Diskusije : Politika

 Komentar
Турска отворила небо за руску ратну авијацију
Ninos1aw
(U Odesu s mladu stuardesu)
02. januar 2018. u 17.41
Турска је отворила свој ваздуши простор за руско војно ваздухопловство. Тиме се олакшава и појефтињује снабдевање руске ударне групе у Сирији и прелет бомбардера.

До отварања турског неба правац прелета преко Каспијског мора, Ирана и Ирака није имао алтернативу.

Dovla1
02. januar 2018. u 18.08
To je važna vest. Popusise ga Ameri sad debelo.Pa očajnicki pokusavaju nešto u Iranu, al tek će tu da dobiju tvrd qurac.
zoxthegreat
02. januar 2018. u 19.42
tamo se vode mnogostruke igre
kupressrpski
(vozac)
02. januar 2018. u 19.46
šta su se naše komunjare slizale sa truci..pre nek mjesec su bacali atomske po turskoj kad su turci picnuli ruski avion ...određivali ciljeve sugerisali rusima odakle će udariti kako će najlakse tursku razbucati ...sada erdogan odjednom veliki prijatelj ... .em ti psujem politiku ništa ne razumem
Werba
(N/A)
02. januar 2018. u 22.58
Politika i nije za kupussare. Da je vode na kvataskoj pijaci dok im se istovara kupus i krompir,tamo može,- to je ok...
Werba
(N/A)
02. januar 2018. u 23.26
Dovla1
02. januar 2018. u 18.08To je važna vest. Popusise ga Ameri sad debelo.
========
Gusari nikako da prezale, kad' su ih Homeinijevi omomad povatali k'o stakore u ambasadi i poobarali im helikoptere.
Napambrcili su Kartera, k'o običnog kikiridziju...
Ove nerede sto su izazvali u Iranu, samo će ucvrstiti prezir i mrznju
Iranskog naroda prema americkim fasistima...
kupressrpski
(vozac)
03. januar 2018. u 03.18
kad je viagra prestala da radi ..verba je bio tuzan .copo je bio ljut onda je copo sa njegov mlitavi i gofnav alat poco da samara verbu po glavi..copo je samaro kao manijak pravi i ljepio gofna po verebovoj glavi ... mlatio je ludak po licu po vratu po usima svuda... e to je ta price kada je verbe postao gofnar pravi ...i umre će kao gofno komunisticko..THE END
Ouija
(Dr)
06. januar 2018. u 10.43
Kupressrpski... mnogo si naivan. Turska je od vajkada bila pod sapom engleskih tajnih sluzbi pa onda i pod CIA. Od vajkada, to jest još od Ataturka i sekularizacije zapadne sluzbe su imale jak uticaj pogotovo u Turskoj vojsci.

Interesantno je videti šta se to desavalo pre par godina tamo. Turski pilot (agent CIA/zapadnih sluzbi) zajedno sa celokupnom komandom rusi Ruski Su24 bombarder koji se vracao iz misije bombardovanja ISIS-a, iako su Turska i Rusija imali dokument od razumevanju tokom vazdusnih operacije. Ovo Rusenja aviona nije naredio ni Erdogan niti njegova vlada već direktno zapadne sluzbe koje su isle da zakuvaju između Rusije i Turske jer im se Erdogan poceo otimati kontroli i poceo je da se okrece Rusiji. Srusili su avion znajuci da će to biti strasan cin i da će Rusija morati da odreaguje zucno, međutim Putin nije idiot već je znao šta se tamo desava i smiruje situaciju. Uvodi sankcije Turskoj tek da bi utisao domaće patriote i nastavlja da radi svoj posao... nedguo zatim sprema sa „privatno” izvinjenje Erdogana Putinu sto ovaj prihvata... i odnosi se vracaju na bolje... tada Putin spasava glavu Erdoganu jer mu dojavljuje da će na njega biti organizovan puc... što se i dogadja... Tusrski F16 baca bombe na Erdoganovu rezidenciju koju je napustio 10 minuta pre nego sto je napad zivrsen... Posle propalog puca Erdogan pravi cistku u Turskoj gde preko 16000 oficira u vojsci, policiji, i drugim državnim sluzbama biva hapseno... koliki je tačan broj nikad nećemo saznati... a to je sve bilo NATO i zapadni agenti.

Posle cistke ubijaju ruskog ambasadora u Turskoj, opet pokusaj da se unisti relacija Ankara-Moskva... međutim ne uspevaju ni tu jer upravo Putin zna da sve to dolazi sa zapada i da Turci nemaju veze sa tim. Kasnije se ugovara prodaja S400... i najavljuje zatvaranje NATO baze i mogce napustanje Turske i NATO pakta... međutim taj konacan korak bi mogao da izazove strasan rat u Turskoj pa to sve ide polako... nije sve crno i belo.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.