Diskusije : Politika

 Komentar
Dokaz da su Crnogorci vladali Srbijom 90-tih
Branko-123
01. jul 2018. u 10.12
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3017289/video-sokantno-19-godina-kasnije-momir-otkriva-amerikanci-nisu-ni-hteli-da-n as-bombarduju-evo-ko-je-to-tražio-pavkovic-i-ja-smo-plakali-a-sloba-mi-je-rekao-mlad-si-saja-će-umesto-tebe-u-hag

Evo i citat onoga sto je tada Bulatovic javno rekao:

„- Slobodan je odredio da Nikola (Šainović) ide u Hag a ne ja i tada mi je rekao: Mlad si čovek... Nećeš ti nego Nikola... I nisi Srbin nego Crnogorac. Zbog ovoga ćemo svi u zatvor i to je svima jasno, ali pusti Nikolu nek ide on... Pa je Šainović posle morao da objasni ženi kako će i zašto baš on ići u zatvor - ispričao je Bulatović i naglasio da ”istoriju svakog trenutka treba posmatrati otvorenih očiju„.”

=================================================

Vidite šta je radio sa nama taj Milosevic Crnogorac koji se lažno predstavljao kao Srbin. Zamislite on je određivao ko će ići i ko neće ići u Hag. Dakle, devedesetih godina Srbijom su upravljali sve sami Crnogorci sa Milosevicem na celu. Ovo je strasno saznanje. Da covek provede 10 godina u zatvoru ni kriv ni duzan zato što ga je jedna crnogorcina odredila da on ide tamo umesto Crnogorca koji je bio predsednik Vlade. Dakle zgadilo mi se.
Laci_74
(Jugosloven)
01. jul 2018. u 11.31
Takozvani Crnogorci su Srbi, isto kao što se neko predstavlja kao Sumadinac, Valjevac, itd.
Istoricar67
01. jul 2018. u 12.41
Ne,ne, nije to isto. To su dva veoma razlicita naroda, razlicite države. Ali iz ove izjave Momira Bulatovica se jasno vidi da je Milosevic hteo da Srbi i Srbija budu optuzeni za zločine a da Crnogorce postedi. Kako je to pokvareno, Boze,Boze, a Crnogorci su vladali državom sve vreme 90-tih godina. O jadna nasa država Srbija, i jadan ovaj narod u njoj, sve mu je bilo smesteno a on ni kriv ni duzan. Sve su poteze vukli Crnogorci a mi smo prokuzeni. I sada su i Kosovo priznali kao nezavisnu državu.Sram da ih bude.
nniki
(Nanotech)
01. jul 2018. u 12.43
Laci:
Takozvani Crnogorci su Srbi, isto kao što se neko predstavlja kao Sumadinac, Valjevac, itd.

Tzv. Crnogorci su Srbi koliko Bosnjaci, Sandzaklije i pokatoliceni Srbi u Hrvatskoj. Svi oni manje vise mrze Srbe a za vreme NATO napada na Srbiju (ne na CG! jer se NATO unaped dogovorilo sa Milom i ostalim velju Crnogorcima da će oni za sigurno da se osdvoje od Srbije i postanu clanica NATO i da će to da im omogući ponovno dzabalebarenje) su sa uzivanjem gledali pateticna bombardovanja i veselili se jadu Srpskog naroda ukljucujuci i jezivo nastradaloj maloj Milici i još podosta dece i na hiljade civila. Svi su oni clanovi danasnjeg bajatog i pateticnog „kluba” Balkanskog neo-fasizma i Srbo-mrznje. Sloba je bio transparentno nijhov ali samo za čestito-inteligentne Srbe, ne i za Srpske naivcine i zanemosave.

Sumadininci, Valjevci i bilo koji drugi Srbi iz Srbije se ne predstavljaju kao Srbi jer je to ocigledno po njihivom ponasanju i delima, pogotovo kad se zna da su njihovi predci masovno ginuli da oslobose Srbiju od Turaka i da je odbrane od Austo-Ugarske i Fasisticke Nemacke.
Tipicni Crnogorci se predstavljaju kao Srbi iz cistog interesa. Oni su poznati da menaju dlaku ali ne i cud, nešto kao vukvi.
BARNI19
(CZ)
01. jul 2018. u 12.58
Nekad vladali crnogorci sad vladaju bosanci
D-Man
(Analyst)
01. jul 2018. u 13.54
„Vidite šta je radio sa nama taj Milosevic Crnogorac koji se lažno predstavljao kao Srbin.”

Бранко, коме то ''нама''?

Мени је ово несхватљиво! Па увек ''нам'' крив неко други! Турци, Аустроугари, па, је ли, комунисти, 6а Личка, 8а Банијска, па Црногорци, па ко зна још ко.
А какви смо ми то онда људи када дозвољавамо увек да нас неко јаше? Па, мајку му, стварно!
И ко нам је сада крив што ова гарнитура српских политичара љуби дупе и ЕУ и НАТО и свакој протуви са Запада? Црногорци? Хрвати?
Па и једни и други су у НАТО, Хрватска и у ЕУ а ми тамо срљамо грлом у јагоде. И онда нам разноразни ''Црногроци'' криви? Стварно ми није јасно.
Jocko4
(observer)
01. jul 2018. u 14.24
Ја сам задивљен колико се 'Бранко', 'Историчар' и 'Тарпе' слажу у сваком погледу, у тој мери да су им и реченице у истом стилу - занемажу, пренемажу се и фол-јадикују.
А и мотиви су им исти, да изазову полемику и појачају раздор међу Србима.


baresh
(zanatlija)
01. jul 2018. u 15.10
Tako nekako Jocko, a ti si tu kao dezurni i po zaduzenju da nas upozoris?

p.s.kako sam shvatiJo...
;-)
dulebg
(posmatrach)
01. jul 2018. u 15.11
неки су изгледа плаћени да одржавају српско-српске омразе и да нам скрећу пажњу са правих непријатеља
Jocko4
(observer)
01. jul 2018. u 15.40
baresh,

Мислим да се ради о остом дискутанту са различитим псеудонимима.
Дуле је савршено разумео шта сам хтео да кажем.
Jocko4
(observer)
01. jul 2018. u 15.56
dulebg,

Веровао или не, нису сви плаћени; има и оних који то раде због политичке заслепљености.
aristokratPoruka negativno ocenjena. Pokaži

aristokrat
(unuk narodnog neprijatelja)
01. jul 2018. u 15.57
Jocko4
(observer)

Ја сам задивљен колико се 'Бранко', 'Историчар' и 'Тарпе' слажу у сваком погледу, у тој мери да су им и реченице у истом стилу - занемажу, пренемажу се и фол-јадикују.

***************

Pa strpaj i mene sa njima. I ja mislim isto kao oni. Kako ono bese u Krivicnom zakonu za vreme Tita, neko je skoro to pomenuo, kaznice se zatvorom onaj koji misli da socijalisticko samoupravljanje nije dobra stvar. Secas se, Titko zabranio i da mislis. Upravljao i našim mozgovima. Ti si bre neki Titkov obozavaoc, mnogo ti je on upravljao tvojim mozgom.
dulebg
(posmatrach)
01. jul 2018. u 16.16
То неко измишља да је писало да ће се казнити „ко мисли”. То је тек данас могуће: суд је пресудом забранио једном професору да више износи своју теорију о женама и ЛГБТ.
Jocko4
(observer)
01. jul 2018. u 16.26
aristokrat,

Стрпај се сам, не браним и не морам ја баш све да одрадим.

А оно о мишљењу - никад чуо, нити постоји толико глуп законодавац да може да пропише забрану мишљења. А радио сам у републичкој установи, био члан Савета и повремено долазио у вербалне сукобе са неким члановима СК, па ме нико није хапсио.
Jocko4
(observer)
01. jul 2018. u 16.34
Ооорук! Ево још једног који сматра да сам ја Титов обожавалац. како сте се тако брзо пронашли ?

Како стоји ствар, постоје о мени три тезе-без везе:
1. да сам мрзео Тита,
2. да сам бранио Тита,
3. да сам Титов обожавалац.

Препуштам другима да се определе за било које од ових, неоснованих мишљења о мени.
OpetJa
01. jul 2018. u 17.00
Да резимирамо:

Србијом су 90-тих владали Црногорци. Мада Црногорци заправо не постоје, то су све Срби, а црногорска нација је формирана одллуком КПЈ на неком конгресу - не сећам се где.

Осим њих, највећи крвници су нам Хрвати. Мада су Хрвати заправо један мали и безначајан народ који живи у области северозападно од Загреба. Ови што се сада зову Хрватима у ствари су покатоличени Срби.

Не треба заборавити ни муслимане, који су пореклом Срби, али су под отоманском империјом променили веру.

Тако да заобилазним путем долазимо до незаобилазног закључка: за све лоше што се догађа Србима - криви ву Срби!

(Да ли сам нешто пропустио?)
OpetJa
01. jul 2018. u 17.01
... криви су Срби!
baresh
(zanatlija)
01. jul 2018. u 20.29
„Србијом су 90-тих владали Црногорци. Мада Црногорци заправо не постоје, то су све Срби, а црногорска нација је формирана одллуком КПЈ на неком конгресу - не сећам се где.”

Dopuna: Na četvrtom kongresu KPJ odrzanom u Drezdenu od 3 - 15
nov 1928-e. Ne samo crnogorska već i makedonska nacija.

P.s. jedan u prilog:

Po raspadu SFRJ razgovaraju u C. Gori djed i unuk.
Unuk: djede, jesi li ti Crnogorac? Djed; A sto bi drugo bijo
oli Crnogorac. Unuk nastavlja da ispituje pa će jopet: a jesi li
djede i Srbin? Djed: a muci avetinjo jedna, a kakv bi ja to bijo Crnogorac a da nijesam Srbin.
rizling
02. jul 2018. u 03.42

Srbi u Srbiji su uglavnom potomci zemljoradnika , koji su se posle naseljavanja starih slovena odlučili na takav način života.Crnogorci su najvećim delom potomci drumskih razbojnika , koji nisu hteli da obrađuju zemlju , već su se povukli u brda i živeli od pljačke.Taj mentalitet se i danas vidi kod njih kroz postojeće kriminalna klanove , plaćene ubice , kockare po evropskim kockarnicama , masovno bavljenje politikom u vreme komunizma , šverc narkotika ...To su fundamentalne razlike
dulebg
(posmatrach)
02. jul 2018. u 05.39
за све лоше што се догађа Србима - криви ву Срби!
--
ексСрби су слабији материјал, који је отпао
прелазак у друге вере послужио је нама осталима да се пречистимо
оно што је остало то је неки квалитет
dulebg
(posmatrach)
02. jul 2018. u 05.47
rizling
Srbi u Srbiji su uglavnom potomci zemljoradnika , koji su se posle naseljavanja starih slovena odlučili na takav način života.Crnogorci su najvećim delom potomci drumskih razbojnika , koji nisu hteli da obrađuju zemlju , već su se povukli u brda i živeli od pljačke.
--
Измишљаш - као да је неко могао да долази из Црне Горе 200-300км да би пљачкао. Осим тога - ако је икад и постојало земљорадничко становништво Србије, Војводине, Славоније, Угарске - оно је по 10х уништено, а нова насељавања су ишла само из Брда, и мање из Бугарске и Македоније.

Српски корпус барем 2/3 чине потомци Крајишника од Бара до Ријеке, Карловца и Темишвара. Крајина је постојала како млетачке и аустријске, тако и са турске стране. Наш проблем је што никада нисмо живели као кметови, те је сваки-свакцијати Србин спреман да седне на царски трон, макар 1 дан. А то што смо били Крајишници, није нас ослобађало земљорадње и сточарства - само што нисмо пола давали Господару, нити слали снаше да га забављају.
rizling
02. jul 2018. u 06.52

Царе Душане,

Reagujes kao da si ti prozvan :)))))) Ne da pretpostavljam već sigurno TVOJI su dosli u Београд da se bave profesionalno politikom. Odakle su već dosli.

Naravno da ćeš to negirati. i reći da su dosli zbog lepote Kalimegdana i Usca.

Mené bas briga zbog čega se preselili odakle su već dosli. Ali nemoj da filozofiras i kao po obicaju da Spinujes.

Lino nemam ništa protiv tebe, čitamo se i dalje. Жив и здрав био !!!!
Svetimir
02. jul 2018. u 09.37
Koji Krajisnici,to je izmišljeno, ne može jedan narod, koji je okupacijom poklopljen u drugim državama, da se zove Krajisnikom ili ta oblast Krajinom, to je podvala od okupatora,
podatak,koji je zvanican iz 1884,g, da je u preko Drine,Save i Dunava živelo preko 3,200,000 Srba,a u Srbiji 1,700,000, govori suprotno od neprijateljske propagande, kao i podvala Matica Srbija,kako bi se zbunio narod i dala lažna slika, da se doslo i naselilo iz matice,a od uvek su Srbi živeli tu i to u veciniu odnosu na celokupnu populaciji u odnosu 1;2.
dulebg
(posmatrach)
02. jul 2018. u 17.42
Светимире,
кад су масони решили да руше Турско царство, онда су се сетили да смо ми поробљени и окупирани. Међутим филозофија Царства није да некога окупира, већ да се шири док се не састави само са собом - тамо са друге стране планете. У царству сви народи имају некаква права, како бисмо иначе опстали 500 година?

Читај „Катену мунди” има на интернету: када су Аустријанци схватили да нема ко да их брани од Турака - од Вараждина до Осијека било је у утврђењима 500 најамника - Немаца, Мађара, Срба, а испред и иза њих 50км спаљене земље, нису имали где ни да купе шта за јело - онда су почели да из Турске насељавају Србе-крајишнике: населили би цело село од 1000 душа, са све попом и кнезом - и то на царско имање, јер великаши нису дали своја. Турци се нису бунили, јер код њих не постоји забрана кметовима да напусте имање.

Срби су организовани у војне јединице, с'тим да су добили леп комад земље, од којег је живела породица, а имали су обавезу да се под оружјем и евентуално са коњем јаве на дужност када треба. Како су ширили ослобођену територију - тако су добијали тапије на њу, насељавали још народа и јачали војску.

Хрватски великаши стотинама година су дували како је то „њихова ослобођена земља” но Срби су имали заштиту из Беча - једном изгубљено је изгубљено, ко га ослободи - његово је.
dulebg
(posmatrach)
02. jul 2018. u 17.48
Моји су дошли из глади - отац је послат да учи занат у Вршцу, после завршио школе у Београду, мајка је ћерка колонисте Солунца, са 15 год.уписала средњу грађевинску на Звездари. Оца су 1961.избацили из партије зато што је био млад и на слово Б. Али је он у души остао добар верник и православац, те је увек мирисао на комунизам; лајао на власти, читао Вука Драшковића, Меморандум и Писмо бораца гатачког краја; али у души није разумео неједнакости и неправду.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.