Diskusije : Politika

 Komentar
Vučić najavljuje „rešenje”: „razmena” teritorija
pestko
(odzacar)
10. avgust 2018. u 02.06
Najzad, Vučić najavljuje šta je naumio oko Kosova. Hoće da prizna Kosovo, bez Severa, ali sa Preševskom dolinom. U ostatku Kosova ZSO, plus ovo sto sada imaju (eventualno neke garancije oko manastira). Ubacio je u pricu imovinu, sto mu mnogi govore već godinama, ali tu tvrdi pazar sa Siptarima.

Dakle, to je ono sto je planirao. Idealno, verovatno bi zeleo samo Sever+ZSO za Srbe u ostatku bez da da Presevsku dolinu, ali kuva se javnost i za tu „razmenu”. Jasno je da bi i ta „bolja” opcija bila izdaja, ali mislim da će ustupiti i Presevsku dolinu, sto bi ratni zločinci Taci i Hajradinaj prodali siptarima. Uz pricu oko imovine od koje bi odustao za simbolične ustupke, kako bi pomogao svom prijatelju Taciju da proturi ZSO (koji je već dogovoren navodno u Briselskom sporazumu) Siptarima.

To smatra da mu je dovoljno da bi izdao ostatak Kosova. Prikazace to kao veliki dil, i onda će s time na izbore, uz eventualno neki fingirani referendum. Zatim bi priznao Kosovo odnosno možda samo pustio da udju u UN.

Javnost Srbije se već mesecima preparira kako bi ovu izdaju prikazao kao „uspeh”. I Siptari su poceli da prepariraju svoju javnost, pripremaju je za razmenu Sever za Presevo.

Kao sto sam ranije pisao, čak i optimalna varijanta u ovom scenariju (Sever Kosova ali bez davanja Presevske doline, plus autonomija za Srbe u ostatku u vidu ZSO sa statusom Republike Srpske i eksteritorijalnom statusom manastira, uz neke imovinske nadoknade za Srbiju) jeste izdaja, ali Vucic to neće dobiti, već će morati da da i Presevsku dolinu plus autonomija Srba i manastira će biti manja i imovinski ustupci biće fiktivni i služe samo da Siptari lakse prihvate ovo.

Drugim rečima, Briselski sporazum (za Srbe samo ZSO i manastiri po Ahtisarijevom planu, zapravo ni toliko), uz dodatni element „razmene” teritorija Sever za Presevsku dolinu koji bi Vucic prikazao kao ogromni „uspeh”, po principu „da se Vlasi ne dosete”.

Posle izdaje Kosova, sledi izdaja Republike Srpske, eventualno davanje krvatima leve obale Dunava (10 hiljada hektara). Uz promenu imena Makedonije, time bi se zavrsio grand plan Brisela i duboke države u Vasingtonu, o odvajanju Balkana od Rusa, posto bi (na srpsku stetu) „resili” probleme zbog pomoći Srbima oko kojih Rusija ima uticaja. Taj uticaj bi bio smanjen, Balkan „stabilizovan”, Makedonija bi usla u NATO i nasla se na „evropskom putu”, a Srbi u BiH i na Kosovu bili bi pusteni niz vodu. Ne bi Srbi na Kosovu dobili status Republike Srpske, već ZSO, a RS bi u sledećem koraku bila redukovana u statusu (uz eventualne ustupke krvatima) kako bi se i Bosna „resila” (tj. resila Srba nezavisnih od Zapada i uticaja Rusije).

Ovo je srednjorocni plan, uz pretvaranje poslusnika Vucica u novog Mila aka još goreg diktatora latinoamerickog tipa. Zapad ima dugu tradiciju tolerisanja diktatura u latinskoj Americi, u Spaniji i Grckoj za vreme hladog rata, na Bliskom Istoku, samo ako su podobni tj. ako su neokolonijalni konzuli novog svetskog poretka koji inače odumire zahvaljujuci Trampu delimicno. To su poslednji trzaji ovog moralno i istorijski bankrtiranog poretka, ali umesto da se saceka vreme (koje bi radilo za nas) zuri se s rešenjem po principu „uzmi dok možeš” (uzmi od Srba), jer bi zamrzavanje konflikta produzavalo uticaj Rusije i povecalo sanse Srbima.

Vucic bi vladao kao Milo, a Srbi, redukovani na zivot u koloniji i u enklavama sa statusom poput Kurda na Kosovu a izgleda slično se sprema i u RS (mada Vucic tamo ima manji uticaj i taj deo naroda je tradicionalno samostalan od Beograda kada su ovakve kombinacije u pitanju, tako da je pitanje šta će biti, ali to je sledeći predmet fokusa Zapada; BBC i engleski lihvari su reaktivirali pre godinu dana propagandni program na sprskom i svoje agenture, sto je dokaz da nam spremaju zlo).

Uz podrsku Zapada, Vucic namerava da pije krv narodu, koji će izdati, još decenijama. Ako mu to prođe, nema promene vlasti, a svaki otpor i podsecanje na izdaju biće brutalno guseni, mnogo crnje nego i sada.

To nam se, izgleda, sprema. Nije jasno da će Vucic uspeti u ovim namerama, ali namere polako razotkriva. Izdaja Kosova je prvi korak, uz laznu „razmenu” teritorija radi zamazivanja ociju.

Zemlje poput Kine sa Tajvanom, Izraela sa Palestinom, malog ali ponosnog Kipra sa Turskom okupacijom i gomila sličnih primera, sve odreda se decenijama bore sa teskim problemima u vezi državnosti. Resavanje prelamanjem preko kolena, a na sopstvenu stetu, rezervisano je izgleda samo za Srbe. Zapad bi rado video svaku vrstu posasti protiv Srba, ne zato što nas toliko mrze, nego da spreče ruski uticaj i povecaju svoju neokolonijalnu kontrolu. Toliko im malo znacimo, kao nekad kada su crtali granice Africkih kolonija/buducih država, jer, uz Vucica, mi i nismo ništa nego jedna obična kolonija iz treceg sveta, gde je resurs - geografski polozaj, a zelje i interesi naroda tj. srpskih „domorodaca” - nebitni.

Vuciceva izdaja će biti mnogo temeljnija i gora ne samo od Vuka Brankovica iz srpskih najcrnjih legendi, ili Jude Iskariotskog, nego ćemo po tome ostati zabelezeni u svetskoj istoriji, kao najbrutalniji primer unistavanja naroda zahvaljujuci pohlepnom, psihopatskom, izdaji sklonom rukovodstvu.

Pri tom će nam pricati fraze kako smo eto mi dobri, kako smo kao Nemci posle Holokausta sada prošli katarzu (!! upravo tako govore ambasadori sa zapada), kako smo deo „evropske porodice”. moguće, ali porodice u kojoj ima nevidjenih psihopatskih zlostavljanja, u kojoj zla maceha (EU) se izivljava nad pastorkom dok bogati biznismen (SAD) zavodi red u tudjoj kuci, pastorce (Srbija), sem sto trpi nevidjena zlostavljanja ne sme da vidi ni majku (Rusiju) niti bilo koga. Takva verzija evropske patoloske „porodice” namece se Srbima, uz prinudnog upravnika (Vucic) koji se sprema da proda detetove organe (Kosovo, a kasnije ko zna šta) a novac spiska na provod i ludilo. Ostvaruje se EU kao četvrti rajh, a u nekim elementima ovo shvatanje „evropske porodice” je gore po nas i od Hitlerovog. Nacisti SS-a i Nedic su makar protestovali zbog ustaškog genocida, ovi ovde bi još terali Srbe da se izvinjavaju i da daju dukat egzekutorima kao zahvalnost zbog srboklanja.
pestko
(odzacar)
10. avgust 2018. u 02.27
Evo šta kažu u Decanima, Otac Sava Janic.

„Као što na vreme rekosmo. Razgraničenje je u suštini gubitnička podela de jure teritorije Srbije po etničkom principu - Sever Kosova za prostor Preševa i Bujanovca. Maske su pale, pa neka se pravdaju pred narodom i istorijom, ako mogu”

„Заиста је тешко дати било какав коментар на ову изјаву коју данас чусмо у Косовској Митровици. Ко има снаге да чита, ево целог извештаја. https://kossev.info/selakovic-i-djuric-sa-srpskom-listom-nismo-od-onih-koji-govore-velike-reci-pokupe-se-i-odu/


https://twitter.com/SavaJanjic/status/1027266706866139136

https://twitter.com/SavaJanjic/status/1027524196010786817

cicero99
(historia est mater of studioru)
10. avgust 2018. u 02.42
Seme im se izdajnicko zatrlo!!! Srpski živi zivalj place a u grobovima se okrecu mucenici!!! Nije lako biti covek među ljudima!!! Izdajnici!!!!!
cicero99
(historia est mater of studioru)
10. avgust 2018. u 02.44
Kosovo i Metohija je Srbija!!!!
pestko
(odzacar)
10. avgust 2018. u 02.54
Dačić je izdao saopštenje (o izdaji) još pre godinu dana u kome precizira svoj predlog, koji je upravo ono sto sam ja gore nazvao optimalnijom verzijom i o cemu smo još pre neki mesec diskutovali. Vucic je to sada preuzeo, s tim što se i Presevska dolina pominje kao ustupak Siptarima.

„Prvi potpredsednik Vlade Ivica Dačić kaže da je njegov predlog za Kosovo ideja razgraničenja na ono što je srpsko i albansko, normalizacija odnosa, obezbeđenje srpske pravoslavne baštine stvaranjem samostalnih manastirskih zajednica po atoskom modelu u Grčkoj, Zajednica srpskih opština jugu i finansijska nadoknada za uzurpiranu imovinu.


https://www.blic.rs/vesti/politika/dacic-trajno-razgranicenje-sa-albancima-na-kosovu-crkvama-status-kao -na-svetoj-gori/cz1fzes

http://www.telegraf.rs/vesti/politika/2887769-kakvu-autonomiju-ima-sveta-gora-i-da-li-je-to-m oguće-rešenje-za-srpsku-crkvu-na-kosovu

http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/15/17253397/format-izdaje-na- vidiku-novi-rambuje.html?5
rizling
10. avgust 2018. u 02.55
pestko
(odzacar)
10. avgust 2018. u 03.08
Stalno vrte podelu, i Jelena Milic čak je to pominjala. Jasno je da se to gura, na ustrb 80 hiljada Srba s juga (spram 65 hiljada na Severu), kao i - najvaznije - odricanje trajno od ostatka Kosova.

Dačić čak pominje i Djindjica koji je navodno ubijen zbog predloga o podeli Kosova, sto nije nemoguće, ali je poznata i neutvrdjena teorija koju su izvukli jer im sada odgovara.

https://www.kurir.rs/vesti/politika/3098679/dacic-sokirao-djindjic-je-ubijen-zbog-predloga-o-podeli-kosova

„Lično mislim da je podela rešenje, o tome govorim 10 godina, o tome je govorio i Dobrica Ćosić pa nije izdajnik, i Zoran Đinđić. Neki kažu da je zbog toga navukao na sebe gnev koji se završio napadom”, rekao je ministar spoljnih poslova


Ideja da za stolicu u UN Srbija dobije Sever, plus status RS za ZSO na jugu i eksteritorijalni status za manastire, plus nadoknada imovine, bez formalnog priznanja je ono cemu se Dacic (i Vucic koji posle meseci price izlazi sa istim predlogom čak i oslabljenim, jer ništa novo nije smislio) nadaju.

Siptari izlaze sa svojim ”predlogom„, Srbima ništa, sem ZSO kao udruzenja gradjana, u zamenu za priznanje Kosova, clanstvo u UN, Presevsku dolinu (teritorije Preseva, Bujanovca i Medvedje) i ujedinjenje s Albanijom. Naravno, može im se jer nas vode izdajnici a njih podržava Zapad, pa prave sprdnju s predlozima.

S druge strane, sigurno da ni ovakav Dacicev predlog (maksimalna varijanta koju pominju koja je i dalje izdaja) neće proći Dace oni i Presevsku dolinu izgleda, za nekakav fiktivni ZSO i sever Kosova sto će prodati kao veliku ”pobedu„. Funkcija toga je zamazivanje ociju javnosti, jer Vucic tako razmišlja, za razliku od Dacica koji je za nijansu manji izdajnik (rođen je na Kosovu) pa daje predlog malo povoljniji po Srbe.

Ali, sve su to price za zamajavanje javnosti, kako bi srpski narod psiholoski prihvatio priznavanje Kosova za Sever koji nikad i nije bio upitan, ali uz novi momenat (u tipicno Vucicevom stilu, po kome je dao tolika preduzeca neokolonijalnim gazdama, Arapima predao zemlju u srcu Beograda, po principu sve za ništa tj. za vlast i malo napunjene dzepove svojih satrapa od mita koji im daju kako bi, ulozivsi milione za mito, dobili milijarde državne i narodne imovine a sada i teritorije i to od vitalne vaznosti za srpski narod u celini), predavanja Presevske doline.

Šta reci drugo nego - izdaja!”
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
10. avgust 2018. u 03.10
Sava Janjic, da li je to ona lopuza-mantijas, sto tamosnjim Srbima guli kozu i sa sipcima sklapa privatne poslove??
pestko
(odzacar)
10. avgust 2018. u 03.29
Bolton, koji je bio protiv nezavisnosti Kosova, spreman da saslusa predlog Srbije. Sve dakle najavljuje da su resili da daju neki ustupak, a umesto da se to iskoristi, zuri se da posto poto priznaju Kosovo.

https://www.kurir.rs/vesti/politika/3092597/dacic-amerika-spremna-da-cuje-kreativna-rešenja-za-kosovo-i-argu mente-srbije

Dacic je u sustini manji izdajnik od Vucica, podržava ga i Rusija i on vodi racuna i o tome, ali glavnu reč vodi Vucic.

Ipak, samo idioti i izdajnici na ovaj pozitivan pomak od Trampove administracije i Boltona odgovaraju pucnjem u nogu. Srbiji, ne sebi.

Evo gore linka koji je postirao rizling, koji ne radi zbog tehnicke greške (izostavljeno jedno w).

https://tinyurl.com/nspmoizdaji

To je sa sajta nspm, sjajan tekst/odgovor Srba sa KiM na Vuciceve bahanalije i najavu izdaje, tj tekst pod nazivom

„Одговор на писмо Александра Вучића Србима са КиМ - Од тебе нам ништа не треба, само врати позиције које смо имали док ти и СНС нисте дошли на власт”

hohon
10. avgust 2018. u 03.36
Werba
(N/A)
10. avgust 2018. u 03.10

Sava Janjic, da li je to ona lopuza-mantijas, sto tamosnjim Srbima guli kozu i sa sipcima sklapa privatne poslove?
-----

Sava Janjic=Iguman manastira Visoki Dečani=nezavisan glas Crkve=glas savesti koji iritira Vučića

Werba=korisni idiot SNS-a=nesvestan nasedanja na SNS propagandu

Vučić=izdajnik=prodaje veru za večeru
MC_
(Bihilist)
10. avgust 2018. u 04.45
Odlicna analiza Pestko.
Moramo da naucimo da ne reagujemo na SNS botove ovde. Kao sto je Werba.
Nereagujte, oni ciljaju na zavistm na ono sto je najnize u nama.
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
10. avgust 2018. u 04.46
Soson,
Moli Zemlu da se otvori i progututa te momentalno,- tako tupavim.
Kanda si i ti posecivao motel:
'Konak kod Aleka'...
abvgd
(Morski)
10. avgust 2018. u 10.44
није ми јасно: зовете председника „издајником” а он је, по свему судећи, „шиптар” и хомосексуалац? Па шта он (и кога) може онда да изда?

Људи који зову овог што наводно „влада” Сербљем „издајником” само помажу у општој лажи. ОН ЧОВЕК РАДИ ОНО ЗА ШТА ЈЕ ПЛАЋЕН, ПОМАЖЕ ШИПТАРИМА. То је све.

(крупна слова не значи да „вичем” већ да скрећем пажњу. Интернет „граматика” је бесмислена).

Novak
10. avgust 2018. u 13.42
Dragi moji strazari srbstva, pamtim ja mnogo
jače srbende od vas koji su cuvali Krajinu i Sarajevo...
Koga i čega nema bez toga se može, a vi kako hocete.
rizling
10. avgust 2018. u 15.50

Novak,

ovo ako znaš je diskusija politike ? Imaš razlicite na ovom sajtu. Pa možeš da biras, koja ti pase?

Ovde se menjaju mišljenja i vidjenja. Koja svako od nas može slobodno izneti.

Vidili smo nasu istoriju posle drugog rata , deca u osnovnoj skoli, ne uce isto. Kao 1960 g. Kod nas, koja vlast dodje piše po njenoj potrebi istoriju (politiku). Sada se snadji.

Ovo sada što se dogadja, sa raspadom Yugoslavije i posle, svi smo doziveli . Naravno nevidimo to istim ocima. Ali smo vecina svedoci, kako se radilo i ko je šta uradio. To ne mogu da sakriju nasi vladodrzci, jer su potpisivali međunarodne ugovore.

A ti lično si to osetio na tvojoj kozi, i kako vidim još nisi dosao ksebi? Ali to je velika trauma, da te oteraju sa tvog ognjista. Potpisima dva manijaka.

Naravno mi penzosi , a naročito diaspora prati ove tragicne dogadjaje. Dok ovi u matici drugacije sve ovo vide. Evo ovo sa Kosovom i Makedonijom je zadnji trzaj, podele.

Sada dali ćemo opet biti Gubitnici? Živi bili pa videli.
Novak
10. avgust 2018. u 18.00
Gubitnici se ne javljaju, oni tradicionalno pocivaju
u miru, a imamo ih na pretek.
Pre samo 30 godina bio sam na Kosovu i svojim ocima svedocio
o dogadjaima koji su danas nekima vruce i sveze teme.
Nije novost u nasoj dnevnoj politici kolektivno koristenje
neke magicne reci, kao ovaj put „razgranicenje” OK
neka je koriste svi oni koji politiku dozivljavaju kao modu
parfema i muzickih trendova.
Imao sam u zivotu sreću i nesrecu da radim posao retkih zanata,
da budem na izvoru informacija svih mogućih zbivanja, da budem
blizu dobrih i zlih, zadatak mi je bio da radim za rezim da
falcifikujem ili oblikujem istinu, nesvesno tako iz dana u dan formirajuci mišljenje miliona.
Srbi, Hrvati, Siptari kao i svi ostali Balkanci su samo obično topovsko meso koje se ne pita ništa, osim sto mogu birati vlasnike topova.
Krcag ide na vodu dok se ne razbije, to svi znamo, novi gubitci
me manje brinu od mogućih dobitaka siptara i arapa.
pravda_i_istina
10. avgust 2018. u 19.48
topovosko meso?
pa kada su gruvali topovi, skoro smo i zaboravili, sigurno sada ne gruvaju, pa da neko mora da potpisuje kumanovski sporazum da bi gruvanje prestalo, a kamoli da razmenjuje teritorije... nego, nema ko da uapsi pedera i lezbejku za veleizdaju, kao da su teritorije klikeri, pa da se dzoramo, a u stvari su svi klikeri srpski?!
lisabutterflay
10. avgust 2018. u 22.56
,,I šta,Vucic daje svoje za svoje ? Nije u pitanju Albanija I Srbija pa da menja teritoriju ?
Šta Vucic daje,a šta uzima ?
Jocko4
(observer)
10. avgust 2018. u 23.29
Није само питање докле је Вучић спреман да иде у издају српских интереса, него и докле ће наш народ да ћути, чека и трпи његову издају Српства и да ли је могуће да је чланство СНС-а и свих коалиционих партија у власти толико анастезирано, да не предузимају ништа да га зауставе и смене ?

MC_
(Bihilist)
11. avgust 2018. u 04.34
Vuciceva izdaja nije izdaja jer ga prati ogromna vecina naroda.
Solidarnosti nema, svet Beogradjana zavrsava se na naplatnim rampama.
Narod vise zanimaju dogadjaji iz Parova nego Kosovo.
U manjini su oni koji uopste misle o politici.

Vucicevo ponasanje, menjanje strana, laganje, to danas ljudima imponuje. Misle da se on „dobro snasao”. Zato ga slede. Nemoralni slede nemoralnog. I oni bi izdali da imaju priliku.

Power12345
11. avgust 2018. u 05.50
Koliko teksta ..pročitat ne mogu stić!

Fakt ..tvoju njivu, udžeru, magazu, drvo ,kamen uzeti nemože niko.
Ko može uzeti vlasništo, manastira ili imovinu , šume , njive ako su 1:1 na tebi.
Njive, kuće ili placevi po Hvrvatskoj ili uz Jadransko more...i danas sa respektom Hrvati zaobilaze.
Sekuriti njihovi ljudi ako su plaćeni to štite ...
Šta se vremenom na Kosovu zbilo , čije je šta,kome pripada ili ko su vlasnici svega..
Ono śto je drżava Yu posle 2. Sv.rata uzurpirala to je poznato i vratit se mora.
Primjer Nijemaca i Żidova ...

Komad zemlje, ćaćevine ili dobara kad se prodaje ili ko stvarno prodati mora na prvom mjestu se pita familija ili susjed, komśija stari, ljudi sa istom plesmom, vjerom idr.
Danas se żene, udaju, prodaju i radi sve onako kako ko żeli i hoće...
A posle je4banja nema kajanja...
Power12345
11. avgust 2018. u 06.31
Koliko se izdvajalo prije za budżet i potrebe vojske JNA
Danas netreba imati vojsku i razbacivanje i na onako staru zastarelu tehniku..
Biti pod krovom jačih ili platiti zaśtitu zemlje,ljudi, dobara i svega drugog.
Svet je davno podijeljen na slabije i jače..
Primjeri Švajcarske i ko stoji iza svih krstaških ratova malo ko zna..

Šiptari su poznati kao cjelina ..poglavari i da rade zajednički..Amerika zemlja trulih milionera, milijardera i običnnih ljudi.
Ako dobiju sumu novca x ili više od xx onda se zna na čijoj su strani..
Nijemce možeš samo ekonomski, menadžerski ili poslovno zainteresovat..priča posebna..
a englezi ostrvska zemlja je izašla iz Eu mora prvo gledati arape i čitav muslimanski svet i kolonija koje polako sa crnim i žutim London davno u rukama drži.

Lorka
(поета)
11. avgust 2018. u 10.35
Без обзира о каквим се комбинацијама радило око административних подела територије Србије, дакле и Косова, Србија никако не сме признавати Косово као независну државу.
Једно је питање да Срби заокруже своју а Шиптари своју територију ради властите самоуправе, али Србија не сме да се одриче ни педља своје земље, без обзира који етницитети на тој земљи живели, и без обзира који степен аутономије имали.

Србија се такође не сме одрећи своје надлежности над имовином и људским правима на целој територији Косова, јер ако се тога одрекне, онда ће тиме легализовати отимачину и закон апартхејда, какве смо већ видели у Хрватској.
MaxBunker
11. avgust 2018. u 15.57
Не могу да верујем да се после шест векова појавио „Србин” који пљује на Лазареве речи и спомиње неко разграничење које уствари значи признавање тамо неке републике косово.
Lorka
(поета)
11. avgust 2018. u 21.11
Истина, закон апархејда је на Косову већ успостављен, али за њега није одговорна Србија. За њега је одговоран западни окупатор и шиптарски колаборационисти. Он дакле није легитиман и кад-тад ће се решавати питање његове легитимности.

Међутим, ако Србија потпише да се одриче своје надлежности над Косовом, онда ће косовки апартхејд да постане легитиман и Србија ће за то да буде одговорна пред својим народом али и пред праведнијим деловима међународне заједнице. Историјску одговорност ће сносити власт која то потпише.
pravda_i_istina
11. avgust 2018. u 23.49

Бошко Обрадовић: Позивам Војску и Полицију да ухапсе Председника Србије
Jocko4
(observer)
12. avgust 2018. u 00.22
pravda_i_istina,

Ево, Стефановић, Вулин, па и Министарство одбране и Војске Србије су тај позив назвали позивом на пуч и крвопролићем. !? Значи, Обрадовић је требало фино и љубазно да замоли Вучића да поднесе оставку и затвори врата са спољне стране кад буде излазио из Скупштине ?
Jocko4
(observer)
12. avgust 2018. u 00.26
Lorka,

Не само да ће потписник таквог признања „Косове” да сноси одговорност због гажења Устава Србије и историје српског народа, него ће и наш народ бити осрамоћен пред онима који нас још увек поштују.
MC_
(Bihilist)
13. avgust 2018. u 05.22
Bosko Obradovic je u manjini, ovde u Srbiji.
Vecina nema zelje ni da protestuje, zadovoljni su.

Vecina i dalje Vucica dozivljava kao polu boga.
pravda_i_istina
13. avgust 2018. u 06.43
HEHE, POLUBOGOVI, SEKTASI, KAžU DRUGI MEDIJI, ALI EVO JOS BOSKA: http://webtribune.rs/traže-njegovo-hapsenje-ali-obradovic-zaostrava-i-objavljuje-najsokantniji-video-do-sada/
pravda_i_istina
13. avgust 2018. u 06.46
pravda_i_istina
13. avgust 2018. u 06.51
pricali mediji da smo mi trampovci u manjini, da hilari 100% pobedjuje, i ona je kao vucic neka sektasica, poluboginja, ali ima za takve posebno mesto u cuzi, samo malo strpljenja
pravda_i_istina
13. avgust 2018. u 07.02

Бојкот свих повезаних са СНС-ом, све док истрајавају у издаји КиМ и остатка Србије
By РЕДАКЦИЈА on 11. августа 2018. • ( Поставите коментар )






19 Votes

Такве не поздрављајте више на улици, не зовите на рођендане, славе, славља и венчања. Ако вас питају шта вам је, реците им да вам се не обраћају докле год учествују у уништавању, издаји и самопорицању Србије, односно у издаји Косова и Метохије на челу са њиховим гуруом Вучићем.
cicero99
(historia est mater of studioru)
14. avgust 2018. u 02.45
Kosovo i Metohija je Srbija !!!! Basibozuk jengleski, smrdoamerski, svapski, briselski i siptarski će da se namarise i naglaba suva murca garantovano!!!!
Srbija za veke vekova, za krst casni i slobodu casnu!!!
Kosovo i Metohija je nasa majka Srbija !!!!!!
SA VEROM ...!!!!!

MarkizDeNoviSadPoruka negativno ocenjena. Pokaži

MarkizDeNoviSad
(Sinter)
14. avgust 2018. u 08.34
Udbasi prekinite sa tim glupavim pricama o podeli u to ne veruje ni vas sef Vucic. Potpuno ste beskorisni kao i vase gnjide po novinama.
Jocko4
(observer)
14. avgust 2018. u 14.23
Изгледа да је Вучићева позиција осетно уздрмана, што се може видети и из његовог данашњег обраћања јавности, које преноси „Политика”.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
15. avgust 2018. u 04.31
Toliko seta svog dzubzija Vulina, a u vojsku ništa nije ulozeno. Niti su stigli tenkovi iz Rusije. Stanje sa našim je zabrinjavajuce, a ni ovi iz Rusije nisu bog zna šta.
Blazo
16. avgust 2018. u 14.40
Vučić u ofanzivi:

Vučić: Srbija ima tri osnovna cilja
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće da govori o konkretnim rešenjima za Kosovo i Metohiju, jer ih još uvek nema.
On je dodao da Srbija ima tri osnovna cilja - očuvanje mira, zaštitu državnih interesa i teritorije i zaštitu prava srpskog naroda.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=08&dd=16&nav_category=11&nav_id=1431854

„Merkelova nije neprijatelj, ona nas spasla sukoba sa HR”
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ne smatra nemačku kancelarku Angelu Merkel neprijateljem.

Kako je rekao, Srbija ima malo saveznika u međunarodnoj zajednici, a Angelu Merkel smatra „iskrenim prijateljem”.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=08&dd=16&nav_category=11&nav_id=1431838

Vuč ić: Drugi najveći rast u Evropi, hvala Angeli Merkel
Predsednik Srbije Alekandar Vučić rekao je da je Srbija zabeležila rast od 4,8 odsto u drugom kvartalu.

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2018&mm=08&dd=16&nav_id=1431835
Blazo
16. avgust 2018. u 14.43
Pa mogao je Vučić bar da odabere malo bolji datum. Recimo 11 septembar. 911. Kako bi to dobro zvucalo. Hello Serbs! This is emergency call! Bas nema slifa.
cicero99
(historia est mater of studioru)
17. avgust 2018. u 00.48
Kosovo I Metohija je SRBIJA!!!!!! Srbija i stara i ova danasnja!!!!
Pa dokle bre vise da to sunjavi krezavi Briselovci napumpani cemerom Kolumbovim i onim krezavim neosisanim jeglezovima i siptarima???
Arheoloska,istorijska , religijska ,katastarska,DNA, moralna i tradicionalna fakta nedvosmisleno upucuju da je KOSOVO i METOHIJA nasa SRBIJA !!!! :) Sa verom :)
C 99
Blazo
17. avgust 2018. u 07.47
Ovaj Vucic zaista postaje lider latinskog tipa. Kada se prihvati mikrofona ne pusta. Tamo je najhrabriji, najodlucniji. Vidi sebe već u Oslu na prijemu Nobelove nagrade za mir. Dozivtoni vodza dicnog srpskog naroda. Vodi ga u sjajnu buducnost. Ali vreme prolazi. Vodja se razboleva i umire. Cela zemlja je u crnini, Sest meseci zalosti. Srbi polaze u mimohodu 5-6 puta da odaju postu najmilijem i najdrazem vodzi. Gradi se grandiozni mauzolej. Ja ljudi više ne mogu da pišem. Rasplakao sam se. Vodza će da umre jednog dana.

Vučić: Svako normalan bi potpisao svako Dodikovo slovo
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je ušao u nešto što je najteže, govoreći o rešavanju kosovskog

„Samo u dve reči... Ušao sam u nešto što je najteže, iako su ljudi govorili da ih baš briga, neki su govorili da mogu da iskoriste priliku da dođu na vlast i da pljačkaju. Sve su uradili sa nejasnom politikom, ja ne čujem njihova rešenja. Znam kolika cena se plaća za hrabrost u srpskom narodu i u srpskoj državi, za predstavljanje onoga što srpske uši ne žele da čuju, ma koliko to bilo tačno”, rekao je Vučić. problema.https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=08&dd=17&nav_category=11&nav_id=1432103
jojaj
(chater)
18. avgust 2018. u 18.03
za šta da se menja Presevska dolina jel za Albaniju da imamo izlaz na more ?
keser
30. avgust 2018. u 06.56
Hm, tu sigurno imaš u vidu i one koji su doveli Zagorca na Dedinje ili ne?
Qubic
03. septembar 2018. u 11.40
Ja sam čuo da ta razmena sama po sebi nije toliko važna osim utoliko ukoliko se njom otvara jedna nova sezona, sezona džoranja, ili bolje rečeno „sezona lova na teritorije” (i jedna atmosfera da ništa nije nedeljivo...), (a (kao što svi znamo) dobre stvari nikad dosta...).

I, iako je jedan gazda, ne može sve jedan čovek (sam) da završi. A i on sam kaže „Pa ljudi, ne mogu sve sam...”

Tako da može lako da se desi i ona krilatica (kao što se uvek do sada dešavalo) „Gde ja stadoh ti produži...” i novi desetogodišnji plan (prvo uspostavljanja apsolutne vlasti, potom kreiranja javnog mnenja itd. itd.). Svašta je moguće, ja u opoziciju ne verujem, jednostavno je nema, a i ako se desi onda bi to moglo samo jedno značiti.

---

Tako sam bar čuo (ali ja nisam toliki pesimista i verujem u Boga, a čak i u ljude verujem (čoveka)).

Qubic
03. septembar 2018. u 11.51
Jer, neko je kupljen za sendvič, a neko za ručak u skupštini, pa sad ti izaberi šta je bolje (jer niko ne voli da radi), senvič ili kuvanja klopa.
A tek kad se dokopa vlasti (u šta neverujem - još je previše rano...), ima da slušaaa... - samo citiram, ovo sam čuo od prijatelja.
Qubic
03. septembar 2018. u 11.53
* i to da su cene veoma niske - i to je rekao.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.