Diskusije : Politika

 Komentar
Симбиоза Кине и Русије
dulebg
(posmatrach)
31. decembar 2017. u 05.40
Прочитах: да су Кина и Русија у симбиози када су у питању светски послови. Кина помаже финансијски, а Русија војно и дипломатски.

Кина не би смела да науди Русији, да омогући њено рушење, јер онда остаје насамо са САД. А опет - хоће ли моћи да се уздржи, ако јој се укаже прилика?

Мени ни ово са Појасом није јасно? Ја мислим да све државе треба да се врате у границе СССР-а, а Кина тамо шири бизнис? Штавише - форсира правце преко ситних република, иако јој је краће директно преко Русије. Хоће ли Кина дозволити Русима реконквисту?
zoxthegreat
31. decembar 2017. u 15.48
dobro dule kako ti i ostali objašnjavate ovo

http://www.worldstopexports.com/chinas-top-import-partners/

dulebg
(posmatrach)
31. decembar 2017. u 17.06
Не знам шта бих рекао, осим да ми се чини да неке државе реекспортују кинеске робе, можда нешто дораде?
zikzak
(misholovac)
01. januar 2018. u 00.27
roba uglavnom ne ide fizicki u ta mesta pri vrhu posle USA kao sto je Honkong, GB ide samo elektronski a roba ide sa destinacije is mainland china.
dulebg
(posmatrach)
01. januar 2018. u 08.03
Наплашили сте ме причом каква су стока Кинези и Индуси. Нек су такви и Иранци - онда стварно време да освојимо негд еморску обалу, па да се сви у море бацимо, вако колективно.

Јер не могу да замислим: да Кинези изађу на зелену грану, да дођу у ситуацију да могу да науде Русима, а да то не искористе; Индуси још пре? Стоји истина да се Кина није раширила преко својих граница ево 5.ооо година (мада мислим да су некад владали Казахстаном?), ал шта ти вреди, ако ти је газда, на Новом Београду, Кинез и понаша се према теби како се већ понашају према потчињенима?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.