Diskusije : Politika

 Komentar
Dno dna-Jelena Milic napada mrtvog Glogovca
Betty-Boop
(Ginekolog)
13. februar 2018. u 05.19
http://www.espreso.rs/vesti/drustvo/223597/jelena-milic-napala-mrtvog-nebojsu-glogovca-nije-mi-jasno-kako-s... leju-velikana

=======================================

Da li je ova žena glupa, nevaspitana, bedna i jadna, pokvarena, odvratna, bez obrazovanja (iako kaže da je neka elektroinzenjerka ali u to niko ne veruje) ne znam ali samo neko ko je mentalno i emocionalno na samom dnu može da u ovom trenutku daje ovakve izjave. Kako je nije sramota i mislim da grese oni mediji koji ovakvu jednu osobu pozivaju u svoje emisije. Kaže jeste bio je Nebojsa Glogovac glumac ali ona ne zna kakav je bio posto ne gleda srpske serije.

Jadna li je ona takva iskompleksirana, primitivna, nevaspitana, leci komplekse nad mrtvim ljudima, oooj pa ovo je dno dna.

https://www.youtube.com/watch?v=sJVSDyYZ9JY
zori
(Чича)
13. februar 2018. u 05.54


ja bih da mi to koljemo... zubima :)
PopajPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Popaj
13. februar 2018. u 06.00
IZJAVA DANA
jelena milic
Zapadna međunarodna zajednica pa i Amerika moraju hitno da obrate pažnju da suština trenutnih akcija Rusije na Zapadnom Balkanu nije podrivanje NATO članstva, nije čak podrivanje ni EU članstva, nego jeste promena granica na Balkanu koja se ne može izvesi mirno, koja bi njima poslužila da opravdaju ono što su uradili na Krimu.

Jelena Milić, Direktorka Centra za evroatlantske studije
https://www.ceas-serbia.org/sr/o-ceas/o-nama
cenim_ja
13. februar 2018. u 06.02
Samo Svevisnji može da izleci nju i slične njojzi...greota je pominjati noz i pusku u ovakvim slučajevima.poprilično sam siguran da se radi o dusevno i mentalno boleasnim osobama jer iole zdrav covek ne može da ima toliko pogani i mrznje u sebi...
geriatrikus
(zvakac karamela)
13. februar 2018. u 06.46
Prvi put čujem za nju, pa ću da pogadjam:
Klimaks je ljulja, ona qurca zeljna, a zbog europskih i intelektualisticnih pretenzija se lezbejkom smatra. Nedovoljno pametna, pa skrece paznju na sebe sokantnim izjavama. Nešto poput one mericke satro komicarke Grifit. Sada je u fazi da je niko ne yebe ni 2%, ni bukvalno, ni u prenesenom znacenju, pa zevka nebi li i o nju neko „posranu nogu otro”.
zupa
(DR.MR)
13. februar 2018. u 06.53
Јелену Милић толеришу,чак преносе њене изјаве стварајући привид да у
Србију постоји стварна демократија,а доларе које добије од Сороша потроши
у Србију.
zupa
(DR.MR)
13. februar 2018. u 07.13
https://gerila.rs/mrkli-mrak-vucic-i-sns-čak-171-put-na-naslovnim-stranama-u-kampanji/
------------------------------- --------------------------------------------------------

Ево зашто се толеришу Јелена Милић,Наташа Кандић,Соња Бисерко...
Vlada_Dorcol
13. februar 2018. u 12.45
Ma Jelena Milic je nizak nivo. Dok ona ovde promovise NATO taj NATO neće imati nikakve sanse. Zar oni ne vide koliko je ona glupa i neobrazovana i onda lupeta da bi to sve nadoknadila. Ali šta će, videla zaba da se konji kuju pa digla noge i crkla.
Werba
(N/A)
13. februar 2018. u 13.36
Bila je neka tv emisija(kod Marica) sa nemerno obostrano (VOdja-Jelna) odglumljenim neslaganjem, gde je Jelena „demonstrativno” napustila studio, ali da izgleda kao da je „porazena” u tom duelu sa VOdjom.

Inače zna se, da pred Jelenom Nato Milic, VOdja stoji mirno, dok joj predaje report. Neki put mu priusti i pendrek, po sirokom doopetu zbog nepromišljenog balavljenja...

Bazorilo
13. februar 2018. u 13.45
Da je jedna takva osoba i govorila dobro o intelektualnoj i karakternoj gromadi kao sto je bio Glogovac,bas to nebi islo u njegovu cast. Svi znaju da zlomucurle o dobrim ljudima govore loše.To je normalno ocekivati.
Vlada_Dorcol
13. februar 2018. u 16.41
Sergej Trifunovic je okarakterisao Jelenu Milic sa jednom recenicom i jednom recju. Pogledajte, najpravilniji opis doticne:

http://www.espreso.rs/kultura/film/224039/sergej-odgovorio-jeleni-milic-posle-napada-na-nebojsu-glogovca-je... m-recenicom-joj-zapusio-usta?utm_campaign=EspresoWidget&utm_medium=Widget&utm_source=kurir-widget-widget-priority-v
cenim_ja
13. februar 2018. u 19.47
..a i sergej je momcina za primer.
Ne zna ko je jelena milic a zna ko je jovan divljak
Hrk pljuc...
Mirche-Vampirche
13. februar 2018. u 21.01
I svakoj norlmanoj državi olos poput tog zroda bi se setao samo u panciru, vozio u blindiranim kolima I iamo nekoliko telohranitelja a ona se slobodno seta srspskim ulica, laje gde god stigne I živi bolje od svokoga ko je mralan I posten...to treb samo sacekati negde u mraku
vacuum
14. februar 2018. u 00.45
Ovdje se doticna Jelena nameracila na Rudanovu i sve ostale koji kažu pogrdnu riječ o NATO-u
https://youtu.be/-9ldzIeEbLc
Ouija
(Dr)
14. februar 2018. u 08.49
Ta nakaza od ljudskog bica je ocigledno za psihijatrijsko posmatranje. Gleldao sam je par puta na Cirilici kod Marica i još na par mesta i bez problema dosao do zakljucka da je reč o histericnoj kalasturi sa veoma niskim IQ-om. Za novac je spremna da radi najodvratnije radnje, njeni napadi na Srbiju i Srbe su toliko puta dokumentovani da samo Natasa Kandic i Sonja Biserko mogu da joj pariraju u toj sizofreniji koji one ocenjuju kao „pravo govora”.

Pošto ih financira zapad da javno i vulgarno napadaju svoj narod optuzujuci ga za zlodela koja je ustvari zapad nama radio a ne mi drugima. Sramota je da u Srbiji ne postoji institucija koja ima moc da proceni i kazni nekoga ko je placen da rusi ugled i dostojanstvo naroda i države. Sve normalne države imaju neki vid institucija koje se bave cuvanjem dostojanstva narod i države. Ove kalasture treba pod hitno proglasiti zapadnim placenicima (sto i jesu) i proterati iz zemlje, proglasiti ih personom non grata jer to što one radi nije borba za neku istinu ili slobodu mišljenja već direktno blacenje jednog naroda. Nema niko muda u Srbiji da ih proglasi kao agentima zapadnih sluzbi jer su na platnom spisku Klintonovih i Sorosa iza kojih je Rotsild. Pa onda gospodo tripte ove sizofrene kurvetine.
cicero99
(historia est mater of studioru)
15. februar 2018. u 01.44
Mlijeko majcino da Bog da povratila, sjeme joj se pogano izdajniccko zatrlo. Gadura nedoH...a!!!
Kako je posejala tako će da pozanje, kao i onaj usljivi sakasvili popusili!!! Gadura zlipava!! Obradio je nato sponzor pa nedoHe...bana zlipurina pogana ide sa moralnom dijarejom !!!! Gadura!!!!
Precanin
(Нека буде борба �)
16. februar 2018. u 00.43
Само ви чекајте да Свевишњи ријешава питања велеиздајника у Србији!
Dikan
(Само буздованом)
16. februar 2018. u 08.22
Процесуирати само у складу са највишим НАТО-западноевропским стандардима - француским на пример:

https://goo.gl/6wteGV

Више на:

https://goo.gl/jpHpU4
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
23. februar 2018. u 08.53
Žena je samo obična tehnicarka iz usmerenog. I hebe vas ucene kao mlade majmune. Sve go intelektualac i vozac aviJona.
D-Man
(Analyst)
09. mart 2018. u 17.08
„...njeni napadi na Srbiju i Srbe su toliko puta dokumentovani da samo Natasa Kandic i Sonja Biserko mogu da joj pariraju u toj sizofreniji koji one ocenjuju kao ”pravo govora„.”

Ето, па ти сад дај женама микрофон у руке и могућност да се нађу на телевизији или насловним страницама.

И да се одмах разумемо - мој коментар се односи на калаштуре попут те три наведене. Сва срећа па нису све жене такве.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.