Diskusije : Politika

 Komentar
Austrija nema zabranu, a Srbija zabranjuje!
marisav
(Besposlicar)
26. april 2018. u 09.23
Kako čujemo, kancelar Austrije Kurz ili Kurc izjavljuje da nema osnova da se zabrani okupljanje ustaša, Hitlerovih najvernijih saveznika, u blajburskom polju ove godine...toliko iz Austrije...
U Srbiji, policija Slinavog ministra, poznata po brojnim drogaskim i likvidacijskim aferama u kojima se uglavnom prikrivaju akteri i pocinioci zabranjuje SRBIMA okupljanje u SRbiji...pri tome Slinavi ne objašnjava šta su to razlozi za zabranu,,,koji paragraf,,koji zakon,,,on kaže neka opasnost, uznemirenost...čija???? Uznemirile se ustaše u Sremu i Hrvatskoj, Beogradu, Novom Sadu i okolini da bi Srbi mogli da se okupe i kažu nešto loše o ustašama u Hrvatskoj i Hrtkovcima...strasno!!!!

Ovo je nedopustivo, Slinavi i njegovm kancelar i Mr Prezident from Bugoino moraju vise da se priklone zakonima i međunarodnim konvencijama a manje mišljenjima ustaša i njihovih sponzora i pomagaca...inače će u SRniji početi da kljuca unutarsrpsko trvvenje koje može zavrsiti u međusrpskom obracunu u krvi...ako to rezim hoće..neka samo ovako nastavi...dopustaju pederima, lezbacama, sandzackim muslimanima i svakome na ne srpskoj i ANTI srpskoj platformi okupljanja i zverinjaja čak i po centru Beograda uz policijsku zastitu a ZABRANJUJU SRBIMA OKUPLJANJE U JEDNOM SRPSKOM SELU ZVANOM HRTKOVCI U JOS UVEK GRANICAMA OSTATKA SRBIJE---STRASNO!!!! DOKLE!!!!!?????
zori
(Чича)
27. april 2018. u 09.00
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.