Diskusije : Politika

 Komentar
Srbin se bre ubio a mi ništa
vancaga
12. jul 2018. u 14.59
Pre neki dan ubio se covek jer nije imao cime da hrani decu, i struju mu odsekli. Taj Srbin je inače izbeglica sa Kosova.Morao je da ostavi sve i potrazi spas, sa svoje cetvoro dece- ovde u Srbiji
piše još da mu se majka ubila jer nije mogla da prezali kucu i imanje a živeli su u prihvatnom centru -ko pacovi
Izbeglica, reci će neko-ni prvi ni zadnji,samo za njega sto ostavi cetvoro dece TREBA DA NAS JE SRAMOTA!
Eimamo mi i V.I.P. izbeglice .nisu Srbi, dosli su iz tri lepe.Njima ne seku struju i imaju obezbedjenu hranu i odecu. to su isto izbeglice koje stiti vucic ,taj isti koji kaže: Srbi radjajte decu.
Neće smrt ovog coveka ništa promeniti nabolje za naše,nase Srbe izbeglice .Vlada,ministri su gluvi za njihove vapaje.Kaže rodbina
svojta tog nesrecnika da nemaju cime da ga sahrane,našeg Srbina-izbeglicu. Sramota bre! Epa znaš gde da se davimo?!
keramicar
(mrgud koji sedi)
12. jul 2018. u 15.24
u socijalnoj sluzbi su mu rekli da nije trebalo da prave toliko dece, ako nemaju cime da ih izdržavaju.

pa dug je bio 35 000 din ili 300€. i nije to dug za struju kako oni vole da napisu, već vise od polovine su takse na brojilo i razne gluposti, sama utrosena el. energija ne čini ni pola od duga na racunu. iz toga se da videti da je porodica struju trosila samo za neophodno, nisu se ponasali rasipnicki.

citao sam o tome da je protivzakonito nekome iskljuciti struju, jer je to zivotna potreba, a ne stvar luksuza ili uzivanja.

abvgd
(Morski)
12. jul 2018. u 17.04
Ако се ово заиста догодило онда смо сви ми криви. Требало је помоћи на време.
Bazorilo
12. jul 2018. u 17.21
Zašto se vlast ne pozove na odgovornost? Nije logicno prozivati pojedince(gradjane ispred vlasti).Pa ovo nije ni objavljeno na javnim televizijama.Covek se može upitati,zašto ih i gledamo i slusamo? Možda je ovako već zavrsilo desetine hiljada ljudi samo u proteklih 3-4g.A narod ništa ne preduzima,jer niko od odgovornih ne haje za to,pa se o tome i ne cuje.Premijer i ministri pricaju o suficitu u budzetu.Ko ovde koga farba i sa kakvim bojama sve?Stalno se istice velika briga za izbeglice koje su u prolazu i hrle negde na zapad.Gde je malo brige za narod na cijim ledjima pociva Srbija?
Jocko4
(observer)
14. jul 2018. u 11.14
>'u socijalnoj sluzbi su mu rekli da nije trebalo da prave toliko dece, ...'
- - -

Какав је то запосленик у социјалној служби, који је могао тако нешто да каже ?! Требало би да буде одмах суспендован с посла и упућен на испитивање код психолога.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.