Diskusije : Politika

 Komentar
lisabutterflay
14. avgust 2018. u 12.59
abvgd
(Morski)
14. avgust 2018. u 15.43
„тамни вијалет” каже председник Републиканске странке, два пута...тај није читао бајке. Вероватно и не зна шта је „вилајет”...

Иначе, председник те „Републиканске” странке је преживео шест атентата. Шест. Па ти атентатори су неке шмоље, везери, пацери, бре? Човек се извештио, не мож' да га атентатираш, бре! Атентујеш. Тј. уцмекаш, бре!

Елем, ово је чиста комедија, бре. Председник Сербие може мирно да спава ако му је ово важан противник, не треба ништа да се допише, чиста комедија, стварно смешно. Све време човек би се церекао, али ово је „тужни” скуп, рече човек, слично оној чувеној скупштинској анегдоти кад је онај несрећник у три ујутру рекао „што се смејете, ово је тужна прича”...хехехе
abvgd
(Morski)
14. avgust 2018. u 22.00
А ако неко мисли да разни Петрушевићи, Шешељи и остали који „имају везе” са Удбом, могу било шта да раде „на своју руку”...тај нема појма о томе како тајне службе раде. Тако, и ова двојица са тог ЈуТуб линка, наводно најмљени убица и његова наводна несуђена жртва, и они су део фолклора, највероватније. Нисам ни гледао до краја јер има тих „до јуче” агената колико хоћеш.

Мислим, био сам и ја наиван, и још увек сам...али неке ствари су тако банално очигледне да чак и овакви приучени аналитичари као ја могу то лако да уоче.

Председник Републиканске Странке! Преживео 6 атентата. Па то је као Пера Којот и птица тркачица...нон стоп га неко јури али он вешто избегава све замке, мајстор републиканац. Да нису овако злослутна, тамна времена, сео бих и написао баш добру сатиру користећи већи део говора друга „републиканца” са мањим дотеривањима...човек је аутентично смешан, до суза. Као онај „четке и метле”, Шећероски...комичан без намере. Шећероског су подметнили да би обезвредили тадашње изборе, овога подмећу да би опозиција била баш сасвим унижена. Све је циркус. И позиција и опозиција...а за њима се цере аждаје, зло...које гута све.

Werba
(N/A)
15. avgust 2018. u 02.30
http://scradar.com/uncategorized/vetar-oborio-skelu-na-zvezdari-deo-visi-sa-zgrade-video/
------

Ovako se gradi kod Vodje kod Vesica, kod Zorane...
Ni u Afganistanu ovakvo ne neznanje i nemar nisu vidjeni..
Werba
(N/A)
15. avgust 2018. u 02.37
Na ovakvim „sigurnim” gradilistima sirom srbije, godisnje pogine cirka
80-125 radnika.
Moraju da prehrane porodice i rade pod pretnjom smrti na poslu ili ako se bune, dobijaju automatski sut kartu sa posla, bez naplate dotadasnjeg rada...





MarkizDeNoviSad
(Sinter)
15. avgust 2018. u 04.16
O cemu opet lupetas? Jadnice ne znaš ni kako izgleda baustela u Srbiji uglavnom Baznian koji se tu uce, ko zna da radi ili je u Rusiji ili nemackim zemljama. Dobar deo projekata u Srbiji kasni zbog svega toga.
Nema radnika. Sa tim muku muce i kriminalci investitori i sns i ministarka Zorana.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.