Diskusije : Politika

 Komentar
Srbima raste cena!
konecenemora
(sofer aviona)
30. decembar 2017. u 11.04
Vidim Dragan Covic se bas slizao s Dodikom sto može i da bude zvono na uzbunu ali malo zam zatecen sto baljo Bakir kaže da će se sa Srbima nekako dogovoriti ali sa ustašama nikako...onaj ko zna da osluskuje jasno cuje da i jedni i drugi vide da SENKA RUSKOG MEDVEDA sve cesce proviruje iza našeg ramena raspitujuci se el ima nekih problema:-)??
Bakir zna da mu mnogo toga zavisi od sultana erdogana a vidi da mu Putin zavrce ushi sam što ne zvoni pa polako vata traku za prestrojavanje...nema boljeg lakmus-papira od balöijanderskih suncokreta...
nniki
(Nanotech)
30. decembar 2017. u 14.06
Definitivno tačno: SRBIMA RASTE CENA!

Naravno, zavisi ko to konstatuje i kako, i na osnovu čega.
Znam da si ti konecene mora primetio na mnogim primerima da, ne samo mi Srbi stojimo sve vislje nego da nas i drugi a i podosta od naših bivših neprijatelja i mrzitelja, uzdizu nagore i još nam otvataju oci da TREBA da sto vise verujemo u sebe i svoje i da održavamo naše bastine i tradicije.

Bakir je tipican Bosnjacki neo-vezir koji nije vise miljenik svog sultana. Iako on sve vise pokusava da bude iskren i pravedan, on to NIJE posto nema takve gene, a i njegova Boznija je puka iluzija u koju veruju one naivne Balija a ponajvise oni koji žele da se sto vise obogate na neo bali-raji.
Baznija je kreirana podmuklo i sa glavnom namerom da se Srbi sto vise ocrne i da sto vise Srba i onih ciji su predci bili Srbi izginu ili se oneosposbe ili da se proteraju/pobegnu (neprekidna zelja i nastojanje Vatikana, Zapada i Arapa.

MarkizDeNoviSadPoruka negativno ocenjena. Pokaži

MarkizDeNoviSad
(Sinter)
30. decembar 2017. u 14.10
To možda vama koji ste kurve. Pravi Srbi se ne prodaju.
Ninos1aw
(U Odesu s mladu stuardesu)
30. decembar 2017. u 14.12
Тачно, Маркиз!

На којој то пијаци људима расте цена?
Dovla1
30. decembar 2017. u 15.50
Sofer je opet u zabludi.Što se tiče Bosne, nije tamo skocila cena Srbima. Reč je o obostranoj koristi,o cistoj logici interesa.To se znalo već odavno da Srbi i Hrvati moraju tamo biti zajedno kako ne bi bili preglasani od muslimana koji su najbrojniji.Hrvata u Bosni ima tek desetak posto,pa su prinudjeni na saradnju sa Srbima kako ih muslimani ne bi pregazili totalno.U ostalom u toku zadnjega rata u Bosni, Hrvati su uglavnom ratovali protiv muslimana,manje protiv Srba.Na nekim mestima Srbi su pomagali Hrvatima protiv balija.
Sto bi se reklo,zima naterala psa i macku da spavaju zajedno.
Ni Srbima nije lako jer ih je sve manje ,ima ih oko 30% u Bosni,pa onih desetak posto Hrvata im dobro dodje.
Jeste da Hrvati nisu dobar saveznik ali šta ćeš,sila boga ne moli.
Dakle Covic i Dodik,to je obostrani interes,savez usled iste opasnosti.To se znalo i pre 20 godina.
rizling
30. decembar 2017. u 15.55
Reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić, n'a fudbalskoj
piaci, kažu verdi 80 miliona evra ?
konecenemoraPoruka negativno ocenjena. Pokaži

konecenemora
(sofer aviona)
30. decembar 2017. u 17.15
E ,nek ste mi vi cistunci rekli da Srbi nisu kurve il stoka pa da im raste ili pada cena :-(
Davno sam ja shvatio da ovde pojedinci leche nedostatke iz realnog zivota pa ajd da zapljunu tigra preko ekrana...
Da ponovim akcenat nije na Covicu već nas Bakiru ,jer je vrlo,vrlo bitna stvar da on sa dojucerasnje pozicije nekog gazde baznije ,vrlo utanjenim glasicem snishodljivo prica o izvesnom i „lakom” dogovoru sa Srbima sto pametnom coveku govori da je sunce na nekom drugom mestu od onoga gde je suncokret do juče bio okrenut...
sansui1
30. decembar 2017. u 23.50
Muje kasno pale.. Hrvatski suncokreti su kompas za Balkan.
MarkizDeNoviSadPoruka negativno ocenjena. Pokaži

MarkizDeNoviSad
(Sinter)
31. decembar 2017. u 04.18
Gde god su Srbi saradjivali posle su na...ali. Soferi su tu najgori saradnici kounjarskih sluzbi. Neprijatelja treba uvek zatuci, nemojte da vas soferi navlace na tanak led. Nek se Bakir krcka u svom jadu, ali bez dilova sa Kroatama. Nikome oni ne misle dobro pa ni sebi.
zori
(Чича)
31. decembar 2017. u 10.14


sinteru
za ovo tvoje nekulturno ponasanje si odavno zasluzio 2-3 chvrge... opominjem te... inače dobices i po koju macolu :)
Precanin
(Нека буде борба �)
31. decembar 2017. u 12.04
Лукавији је Миле од балијандера и усташе са српским именом, заједно па на куб.
Апропо и визави...
Питали Ланета Гутовића да ли је чуо да се Тадић продао Пиуцосутом.
Лане каже:„ Не верујем, ко би то купио!”
konecenemora
(sofer aviona)
31. decembar 2017. u 12.17
Mene Mile plasi jedino sto je grobar...ti su inficirani yugoslavenstvom...ali sve manje brinem jer je senka ruskog medveda sve veca i veca iza njegovih(čitaj srpskih ledja)!!!
Precanin
(Нека буде борба �)
31. decembar 2017. u 12.34
Миле то споро али сигурно...не брине мене његово Шугословенство него оно у Београду. Ја канадске Србе и не зовем Србима него Југословенима српског поријекла. И нема ту неке разлике између оних из Бгда или Сраојева...Србују док им не дирнеш у Лубициу Белу, као и на овом форуму! Е онда ко да си им шаку бува убацио у гаће...
А Медо извирује, то је неспорно...
konecenemora
(sofer aviona)
31. decembar 2017. u 12.46
Primetio sam da yugoslaveni sa srpskim korenima sve otvorenije lizu dopeta ustama i balijama pa čak i siftarima,sve otvorenije pokazuju i mrznju prema Srbima...cuvajte se tih sto su kobajagi Srbi a još uvek vole kitu,braCtvo i jedinstvo i još uvek po pravilu idu u yugoslaviju...
nniki
(Nanotech)
01. januar 2018. u 12.52
JUGO-Komunizam je za podosta naših bio njihova „svetinja” i jedina vodilja, bolja i od Zvezde Danice. Uglavnom postoje dve vrse takvih:

- Oni koji svesno i dalje nastavljaju sa komustickim stilom razrarnja Srbstva i obozavanjem Jugoslovenstva. Takvi su tipicno Srbo-psihopate, zeljni da su autoriti i atrakcija ali su ustvari ljubomorana doopla gola i sa narcistickim disorderima, jer im takva osecanja i postupci najbolje imponuju. Ovde se ukljucuju i ostala Jugo-melanholicna nistarija koja nema svojih živita jer jednostano ne umeju ili neće da ih stvaraju.

-Oni koji su toliko otunjavili i postali zanmosavi da i ne primecuji kako i dalje obozavaju i prkatikuju komunisticke nepisane kodove i teznje, smicalice i zanesenost. Ovakvi su tipicni jedodimenzinalni mislioci što se lako trigeriraju na faktima koji su bazirani na jedan ili par slicajeva i na generalisanju. Takvi Srbi su najslicniji sa ucmalim balijama!

Zašto se i jedni i drugi skoro iskljucivo druže sa takvim kakvi su i oni? Zato sto im misli i price iz bivše JUGE svima imponuju kao melem, jer posle Juge ništa značajno nisu uspeli da postignu u svojim bezvrednim zivotima...stara dobra secanja!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.