Diskusije : Politika

 Komentar
Udbaski dousnici instalirani 1974. g.
Istoricar67
15. april 2018. u 05.23
Pun ih je i sada Beograd. Sad su već cice i babci ali od 1974. go 1990-te godine su bili najpovlasceniji deo u ovoj nasoj jadnoj Srbiji.Bili su nevidjeno zlo za srpski narod.Drukali su svoje kolege a zaposljavali su ih bez konkursa u državnim organima, sudovima, tuzilastvima, javnim pteduzecima i u drustvenim firmama.Mozete lako i danas da ih prepoznate ako se setite ko je 1974. i 1973.g.u vasem državnom organu, sudu, Javnom preduzecu i firmi doveden da radi bez konkursa. Jer, odmah nakon usvajanja tog idiotskog Ustava 1974.g. donet je i Zakon o udruzenog radu koji je propisivao da se novi radnici mogu zapisljavati samo putem konkursa, a dousnicka djubrad su dovodjeni bukvalno sa ulice. Ti dousnici su imali i dousnicki dodatak od strane UDBE ili Sluzbe DB kako se od tada zvala ta udbaska sluzba.Taj dodatak je bio u visini jedne velike plate ali nije taj dodatak mogao da im se zbog tajnosti evidentira u PIO Fondu pa veliki deo te dousnicke stoke je 90tih godina ostao bez posla u organima uprave sto zbog raspada države sto zbog propasti privrednih firmi zbog sankcija pa danas imaju male penzije.Svi oni su dobili i stanove u centru grada naravno bez rang liste za dodelu stanova.

Danas ti dousnici kao penzosi tumaraju po gradskim pijacama ali i mnogima od njih je bar po jedno dete u kriminalnim grupama i među dilerima droge koji se međusobno ubijaju, pa ostalu svoju decu kriju ko zmija noge da im se ne desi neka osveta kao bratu Luke Bojovica. Ali to je tako kada su ljudima cinili zlo onda će ih i dousnistvo celog zivota pratiti kao zla kob.
dulebg
(posmatrach)
15. april 2018. u 05.34
Постоји, поготово у Бг и НС, да повлаштена багра, која 70 година живи ко бубрег у лоју, на основу своје верности анти-српству. Они то уопште не раде са планом, него им је већ одавно у венама: да се српство проклетсво, да смо криви и Богу и врагу; а притом јасно виде: да им увек добро иде кад Србима иде лоше.

Ценим да су то у настанку биле фамилије нерадника и лезилебовића. Па су само усавршавали своје технике, притом се навукли на скупо и мекано. Сада им се прикључује гологузија 2. и 3.ешалона - они који положе пријемни из антисрпства - увек има ко воли меко и вруће, а бесплатно.
ibigbdb
(наганка)
15. april 2018. u 05.54
ма сви Ви радите ѕа ДБ
dulebg
(posmatrach)
15. april 2018. u 05.55
Милошевић им је укинуо апанажу, зато су га мрзели ко пси, одмах пришли Америма и 10 година овоме радили о глави, док му нису табане угледали.
ibigbdbPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ibigbdb
(наганка)
15. april 2018. u 05.59
Ма шта укинуо она бедевија Томина ишла са три пратиље на рачун још Милошевога законика о пратиљама
keser
15. april 2018. u 07.16
Тачно.

Ми смо преживели и Турке и Немце.

Али црвене Стамболиће нећемо ако се овако настави.
dulebg
(posmatrach)
15. april 2018. u 11.03
Боље да је послала Тому са пратиљама - можда би било неке фајде?
Laci_74
(Jugosloven)
15. april 2018. u 12.27
Bolesno gramzivi Kapitalisticki sistem je stvoren na pljacki, ubijanju i ratovima, trenutno je Kapitalizam u teskoj sistemskoj krizi i to se jedino resava velikim ratom ili mnogo malih.
Ništa cudno da Kapitalisticki Monstrumi na razne nacine ubijaju ne samo tudj nego i svoj narod, a nedavne namestaljke i laži Kapitalista nam jasno govore da su oni planirali, organizovali i realizovali hemijski napad kako bi nastavili sa ratom.
Pored svega stoji i cinjenica da Sirijskoj legalnoj vojsci uopste nije potrebna upotreba hemijskog oruzja, to je potrebno Kapitalistima i njihovim slUgama.

http://vestidana24h.press/tramp-potrosio-dve-milijarde-dolara-za-napad-na-siriju-evo-šta-se-krije-iza-ovako -skupog-napada/

http://vestidana24h.press/nato-danas-slavi-rodendan-od-17-njihovih-akcija-u-poslednjih-69-godina-čak -11-je-bilo-protiv-srba/
keser
15. april 2018. u 14.01
Ma ratovale su i socijalisticke države.
Na primer Kina i Vijetnam.
Werba
(N/A)
16. april 2018. u 02.52
Krcun i Leka lepo su hteli da zavrse sa ostatkom olosa.. ali drug Tito je rekao:
'Dosta je, valjda su im se ohladile usijane glave'!
Kao što se vidi, ni Tito nije bio bezgresan.
keser
16. april 2018. u 05.42
Твој Крцун и Лека,

Један конобар дуги абаџија.

Као такви су одговарали Кити да представљају Србе.

Зашто није био ни један абаџија из Кроације?
Дал то твоја паучина може да скапира?
Werba
(N/A)
16. april 2018. u 23.40
Gluperdo, ti joz nikako da shvatis da su kroasoni nahebali kod Blajburga.
Krcun je pogresio sto nije upotrebio malo gusce sito, ustvari nije trebao da obavestava druga Tita o bas svakoj naknadnoj likvidaciji bradonja. Bilo je prostora za tako nešto...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.