Diskusije : Politika

 Komentar
Hrvati kažu:stici će vas nasa ruka i u Srbiji
Alhemijka
18. jul 2018. u 05.56
Ljudi, cuvajte decu. Vidite kakvu su Hrvati pesmu ispevali i pevaju je stalno sa tom porukom da će nas stici njihova ruka i u Srbiji. Prema tome, nije iskljuceno da upravo Hrvati idu po Srbiji i slikaju nasu decu i pitaju ih za ime da bi kasnije dosli i oteli oh, pa ih odveli u neki njihov tajni logor gde bi ih mucili i na kraju ubili(citali ste pre par dana o jednoj grupi koja se predstavila kao Rusi ali lice oni na Hrvate, ta grupa je slikala nasu decu po parkovima i pitala ih za ime. A to kad neko nepoznat pita dete za ime to je plan da bi mogao da ga dozove u trenutku kada im roditelji nisu dovoljno pazljivi).

Hrvati su prepuni mrznje i to bolesne mrznje prema nama Srbima i uopste nije iskljuceno da su nešto ovako naumili čim stalno pevaju tu pesmu i prete nam. Zato ne odvajajte se od vase dece, ne dajte da ih iko slika i da ih pita za ime. Vrlo moguće da su Hrvati smislili kako će to njihova ruka da nas stigne i u Srbiji, može biti da imaju i neki tajni logor za tako otete Srbe i za srpsku decu, mnogo nešto nestaju nam ljudi u zadnje vreme.
abvgd
(Morski)
18. jul 2018. u 06.39
...то се они надају још једној, отворенијој, окупацији Сербие, где би они, уз помоћ страних сила, опет спровели геноцид по Сербии, као у време „Првог Светског Рата”. Очигледно је да они знају више него ми. Сербиа нема армију, нема систем одбране, отворена је за било чији терор над народом.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
18. jul 2018. u 07.14
dulebg
(posmatrach)
18. jul 2018. u 11.45
Замишљам нереде у Београду, Нишу, Новом Саду, проглашење сецесије Маџара, Санџаклија, Влаха, пуцњаву у Београду и појаву Белих Орлова и Црних Пантера. На то би пустили братске армије НАТО-да нас умире: Румуне, Мађаре, Хрвате, Бугаре, Турке, Шиптаре. Сваки би на својој територији формирао „привремене органе” а нашло би се добровољаца и за „привремену скупштину”. Београд би поделили на утицајне зоне и раздвојили жицом, па би кренуле ликвидације противника и интернације неподобних на стадион, а даље у непознатом правцу. Завели би глад као згодно средство управе над народом.
abvgd
(Morski)
18. jul 2018. u 12.49
Дуле, мени се чини да они то и планирају. Зато се и једи овај твој дежурни пацов, јер ти откриваш успаваним људима шта ће бити.

Само нас Виша Сила може спасти овог страдања, окупациона власт ће само помагати у овом злу.
goodbad
(gb&u)
18. jul 2018. u 22.01
kad ste se ovako lepo skupili na gomilu,DERATIZACIJA pod hitno.
PjerPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
19. jul 2018. u 06.42
Nekada davno se govorilo da cigani kradu djecu.
Ima mnogo toga što se Hrvatima može prigovoriti, ali prisivati narodu nešto ovako nisko nije na cast nikome. Sa argumentom „moguće je”.

Kod izbora da se na prljavu propagandu kojoj su Srbi izlozeni zadnjih dvadest godina odgovori još prljavijom propagandom ili da se time ne koristimo Pjer je za ovo drugo. Obraz nema cijenu.
goodbad
(gb&u)
19. jul 2018. u 07.47
dobri Pjer, kod njih ne postoji reč sramota.
keser
19. jul 2018. u 12.52
Хрвати су до сада урадили све о чему су „певали”.

Ако се не опаметимо те отарасимо комунизма и Југпловенства неће им успети.
али ако не црно нам се пише.
Bazorilo
19. jul 2018. u 18.28
Ma ne dizite prasinu,predsednik rece,da mu je do najboljih mogućih odnosa sa Hrvatima mnogo stalo.A s druge strane rece i to,da pevanje ustaških pesama posle utakmica,za njega nije ništa novo i da drugacije nije ni ocekavao.Još kaže:kad cujete nešto novo javite mi.
baresh
(zanatlija)
19. jul 2018. u 19.17
Opste poznata cinjenica je da su ustaške i komunisticke (tkzv partizanske)
pesme nastale istovremeno na prostorima NDH, i kao takve trajace koliko
i njihove države...
Vlada_Dorcol
21. jul 2018. u 05.47
Da Hrvati nešto nameravaju govori i izjava Kolinde kako su Hrvati i Albanci braca po oruzju sto može znaciti kako su zajedno otimali Srbe i vadili im organe u zutoj kuci. Razmišljajte i o tome.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.