Diskusije : Politika

 Komentar
Vreme je za monarhiju srbiju
kupressrpski
(vozac)
16. april 2018. u 21.40
https://www.youtube.com/watch?v=uPXcvQaUST4 ne možemo dale odgadjati...
windy-chicago
(windy-chicago)
16. april 2018. u 22.11
A ko da bude kralj ? Onaj tupavi i nepismeni Aca - gica.Neka ,fala ne treba.Ta konjina neće nauciti Srpski jezik za 200 godina.A i njegovi sinovi ne govore Srpski. Svima nogu u dupe.To su paraziti.
Amatercic
(Penzioner)
16. april 2018. u 22.21
Da možda je vreme dovesti Obrenovice na vlast ako ima koji potomak.Ovaj šta ga zovu princ nije zasluzio da cuva goveda Srpskog Kralja.Nikad se nije potrudio da nauci Srpski jezik.Veci je englez od njihove kraljice a dobro se zna koliki su nam oni prijatelji.
Laci_74
(Jugosloven)
16. april 2018. u 22.24
Ima već i u Srbiji dovoljno novela, pedera i monarhistickih Klovnova, zar treba jos
Laci_74
(Jugosloven)
16. april 2018. u 22.35
Expander
(april martian)
17. april 2018. u 01.18
Kad god pomenu na liturgiji „Da Gospod Bog nas” i onda ono kraljeski dom nas...ja namjerno ili podrignem ili prdnem ili kao zijevaaaa mi se...2p
ibigbdbPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ibigbdb
(наганка)
17. april 2018. u 02.21
Хммм

Дефиниција монархије би било ... апсолутистичко наследство власниство над покретним и непокретним елементима териториј е...

Територија Србије по дефиницији .. јесте Монархија .. са великим бројем смена династицких лоза

Најновије династије Николич Поповић Карич Вучуч Вулин су потиснуле мање нове Шиншић Тадиш ... и тако укруг
DoktorStevanPoruka negativno ocenjena. Pokaži

DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
17. april 2018. u 04.31
Vreme je za monarhiju srbiju

==================================

naravno kupreski, zna se šta je Srpska zakletva i zvezda vodilja:

S verom u Boga, za Kralja i Otadzbinu.

pitanje je vremena kada će kraljevska porodica Karadjordjevic sesti na srpski presto , ponistiti ono cobansko „republika” ispred svog imena i vratiti se u drustvo normalnih hrišćanskih evropskih država gde smo pripadali do najezde nekrsta preko Urala i silaska najgorih zveri sa naših planina.

zori
(Чича)
17. april 2018. u 05.23


windy-chicago
16. april 2018. u 22.11
... Ta konjina...
_________________________

ta konjina ti je tata... koj' te tako lepo vaspitao
steks
17. april 2018. u 06.40
Expander
Kad god pomenu na liturgiji „Da Gospod Bog nas” i onda ono kraljeski dom nas...ja namjerno ili podrignem ili prdnem
----------------------------------------------------------------------------
Ти вероватно и жени пљунеш у лонац у ком ти кува ручак кад си љут на њу, а?
dituartu
(eng)
17. april 2018. u 08.09
Kupresu odlično imaš zagarantovam posao dvorske lude
POLARIS
(доктор)
17. april 2018. u 08.16
Која је разлика између евроатлантиста и монархиста. И једни и други мисле да ће да им сине сунце среће када достигну то што желе.

Међутим,...
DoktorStevanPoruka negativno ocenjena. Pokaži

DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
17. april 2018. u 09.25
Međutim šta, Polaris?

te kovanice „evroatlantisti, natovci, izdajnici, petokolonasi, drugosrbijanci” i druge gluposti su iz iste udbaske kuhinje koja nas je do juče zvala „ narodni neprijatelji, velikosrpski sovinisti, četnici, fasisti, nemacke sluge' itd

Monarhija je Krsni Ime Srbije - rekao je Patrijarh Pavle , i mi od gubitka tog našeg imena ne znamo šta smo i gde pripadam.

ВАСПОСТАВЉАЊЕ УСТАВНЕ ПАРЛАМЕНТАРНЕ МОНАРХИЈЕ

А зашто република?
Ако сте пре 150-200 година говорило да сте за републику, то је био израз прогресивног мишљења и напредног става,јер се република тада јављала као наговештај једног демократског уређења у поређењу тада са постојећим апсолутистичком монархијом која спада у ред аутократских режима.У данашње време није тако,јер поред република које су изразито демократске постоје и републикеса најцрњом диктатуром ,као што су били Стаљинов и Хитлеров режим, да не помињемо Пиночеа, Франка , као и режим е у свим бившим социјалистичким зељама утњучујући и Титову Југославију. Значи република може да буде и и демократска и ауторитарна, а монархија о којој говорима је УСТАВНА ПАРЛАМЕНТАРНА МОНАРХИЈА. Данас су то најнапредније земље на Западу, почевши од Шпаније, Велике Британије, Белгије Холандије Шведске, Норвешке,Данске…УСТАВНА ПРАЛАМЕНТАРНА МОНАРХИЈА данас представља једну цивилизовану, модерну, демократски уређену државу.Она никада не може да буде заснована на режиму личне власти.МОНАРХ је надстраначка личност и као такав стиче улогу помиритеља , арбитра који смирује страначке сукобе, његова власт је утврђена и ограничена уставом , између осталог и премапотписом министра или председника владе.Другим речима, ни један акт монарха не може да стекне правну снагу без предходне писане сагласности владе која тиме преузима одговорност пред парламентом.

Зашто монархија у Србији?
Србија никад у својој историји није била република , осим под Титом и до сада. Увек је имала свог великог жупана, па цара, па краља, па кнеза па опет краља…Монархијски Устав Србије из 1888 чувени ”Радикалски устав„ и Устав из 1903. Спадају у ред најдемократскијих устава у то доба.Србија је у комунистичком режиму изгубила своју државност, своју уставност и демократску традицију, своју династију, а српски народ је изгубио своју националну целовитост.
Може се говорити само о ВАСПОСТАВЉАЊУ УСТАВНЕ ПАРЛАМЕНТАРНЕ МОНАРХИЈЕ у Србији због тога што је она на један нелегалан начин укинута 1945.године.Уставотворна скупштина тада је изабрана у условима жестоке пресије полицијског апарата и комунистичке диктатуре. Уставотворна скупштина је тада једноставно изгласала укидање монархије и забрану повратка члановима династије. Указом Председништва Президијума Народне скупштине ФНРЈ је 1947.године одузето држављанство и имовина члановима породице Карађорђевћ. Све ово представља један нелегитиман чин. Прави назив за промену тога система је назив ВАСПОСТАВИТИ ОНО ШТО ЈЕ НЕЛЕГАЛНО УКИНУТО.”
ibigbdbPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ibigbdb
(наганка)
17. april 2018. u 09.31
ВАСПОСТАВИТИ ОНО ШТО ЈЕ НЕЛЕГАЛНО УКИНУТО.

Подхитно узети ДНА брис свима на Балкану .. или пореклом са балкана .. па утврдити тко ј еложи Крепимирира Оштривојевића најближе...

И тако коначно скинути јарам 10'то вековнога монотеизма
Werba
(N/A)
17. april 2018. u 09.35
Monarhija u Srbiji zazivece kada na kupresskom polju, nikne kisseli kupuss...
:)
Starac_Foco
(--)
17. april 2018. u 10.35
I ja mislim da je najprece da Srbija vrati vlast i imovinu kraljevima, knezovima, princevima i princezama kao i praunicima tajkuna iz kraljevine YU, od kojih je vecina pogubila srpske korijene.

Ondasnji tajkuni, za razliku od danasnjih, su bili moralni kolosi koji su sve posteno stekli a ne preko grbace mucenika običnog kao ovi podlaci danas.

Pa će onda ti sto ih je pogodila lutrija na restituciji to prodati danasnjih tajkunima i tako će smrtnicima običnim biti bolje. Jer Murta jase bolje od Kurte.
ibigbdbPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ibigbdb
(наганка)
17. april 2018. u 10.38
Ондашњи тајкуни су у борделина направили деде данашњих тајкуна
D-Man
(Analyst)
17. april 2018. u 10.41
И какву би корист Србија имала од монархије? Немамо довољно пијавица које нам сисају крв па нам треба још и Краљ?
Који Краљ? Да га правимо од блата? Неко из лозе Карађорђевића? Или да ископамо неког потомка Обреновића и устоличом га за Краља зато што неки мисле да Србији треба монархија!?

Монархија је прошлост Србије и на монархију треба заборавити. Прво, као што се већ може наслутити из оног што сам изнад написао, нема ''квалитетних кандидата'' а, осим тога, Србија би добила једну више штаточину на свом врату.

А ако будете прижељкивали Краља може вам се десити и да га добијете јер би Вучић врло лако могао себе прогласити Краљем и почети нову краљевску лозу Вучића. Он њега се свашта може очекивати и уопште ме не би изненадило. Већ могу да га видим како саопштава: ''Народ хоће Краља и монархију а пошто то нико боље од мене не може да одради ја ћу бити нови Краљ!''

Ајде, људи, молим вас, који вам је више мој са Краљем и монархијом? Чему? Зашто? Има ли неко бар један прави разлог зашто би се о томе уопште размишљало?
zori
(Чича)
17. april 2018. u 10.51

komunjarska posla... :)))
__________________________

kad tad...

filip karađorđević
stefan karađorđevića

.
.
.

ibigbdbPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ibigbdb
(наганка)
17. april 2018. u 10.53
Их Који ће то призор да бидне

Крањ Неки КаранЏорџе стоји .. а србија пуууууста ...

Постигнут сана Свакога Владара кога Рус Владар Подрћава
Lorka
(поета)
17. april 2018. u 12.33
Ех, како је свет наиван!
Мисли да ће све решити тако што ће судбину своје земље предати у руке неком апсолутисти, монарху, вечитом власнику државе са наследним правом... И убеђен је да ће му тај апсолутни владар и власник свега постојећег - решити све његове проблеме, попут неког чаробњака системом абрака-дабрака.

Свет се вековима борио за ослобађање од тиранина и господара, а моји Срби се боре да се врате у стање слугу и поданика...

Уместо да се боре да имају своју, народну институцију која ће контролисати и смењивати диктаторе и владаре, и тако постану слободни грађани који господаре својом земљом, моји Срби зевају, клече и моле: 'Господару, дођи, владајте над нама вечито ти и твоји потомци, претвори нас у своје робове'.

Зар је то тај мој слободарски народ?

Навикао се на диктаторе и диктатуру, па још хоће да то и појача!

Ево да вам кажем шта ће се десити кад вам дође краљ:
Прогласиће се људи племићког сталежа: Вук Драшковић, Ненад Чанак, Чеда Јовановић, Вучић, Николић, Костић, Мишковић, Карић и слични... То ће бити плава крв која ће бити изнад закона, са грофовским титулама и државном апанажом, а остали ће бити раја над којом ће се спроводити закон и која ће да ринта за те грофове и племиће.

Ми већ живимо у таквој држави, а ви још хоћете и да је уставно озваничите! Наздравље вам, Срби!

Уместо да идете у смеру ка организованом демократском народном и саборном систему, систему слободног човека и савесног грађанина, ви сте се окренули у обрнутом смеру, назад у историју - у робовласничко друштво.

Novak
17. april 2018. u 14.06
Kad prođe još malo vremena, možda se Aleksandar
stvarno i predomisli pa ga narod postavi za Kralja Srbije.
Aca Vucko kralj, Bog te mazo.
eraser_s
(Biti uvek ono sto jesam-obican)
17. april 2018. u 14.56
Srbija da bude monarhija? Dobar vic,zar ne?
Onaj ludi „doktor” Stevan izgleda da mesa alkohol,narkotike i lekove pa bulazni o kraljevini.
Ako hoće on tako, Srbija se može reći da je monarhija sa ovin ludakom kao predsednikom. I sam Karadjordjevic a i aca vucici su potpuno isti: engleske sluge koje zabole uvo za Srbe i Srbiju. Cilj im je unistavanje sveg srpskog po nalogu Engleske i zapada.
Sledeće:kakva su oni „kraljevska” porodica kada ne znaju ni jednu recenicu da sastave?
I još imaju smelosti da traže bilo šta u Srbiji? Da imaju iole mozga,smelosti ,casti i obraza nikada se ne bi ni pojavili u Srbiji a kamoli da im padne ideja da trazu nešto od „dedovine” koji je na krvav i mucki način dosao do krune i vlasti a zatim čim je prigustilo napadom nemaca na Srbiju odmah podvio rep ko dzukac i sa srpskim zlatom i dragocenostima otisao za Englesku.
Potomak izdajnickog olosa još se šepuri kao paun misleci da su neko i nešto pa im još i onaj ludi pop zvoni zvona kao da su ko zna šta i ko zna ko.

D-man je veoma lepo rekao i slazem se njim u potpunosti.

Ni jedan normalan covek neće dozvoliti da mu potomci olosa budu kralj. I kao sto neko rece iznad ne bi zacidilo da se sin siptarskog novinara koji je zauzeo predsednicku fotelju proglasi za kralja,cisto onako da se žrtvuje kao po obicaju u njegovim sarenim lazima u koje veruju samo naivni i prosti.
konecenemora
(sofer aviona)
17. april 2018. u 15.47
Lorka opet juris mesto najglupljeg diskutanta...cuj Canak će da se proglasi za plemica...pa i Ceda...dal je moguće da s toliko glup...
ibigbdb
(наганка)
17. april 2018. u 16.16
Конећенемора

Ма то на територији Балкана у племство се ускаче у једну декаду ... три генерациј енека су у кући и готова ствар ...

https://tinyurl.com/ycj6bleg

Види шта је племства БРЕ
DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
17. april 2018. u 17.45
Izvodi Protokola Sionskih Mudraca tačno opisuju Lorku, D Mana, i ostale cobane koji misle da znaju nešto a gluplji su iz od svojih bezboznickih predaka iz seste licke.

--------------------

Народи су сиротињом приковани за тешки рад јаче него што их је приковало некадашње ропство: од њега су се овако или онако могли ослободити, но од невоље се не могу отргнути. Ми смо унели у уставе таква права која су за масе фиктивна а не стварна. Сва ова такозвана „права народа” могу постојати само у идеји која се на пракси никад не остварује. Шта добија пролетер-трудбеник, савијен као гудало на своме тешком послу, пригњечен својом тешком судбином, од тога што су брбљивци добили право да брбљају, новинари – да пишу свакојаке глупости напоредо са озбиљним стварима, кад пролетаријат нема никакве друге вајде од устава, сем оних жалосних мрвица које му ми бацамо са нашег стола као накнаду за њихове гласачке куглице у корист наших прописа и намештеника наших, наших агената? ... Републиканска права за сиромаха су само горка иронија, јер неопходност мал' те не свакодневног рада не да му да се користи њима, али зато му одузима гаранцију сталне и сигурне зараде, бацајући га у зависност од штрајкова послодаваца или другова.

Народ је под нашим руковођењем уништио аристократију, која је била његова природна заштита и хранитељка ради своје властите користи нераздвојно скопчане са народним благостањем. Сада пак, са уништењем аристократије, он је пао под притисак шпекулације обогаћених пробисвета и варалица који су налегли на раднике као немилосрдна мора.

Ми ћемо се појавити као тобожњи спасиоци радника од тога јарма кад му предложимо да ступи у редове наше војске – социјалиста, анархиста, комуниста, којима ми увек указујемо потпору тобож из братског правила опште-човечанске солидарности нашег социјалног масонства. Аристократија, која се по праву користила трудом радника, била је заинтересована у томе да радници буду сити, здрави и снажни. Ми смо пак заинтересовани у обрнутом – у дегенерацији Гоја. Наша је власт у хроничном гладовању и слабљењу радника, јер га све то потчињава нашој вољи, а код својих власти он неће наћи ни снаге, ни енергије да се одупре њој. Глад ствара капиталу право на радника поузданије него што је то право давала аристократији царска власт.

Невољом и завидљивом мржњом која из ње проистиче ми покрећемо гомиле и њиховим рукама бришемо и сатиремо оне који нам сметају на нашем путу.

Када дође време да се наш господар целога света крунише, – тада ће те исте руке збрисати све оно што би овоме могло бити на сметњи.

I napomena, Goja ili Goje su izraz koji Jevreji koriste za sve druge narode koji nisu Jevreji bez obzira na rasu ili religiju

Lorka i ostali koji su „prevazisli” monarhiju, su brbljivci opisani gore, koji nesvesno svojom gluposcu pomazu stvaranju onoga sto su sionski mudraci pre vise od jednog veka planirali.

Monarhije su jedini zastitnici hrišćanstva i svojih naroda u Evropi, i to se vidi u svim Evropskim zemljama koje su monarhije - prosperitetne, bogate, postovane države zapadne evrope,isto onako kako je Kraljevina Jugoslavija bila do najezde nekrsta i mongola iza Urala i okupacije od strane najveceg sljama nekrstenog koji je ova planeta videla.
DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
17. april 2018. u 17.57
I još jedan deo iz Protokola Sionskih Mudraca, koji opet tačno opisuje ove nove- stare cobane proletere varvare i borce za ravnopravnost

------------------------

Да бисмо израдили и припремили целисходна дејства, треба имати у виду подлост, колебљивост, непостојанство гомиле, њену неспособност да разуме и поштује услове сопственога живота, сопственога благостања. Треба појмити, да је моћ гомиле слепа, неразумна, да она не расуђује, да само ослушкује на десно и на лево. Слепац не може водити слепе а да их не доведе до пропасти, следствено – чланови гомиле, букачи из народа; ма и генијално паметни, али без разумевања у политици, не могу се појављивати у својству руководилаца гомиле а да не упропасте целу нацију.

Само оно лице које је из детињства припремано за аутократију може знати и читати речи састављене из политичких слова.

Народ, препуштен самоме себи, т.ј. букачима и вођама из његове средине, сам себе руши и ломи партијским раздорима изазваним тежњом за влашћу и почастима, и нередима који из тога произилазе. Могу ли народне масе мирно, без такмичења, да размисле, да упуте послове своје земље који се не могу мешати са личним интересима? Могу ли се оне бранити од спољашњих непријатеља? То се не да замислити, јер план раздробљен на толико делова колико је глава у гомили, губи своју целину, па према томе постаје непојмљив и неизводљив.

Само аутократно лице може израдити планове опширне и јасне, у једном реду који чини расподелу свега што се налази у механизму државне машине; из тога треба закључити да се целисходна за једну земљу управа мора сконцентрисати у рукама једног одговорног лица. Без апсолутног деспотизма не може постојати цивилизација, коју не спроводе масе већ њихов руковођа па ма ко он био. Гомила је варварин који испољава своје варварство у свакој прилици. Чим се гомила дочепа слободе, она је убрзо претвара у анархију која је сама по себи највиши степен варварства.
kupressrpski
(vozac)
17. april 2018. u 20.50
evo zašto mora monarhija da se vise nikome ovo ne dogodi jer za ovo su krive komunjare i komunisticko nasledje .https://www.youtube.com/watch?v=xi1hUuFqyaM
Laci_74
(Jugosloven)
17. april 2018. u 21.11
Sin Princeze Dajane Otkrio Šokantne Detalje!Ćutao je o Ljubavnici Oca Čarlsa...
https://www.youtube.com/watch?v=rA7fitz0yp0

Napokon Istina! Progovorio Ubica Princeze DAJANE
https://www.youtube.com/watch?v=5bv4g7s76Jk
DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
17. april 2018. u 22.09
aha Laci dilejo, i ostali cobanski varvari, eno UK propade zato sto je monarhija, Srpska kuma Elizabeta 2 stvarno rasturi svoju zemlju koliko je losa ta monarhija.

e da , i toliko je losa britanska monarhija da bogati Rusi ciji su ocevi cerecili i ubijali svoj narod sirom carske Rusije sada utapaju sav novac koji izvuku iz prirodnih bogatstava Rusije.
Britanska monarhija se održava zadnjih 20 godina iskljucivo od novca Rusa koji se grabe za britanske nekretnine i ulazu i poslednji evro i dolar koji zarade.

A kad ćeš da vidis kraljevske Britance da kupuju po svetskim vukohebinama? Nikada, ako ne mogu da izvuku stostruko.

Zato je Britanija vladar planete zajedno sa Amerima a razbijeni i unisteni Rusi, nekad slavan i kraljevski narod, sada ko americki indijanci nekada, razdaju sve svoje bogatsvo opijeni lepotom, sarenim staklicima i raskosom jedne kraljevine.

A to što dajes te linkove, tako se unistavaju oni koji se drznu da pljunu na kraljevsku porodicu i kraljevstvo Velike Britanije, nad kojim sunce nikad ne zalazi.

Laci_74
(Jugosloven)
17. april 2018. u 22.38
Velika Britanija se izgradila na Genocidu i pljacki nad milionima ljudi. Sigurno je da veliki broj ljudi želi da živi bolje, ali sam siguran da vecina ne bi prihvatila Britanski Genocidni način za „razvoj”.
Novak
17. april 2018. u 22.43
Stevo sa tom britanskom monarhijom je slično
kao i sa tradicinalnim engleskim zelenim travnjacima.
Najteze je bilo prvih 100 godina, odgovor je na pitanje
odakle vama Englezima tako lepa zelna trava.
DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
17. april 2018. u 23.05
Tačno Novace, sve lepo , dobro i uspesno mora da se gaji, održava, voli, pazi i cuva da bi uspelo da se odrzi, da se siri i da pobedi sve izazove, nevreme, poplave, suse, azijatsko-bezboznicka i varvarska kopita.

DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
17. april 2018. u 23.12
Velika Britanija se izgradila na Genocidu i pljacki nad milionima ljudi. Sigurno je da veliki broj ljudi želi da živi bolje, ali sam siguran da vecina ne bi prihvatila Britanski Genocidni način za „razvoj”.

---------------------------------------

krokodilske suze Laci bácsi

borac za ljudska prava haha
jbte pa što ne branis?
ima vas dosta ovde koji trubite o tome, sakupite , organizujete pa u ISIS, ko oni bosanci i sipci, ono proleterski, nesvrstano,

Boro i Ramiz

Laci i Popaj

Copavi zagorac i coravi kardelj

Lorka i D Man

Krcun i Peko

eraser i bosko buha

ajde drugovi proleteri, šta cekate, pesnicu u glavu, djavolsku zvezdu urezite jedno drugom u nisko celo i juris na mrske neprijatelje?

Power12345
18. april 2018. u 00.17
Razmišljam šta bi to moglo biti ...kupressrpski

Da' nemaš velku temperaturu i buncaš, ili te neko motkom po glavi mlatno...hm šta bi to moglo bit , da ti nije ko šta ubacio u piće ili ili?
Molim ove sa diskusije, koji se trude i odgovor klipanu da daju..
Možda znaju neki čaj ... da malo progleda, otvori oči itd...
Lorka
(поета)
18. april 2018. u 02.04
Шофер: Lorka opet juris mesto najglupljeg diskutanta...cuj Canak će da se proglasi za plemica...pa i Ceda...dal je moguće da s toliko glup...
*****************************************************
Кочијашу, немаш ти појма како функционише мафијашка политика, нити имаш појма како настају монархије. Јер кад би знао, не би извалио овакву глупост.

Чеду и Чанка је створио систем у коме они имају своју улогу. Уз помоћ истог таквог система би дошао и монарх, ако Србија буде имала довољно будала као што си ти.
zupa
(DR.MR)
18. april 2018. u 02.34
Монархија...неки вицеви се понављају бесконачно.
DoktorStevanPoruka negativno ocenjena. Pokaži

DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
18. april 2018. u 02.42
a baba Vangla zupo , šta ona kaže?
nije ti se danas javljala u snu?

i ti da cutis i da se pokrijes tim tvojim klempavim usima,
živis u monarhiji ali ti kao nešto smeta i kao ti nešto znaš bolje?

loše ti sto imaš sve , jel?

i sto ti deca i unicici nisu gladni, i sto imaju sve sto požele, ako ih imaš?

zato ne valja monarhija za Srbiju?

Lecemerstvo je jedna od najgorih covecijih osobina a ti ga imaš za rasprodaju.
Lorka
(поета)
18. april 2018. u 02.51
Смешни су ми и ови који у титоизму и монархији виде једине алтернативе... Зар људски мозак може да буде толико ограничен да у два екстремно диктаторска система са доживотним и наследним владарима - види једине опције?

Онда није чудо што у Србији нико не види скандал у томе да отац и син истовремено седе у Скупштини као посланици. Свака част обојици, посебно сину, али реч је о принципу. У нормалној држави би се ово третирало као скандал.
Зар посланици не служе за то да представљају општину или регију из које долазе?
А у србском парламенту имате два посланика који представљају једну кућу, док многе регије немају никог.

Али не чуди ме. Политички неписмен свет! Научио да све гледа црно-бело, или си монархиста или си титоиста. А у суштини не види ни где су стварни проблеми, ни где је стварни излаз из проблема.
ibigbdbPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ibigbdb
(наганка)
18. april 2018. u 02.55
Од династије Шешељ у Србији ... НЕМА .. Бољих

https://www.youtube.com/watch?v=b23Mj46aE9M

Е па сад види каки су остали
zupa
(DR.MR)
18. april 2018. u 12.01
Монархисти...неки људи верују у вицеве цео живот.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.