Diskusije : Politika

 Komentar
Pa ko je tražio od Medj. suda odluku o Kosovu
Istoricar67
20. jun 2018. u 01.43
Pa ko su ti i zašto su tražili od Međunarodnim suda pravde da donese odluku da li je nezavisnost Kosova u skladu sa međunarodnim pravom. Pa kome je bre trebala takva odluka. Ko je odlucio da Srbija iz cistog mira trazi takvu odluku međunarodnim suda. Da li je to Jeremic, ili Borko Stefanovic koji je tada bio neki vajni politicki direktorka u MIP-u.Jel to tražio Tadic. Koji je to da znamo. Možda je to Svilanoviceva ideja pa je on nagovorio ove da to traže da bi zacementirao nezavisnost Kosova jer Svilanovic je u onoj njegovoj tkz. Međunarodnoj kriznoj grupi zastupao odluku da Kosovo treba da bude nezavisna država i ta grupa je takvu odluku donela još pre 2008.g. kada je Kosovo proglasio tu njihovu nezavisnost. Pa dobro bre ljudi cija je to ideja bila i zašto je taj to uradio. Pa i danas imate u tom Ministarstvu gomilu Svilanovicevih i Jeremicevih kadrova koji ustvari rade ovom narodu o glavi. I niko ništa ne preduzima.
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
20. jun 2018. u 04.23
Pa eto neka predsednik Srbije bude, neka bude,-recimo neka tikvana.
Sto da ne, ako već za premijera imamo lezbacu, pa da se lepo upare...
Bajloni
20. jun 2018. u 04.32
Werba, a zašto ne komentarises temu već ovde koristis svaku temu da nekog izvredjas. Reci nešto o ovoj temi ili si Jeremicev i Tadicev bot pa sada samo skreces sa teme.Taj koji je tražio takvu ocenu međunarodnog suda imao je cilj da nezabisnost Kosova zapecati. Evo od tada ima 10 godina kako se koprcamo, ovaj narod ima pravo da cuje javno objašnjenje Tadica i Jeremica zašto su to uradili. Pa ne može neko iz godine u godinu da se izivljava nad ovim narodom, to je tako već 30 godina i sad kada ovo pitanje Kosova bi moglo da se na neki način resi ta oresuda Međunarodnog suda pravde je sve to zacementirala. Dobili su oare od nekoga a moguće i od Albanaca da podnesu takav zahtev međunarodnom sudu pa treba ih pizvati da objasne razloge zbog čega su to uradili. A ne milioni dolara u njihovim dzepovima, setkaju se od Nju Jorka do Beograda, a ovaj narod crkava. Mars bre tamo ta stoka vise. Neka se zahteva njihovo izjasnjenje šta su tim hteli.
zori
(Чича)
20. jun 2018. u 04.39

tadic, jeremic i vucic (kao i svaki srpski izdajnik)
visiće na terazijama

doći će dan... kad tad

sa verom u boga...
Werba
(N/A)
20. jun 2018. u 06.02
Bajloni

20. јун 2018. у 04.32

Werba, a zašto ne komentarises temu već ovde koristis svaku temu da nekog izvredjas.
==========

Gde vidis da ja nekog vredjam?..osim ako nisi pod nekim najjjeftinim dopom sa bajlonija...(prva tezga desno od glavnog ulaza)

Pre svega, tema ne da je sazvakana već je izvakana 1.000.000..puta.
Upravo zbog toga, svaku takvu temu smatram deplasiranom, osim za retarde..
Uzgred, kakve veze u kontekstu teme, ima Borko Stefanovic???
Alhemijka
20. jun 2018. u 06.57
Borko, ti li si. A Borko, što se predstavljas kao Werba. Pa Borko, znaš kako si kao politicki direktor MIP-a i sef kabineta Vuka Jeremica drmao tim MIP-om. Šta si bre sve radio tamo. Ajde bre, sve se zna.Znaš kako je bilo, šta Borko kaže to je zakon. A strika ti bio Gensek, radili ste bre sve šta ste hteli ti i strika a tek Jeremiceva kuma Meri. Drmali ste bre onom zgradom i politicki i finansijski. Sve se zna. Caos.
D-Man
(Analyst)
20. jun 2018. u 10.04
Тадић и братија су намерно, под притиском Запада, поставили изузетно глупо питање Међународном суду.
О том проблему смо расправљали овде када се то све догађало.
Запад ради плански, наши идиоти политичари су грамзиви и врло, врло лако поткупљиви а када се то једном деси онда мораш да слушаш и извршаваш наређења.

Запад тако шири своју ''демократију'' (која није ништа друго до неоимперијализам). Уцене, притисци, претње, помоћ опозицији само са намером да се уздрма непослушни режим, креирање хаоса у држави, логистичка и финанцијска помоћ за изазивање пучева па чак и грађанских ратова.

Werba
(N/A)
20. jun 2018. u 15.03
šta nije bilo dobro u mom odgovoru alhemijki gde sam napisao; da pogadja u vezi Borka i svega ostalog sto je nadrobila,- k'o sa prs' u pekmez...

Izreka je nastala kada recimo domaćice kuvaju pekmez; pa ture prs' u serpu da ga probaju da li je dovoljno sladak.
Eto..

Tehnicar
(Tehnicar)
20. jun 2018. u 20.42
Trazenje mišljenja međunarodnog suda jeste bio nepromišljen cin, a nimalo ne sumnjam i planirano izveden od izdajnikih kadrova DS -ke. No, oni se ipak nisu usudjivali, mislim na Tadica, da potpisu nešto poput Briselskih sporazuma i zato su kaznjeni i na njihovo mjesto su instalirani oni koji su otisli m n o g o dalje u izdaji.
Bezbednosne snage, policija, sudstvo, zdravstvo, skolstvo, energetika, sagradjeni granucni prelazi, telefonija sjevernog Kosova sve pod okrilje nezavisnog Kosova a za uzvrat jedno veliko ponizenje: nepriznavanje saveza srpskih opstina, a koje siptarska strana sada uslovljava i formalnim priznnjem Kosova.
S druge strane, nas ustavni sud se proglasio nenadleznim u sankcionisanju ove potpisane predaje državne teritorije, jer je AV izvrsio pritisak na sudstvo i tako izveo de fakto državni udar.
Werba
(N/A)
21. jun 2018. u 01.45
S druge strane, nas ustavni sud se proglasio nenadleznim u sankcionisanju ove potpisane predaje državne teritorije, jer je AV izvrsio pritisak na sudstvo i tako izveo de fakto državni udar.
=======
Lepo primeceno, to je to.
Jocko4
(observer)
22. jun 2018. u 09.56
Tehnicar,

Први је Тома Николић „зауставио” рад Уставног Суда поводом питања о (не)уставности Бриселских договора. Вероватно се сећаш да је тражио да Уставни Суд сачека, да не жури,да пусти да се види како ће изгледати ти споразуми итд. Већ тада је било јасно да је ти својим захтевом изашао из оквира својих овлашћења и да је извршио ометање рада Уставног Суда.

На то се надовезао А. Вучић и довео до потпуног игнорисања и ућуткавања Уставног Суда, а тиме и својеврсни државни удар, јер је самовољно повећао степен свог ауторитаризма.

Лоше формулисано питање, о коме овде говоримо, могло је да настане због неколико разлога:

1. Намерно формулисано тако да се добије одговор којим ће се тадашња власт у Србији ослободити одговорности и своје обавезе;

2. Формулисано непрецизно уз преиспољену дозу страха од Америке, тако да јој је омогућено да пронађе Соломонски одговор.

3. Формулисано траљаво, јер наши врли правници нису дорасли озбиљним предметима у Међународном Праву, а понадали су се да ће се отворити дуготрајнији процес и расправа, тако да ће зарадити више новца.

4. Формулисано тако под утицајем некога (???) ко је већ био заврбован од Америке.

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.