Diskusije : Politika

 Komentar
RadnikPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Stare vijesti: Cija traži radnike
Radnik
(TeTe)
17. januar 2018. u 10.10
Prije nego su upozorili građane koji žele da putuju na Kosovo, američka obavještajna služba je objavila ponudu za posao ljudima koji dobro vladaju srpskim jezikom. Pročitavši ovu vijest(prije mjesec dana), nisam se nimalo obradovao. „Crno nam se piše”, rekoh sam sebi. Juče je ubijen Oliver Ivanović.

https://tinyurl.com/y7arulw8
coolloovPoruka negativno ocenjena. Pokaži

coolloov
17. januar 2018. u 11.33
Sad će naše jajre u USA da posalju decu na indocrinirajuci zanat za Ameriku dokle ne ostvari svoj neokolonijalisticki cilj. Pare su pare a inače ih je bilo 160.000 u nato pre bombardovanja Srbije. Sve će to posle platiti Trepca, rudnici, polja, firme, preduzeca, elektrane, turizam, poloprivreda, stocarstvo i Srpski radnik kroz doprinose, poreze, kamate, kredite,,, nadnicenja za belosvetsku gubu,,,to sve zahvaljujuci onima istima koju o Titu titoistima, pijonirima malenim, socijalistima, komunjarama najgore prisivaju a izdajnici da im premca nema. Sva će ova mesta još možda sutra biti popunjena sljamom i talogom naše gore listovima koji su za pare i rođenu majku spremni da prodaju. Da ne rade to možda da nama bude bolje, da mi procvetamo i obogatimo se da mi profitiramao??? Ne pored njihove milionske nezaposlenosti i duga koji ne umeme ni da napisem oni to rade iskljucivo da bi imali neku sledeću vatricu spremnu za uncla Sama koji će u svakom momentu podmetati pozar jer tako opstaju uniste prodaju oruzja svim stranama podele kredite zavedu torturu kao neki qurcevi plavi slemovi, osakate narod fizicki, umno i ekonomski pa kad zatreba Jovo na novo.
LorkaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Lorka
(поета)
17. januar 2018. u 15.08
Чему ова тема? Коме треба да пласира бесплатне огласе за потребе ЦИА?
coolloovPoruka negativno ocenjena. Pokaži

coolloov
17. januar 2018. u 15.22
Svi poslovni oglasi preko su besplatni samo se placaju tek po nekad u teskim zanimanjima i oni koji dovedu klikjenta na razgovor kod poslodavca. Tema kao tema je samo odraz njihove spremnosti u realizaciji svoga gnusnog plana a može da postane i naše ogledalo ili ne volimo da se ogledamo ili moramo da kupimo iskrenija ogledala koja ne lažu.
Da ne skrecem sa teke kao mnogi koji će pokusati temu da skrenu u pravcu piJonira malenih, komunjara, Tita,,,itd tema je CIA i njihovi-nasi kvislinzi spiuni, krtice ispod temelja naše države za njihove potrebe kod nas. Sve ostalo u ovoj temi je nerelevantno.

RadnikPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Radnik
(TeTe)
18. januar 2018. u 01.56
Nova stara vijest iz Amerike. Interes im je da prave nered svuda I za svakog. Koliko je opasna ova ponuda govori cinjenica da su mi je predlozili blizi rodjaci, ucesnici ratova 90-tih i to oni koji, na rijecima, zauzimaju anti-americki stav. Kad tako razmišljaju oni, kako tek razmišljaju ljudi koji su zeljni bijesnih kola, skupih vecera, itd. Da me spominjem papke koji gutaju americku oklagiju bez nadoknade. Valjda im je stalo da dobiju orden od americkog predsjednika.
coolloovPoruka negativno ocenjena. Pokaži

coolloov
18. januar 2018. u 13.16
Vidis po reakcijama koliko je janjcara. Ranije su nas Turci otimali odvodili pa skolovali protiv Srbije danas Turaka nema ali ima mnogo mnogo petokolonasa janjicara za dolar.
BazoriloPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Bazorilo
18. januar 2018. u 16.50
I sto je najgore,upravo te jajare najviše rade na stvaranju nepoverenja između Srba iz dijaspore i Srba u matici.Neko ich to uci,verovtno ,,unkle„,zna se tačno,kad su ove dve strane Srpske javnosti složne,može nešto dobro da se desi Srbiji.”
kt61Poruka negativno ocenjena. Pokaži

kt61
19. januar 2018. u 07.18
Meni su neke amerikanke davale dobar sex i ispitivale za razne informacije ovde u SAD. Sve ću da kažem za dobru plavusu
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.