaljozi smejali. I noje se na tom zavrsilo
dotrci sipac do žene i zvizne joj sljagu onako muski!Ode ona u muriju i isprica sve,a pandur joj da savet:E pa nemoj ići ton ulicon
lisabutterflay
11. oktobar 2018. u 16.03
...evo,normalna,istinita tema...na zalos nas sviju..NEGATINO OCENJENA..ZASTO ?

Kad je reč i DIVLJEM ZAPADU...ja živim na istom...ovakve stvari se ne desavaju,ni na ulici a ni u skoli...tu i tamo,bide teroristicki napadi...ali,to je tema druga...
patriota-saJPoruka negativno ocenjena. Pokaži

patriota-saJ
12. oktobar 2018. u 03.00
Није брини, није тема негативно оцењена, него један душевни болесник са више никова на овим дискусијама има личне нетрпељивости са мном.
Није он изминусирао тему, него мене лично.
Изминусирао би он чак и да сам поставио тему о макробиотици.
То су просто људи с дијагнозом, не обраћај пажњу.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.