Diskusije : Politika

 Komentar
Evo za šta je Seselj osuđen u Hagu
Branko-123
21. april 2018. u 02.40
http://www.unmict.org/sites/default/files/casedocuments/mict-16-99/appeals-chamber-judgements/en/180411-voj... judgement-summary-en.pdf

=====================================

Prema tome osuđen je za „crime against humanity
in Hrtkovci” a to je u prevodu zločin protiv humanosti, tako da nemojte da coveku pripisujete da je to ratni zločin. Nikakav to ratni zločin nije jer u Srbiji nije bilo rata. Autonomasi među kojima je najpoznatiji Canak (koji je prebio coveka) hoće da predstave da je rat bio i u Srbiji.
ibigbdbPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ibigbdb
(наганка)
21. april 2018. u 03.01
Ма силни 'правницЕи'би опет да преиначе ПРАВОСНАЖНУ пресуду како су навикли да раде у Србији. Навикли да закон 'тумаче' односно спроводе по своме највећем интересу узимања процента ...

И зато свесрдно бране ВОђу племена цроата Шешељ ...

За обичан ропски пук у кафилерији србија вађи .. има шприца .. еутаназија .. међутим за ТОП ДОГОВЕ .. у кафилерији има 'рај за кучићи'

скупштина .. агенције савети надзорни дбори управни одбори канцеларије одсеци слућбе посланства ...

проблем је што се Чечељу старијем не иде .. још му жмарце драчка туш ау скупштини и јаловост осталих ... а и није му иверје пустило корење ...иначе би и он као и Тома Илићи Шиласи Тадићи Чанци Чеде Коштунићи... отишао у активну пемзију
Nicolina
(pravnik)
21. april 2018. u 04.11
ibigbdb
(наганка)

Ti si Hrvat.Logicno je da hoćeš sve to da tako protumacis. Ali nije tako. Sem toga Hrvati iz Hrtkovaca su otisli jer su imali mogućnost da za svoje seoske kuce u Hrtkovcima dobiju u Hrvatskoj stanove u centru Zagreba i vile na moru ciji su vlasnici bili Srbi iz Hrvatske ali i Srbi iz Srbije cije su vile na Jadranu bile opkjackane, podmetnut eksploziv u njima i vlasnici Srbi vise nisu mogli uci u njih. Ali ovi naše ne umeju da pregledaju katastar kuca u Hrtkovcima i vrlo lako da utvrde sa kime su Hrvati iz Hrtkovca menjali svoje kuce i koju vrednost srpskih nekretnina u Hrvatskoj su dobili u toj zameni. U Katastru se nalaze i svi ti ugovoi o zameni nekretnina pa jednom treba to pregledati pa će se vdeti zašto su Hrvati iz Hrtkovaca i iz cele Vojvodine menjali svoje seoske kuce. Dobijali su desetrostruku vrednst nekretnuna za te svoje seoske kuce jer su Srbi iz Hrvatske ali i Srbi iz Srbije koji su imali vikendice od 100,200 pa čak i 300 kvadrata na Jadranu u Hrvatskoj morali da beze iz Hrvatske glavom bez obzira. Pa ko to ne bi iskoristio, Hrvati su se obogatili u jednom danu.
ibigbdbPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ibigbdb
(наганка)
21. april 2018. u 04.15
Николина...

Прво нисам .. а није ни битно национално ..

Друго .. и на интернету наши шеч снимке прислне како кажеш дестострук етрампе ...

Теби смета мој став прева твојој струци .. односно ваш деструктиван утицај на заједницу .. ви само стварате суковбе као лисице мешу медведима да би делили колаче и узимали месо.

Зато је толико правник аполитичара и политичара правника .. ви нисте решаватељи сукоба и медијатори већ сте креатори хаоса и катализатори за ибрзавање уништавања
keser
21. april 2018. u 07.26
Poznajem neke Hrvate.
Niko se ziv iz Splita ne vraca u Hrtkovce. Niko.
marisav
(Besposlicar)
21. april 2018. u 12.46
Bio sam nebrojeno puta u Hrtkovcima,,i takođe nisam čuo da je iko ikada pricao da se i jedan Hrvat hoće vratiti jer smatra da je ostecen..za onoga npr u ulici Vojvode Stepe na broju 14 i drugoga na broju 16 lično znam da su prezadovoljni...lično sam prisustvovao dogovaranju cena i prodaji,,,ako neko želi detaljnije informacije o tome mogu dati.
Ja mislim da RAdikali ako su imalo pametni treba da popisu i sve ostale brojeve u Hrtkovcima,,potom usporede sa vrednostima i cenama onih nekretnina u Hrvatskoj koje su ZAMENJENe...PA DA SVRSISHODNOM DržavNOM AKCIJOM SRBIJA POKRENE MeđuNARODNU ARBITRAZU SA CILJEM DA SE UTVRDI KO JE OSTECEN U SLUčAJU HRTKOVCI. Odgovorno tvrdim da je jevrejsksi dementni starkelja kojeg hitlerovci svojedobno nisu ubili zlobno i zlurado donio presudu o zločinima u Hrtkovcima...ako imai kap jevrejske krvi onda dogadjaje u Hrtkovcima ne može smatrati zločinima..u tome pogledu treba sazvati vece strucnjaka raznih oblasti i da svi budu Jevreji pa sa njihovim vestacenjem zatraziti od haskog kokosinjca da se iznova prebroji perad kako u hrtkovackom tako i ostalim hrvatkim peradarnicima. ..pa zakljuciti ko je kkoga cerupao i ko je ocerupan???
dulebg
(posmatrach)
21. april 2018. u 18.02
Он је „евидентно утицао на гомилу” а гомила смо ваљда ми?
Осим тога „нема сумње да је утицао да не-Срби напусте Хртковце против своје воље”; прво - сумње има, а друго - то није ни ратни злочин ни нехумано понашање.

Уствари, он је само изјавио следеће: КАДА дођемо на власт, применићемо принцип реторзије, тј. колико ви наших - толико ми ваших. Дакле, ако је неко утицао на католичке Хртковчане, који су Шиптари-Клименти, да се селе за Загреб - то су прво били Хрвати са својим монструозним прогонима, а друго - РКЦ, која је организовала замену некретнина, где би Хрвати увек добили 10х скупљу опцију.
jojaj
(chater)
22. april 2018. u 16.01
ja se secam da su ovdasnji hr posle se ispodstavilo i na funkciji u HDZ nama grupi politicki nekativnih kad se pridruže odmah pocinjali pricu o ratu optuzujuci nasu stranu.Mi smo cutali ne zeleci da ih povredino i stvaramo konflikte ali nam nije bilo pravo. Gledali smo srpsku raju poput nas kako na traktocicima idu u neizvesnost. Milsili smo zar moramo i u Sbiji da budemo provocirani i zar je njihovo pravo vece od našeg.
ONOG CASA KADA JE ŠEŠELJ REKAO BIćE 1 PREMA 1 su zacutali .Bar smo tiga bili postedjeni . Havala mu na tome. Zao mi je sto su Nasi i Seselj u sukobu samo on oni i on rekli glasno ono sto smo mi osecali.Politika je profi q rava mi smn za nju amateri. ne razumem zašto se rodoljubi ne ujedine.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.