Diskusije : Politika

 Komentar
Последњи воз
abvgd
(Morski)
07. jul 2018. u 01.10
Ајмо инжињери, зашто је било нужно да главни город Сербие нема железницу? Какав је то план?

https://www.youtube.com/watch?v=_utk1oUlwl8
dulebg
(posmatrach)
07. jul 2018. u 19.48
Па не, пројекат станице Прокоп је сјајан, али спроведен 15%. Како ће да јој се прилази - ваљда оним серпентинама од Пиваре, или горе од Партизановог, где људи да се попишају, одморе, купе нешто .. ово му као стајалиште на ливади, и најбоље да возови и не стоје дуже од 2 минута.

Шта ће бити са теретним саобраћајем за Панчево и Румунију?
abvgd
(Morski)
07. jul 2018. u 21.41
Мени ово изгледа као демонтирање Сербие. Нормално би било да се прво сагради нова станица а потом сабраћај једноставно преусмери. Овако, и главна и Дунав станица престају са радом, Сербиа нема железницу, постајемо непостојећа држава. Још да крену са неком обновом аеродрома слично како су Народи Музеј „обнављали” у маниру „пази да не буде ни тамо ни овамо”. Демонтирање Сербие се наставаља великом брзином. Ускоро ћемо бити нешто као Асиријци који имају своју ТВ - у САД. Најурили их муслимани из свих крајева некадашње велике Асирије, све уз помоћ банкара, највећих злочинаца овог света. Сад су Асиријци егзотична група људи за које нико и не зна и о којима нико и не говори.
Тај пројекат, „Белград на води” ће бити завршен само ако Сербиа буде окупирана и под туђом влашћу. Можда. Добро, слажем се, већ смо окупирани и већ смо под туђом влашћу. Но муслиман који влада Сербиом за сада глуми да је Серб. Кад сви скину маске, тада ће можда и пројекти да се заврше.

Зато - у праву је Новак. Треба се прешалтовати на Рвате, њима колико-толико помажу. Само, кад Сербие не буде престаје и употребна вредност Рвата. Почистиће их као непотребни вишак. Једнако брзо као што данас расклапају Сербиу.

Много сам бурека појео и много новина прочитао на главној и Дунав станици, у време студија. За мене, пијаца и жељезничка станица су сердце города. Кад то одузмеш, остају само бараке.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
08. jul 2018. u 06.01
Govedina iz Crnu Goru i Liku ne pristize vise u centar. Pljuc.
dulebg
(posmatrach)
08. jul 2018. u 18.58
Еј, ја сам мислио: једног ће дана народна власт, кад дође на ред, срушити тај Београд на води - међутим то је толико израсло, то је толика бетончина: да сад од тога направимо брану до Земуна - потопили би Загреб и Карловац (Шабац, Лозницу, Бајну Луку, Чукарицу)
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
09. jul 2018. u 09.53
Slusaj krkane nepismeni od osamdesetih je visio plan za Beograd na vodi na Gradjevinskom fakultetu, umesto velike kule bila su nacratana četiri ili pet velikih solitera kao na Banjici. Samo je 1975 napravljen Interkontinental koji blokira jedan pravac sa Novog beograda prema starom. Znaci sva lupetanja sad Dosmanlija ne stoje. Tu ideju je plasirala i Mira Markovic. Bari Veneciji je bilo sudjeno da postane aleja Nebodera.

Nego zafrkase sve one koji su kupili stan za velike pare u Belvilu sada će živeti pored stajge kao i oni na topciderskom brdu. Navala Licana i ostalih brdjana im ne gine kao i kurave.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.