Diskusije : Politika

 Komentar
O laznom hemijskom napadu na civile u Siriji
Persival
(Ma, nista...)
16. april 2018. u 13.20
Оливере, молимо вас да ово каналисање што је могуће пре - значи већ сутра. објавите на два форума на којима сте учестовали док вас ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум нисмо замолиле да то више не чините.

А каналисање гласи: напад хемијским отровима на цивиле у сиријском граду Думи није се десио, односно желимо рећи да је читава ситуација изрежирана од стране агената католичког Гестапоа, који су већ дужи низ година присутни у поменутом граду. Јесте, они су локалци - значи Сиријци, али су одани својим католичким господарима као да су рођени и одрасли у центру Менхетна.

Циљ читаве операције састоји се у сатанизацији Русије, односно у увођењу још строжијих и обимнијих санкција које ће - надају се, бацити Русију и руске народе на колена. Католици из Нацистичког Светског Поретка престрављени су могућностима руске војске и оружја које Русија поседује, те Путиново представљање руској јавности војне моћи коју поседују за њих није представљало изненађење.

Оно што не могу оружјем - мислимо на њихово парирање у развоју стратешког наоружања, надопуњују својом верзијом тог наоружања - лажима и агресивношћу. Сведоци сте Оливере - мислимо на грађане бивше Југославије, колико су зла поменути католици нанели свим грађанима те некада лепе и развијене државе. Највећу цену платили су Срби и Србијанци, али су и остали народи који су чинили бившу Југославију прошли лоше. Чак и уколико не обратимо пажњу на рат и последице које је донео, урушавање система функционисања државе и друштва присутно је код свих новоформираних држава.

А за све поменуте одговoрни су католици из Нацистичког Светског Поретка, односно државȃ које га чине и хране на разне начине.

Криза која је у току неће прерасти у рат, јер рат могу започети само поменути католици, не и Руси. Руси су пак одлучни да не дозволе да им се понови геноцид и разарање из Другог Светског рата, и њихова одлучност иде толико далеко да ће веома лако - понављамо: веома лако, донети одлуку о нуклеарном узвратном удару по циљевима Нацистичког Светског Поретка и њиховим новопридруженим савезницима.

Тај одговор биће пропориционалан у смислу да ће на ударе на њихове војне циљеве нуклеарним оружјем, одговорити на потпуно истоветан начин - мислимо на одабир циљева. Уколико пак нуклеарни удар барем једне ракете буде усмерен на цивилни циљ са намером да се изведе геоноцид над цивилима: децом, женама и ненаоружаним мушкарцима, Руси ће тада донети одлуку о Тоталном Рату, односно о уништењу непријатеља до нивоа након кога он неће бити способан за било коју врсту агресивног напада на било кога.

Да се то не би десило Оливере, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум замолиле бисмо вас да са овим каналисањем упознате светску јавност, односно оне који надгледају све форуме на свету, са циљем да прикупљањем и обрадом података из дискусијȃ сачине профил дешавања и тема о којима се воде расправе у земљама широм света.

У нади да ћете у томе бити успешни поздрављамо вас Оливере, као што поздрављамо и сву Децу Земље желећи вам Мир, као основу за било који облик развоја и напретка.

Духовне Енергије Универзума



11 април 18-те године еона Водолије - Београд/Србија
windy-chicago
(windy-chicago)
16. april 2018. u 19.14
A koji ti je taj Oliver ?
ibigbdbPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ibigbdb
(наганка)
17. april 2018. u 00.52
Лажне санкције се уводе Русији да би евентуално промоло главу још нешто иоле побуњено .. па да буде клепљено и затрвено

Господари Русије и господари Кине никад нису ни били на путу правде и истине за све ... само се шепуре како штите .. а уствари су највећи тајкуни ...

bezdomni
(maestro)
17. april 2018. u 03.08
Ko je Oliver?
Pa to ti je mali od Zore Persine najbolje drugarice sto gleda u solju.
A vidovita Persa vidis postavlja teme.
Blago onom ko rano poludi Sav mu zivot u veselju prođe.
ibigbdb
(наганка)
17. april 2018. u 03.31
https://www.kurir.rs/data/images/2017/04/10/10/1154951_sirija-beli-slemovi-lazirani-snimak-devojcica-tri_ls.jpg

https ://tinyurl.com/ycrnkm4n

Баз ... снаш десним кликом миша на слику па сеарцх алл Гоггле ?

Persival
(Ma, nista...)
17. april 2018. u 11.01
Руси и Кинези све одлуке доносе промишљено, смирено и разумно, у складу са ситуацијом на терену и општим добром својих народа и свих становника планете Земље. Зато немојте бити разочарани што нису одговорили кишом ракета по циљевима Нацистичког Светског Поретка.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.