Diskusije : Politika

 Komentar
Gde je pravda?
lisabutterflay
27. decembar 2017. u 23.04
Krvava Azra,Zašto nije isporucena Srbiji...muslimani sude,kako srbima tako muslimanima.Oni svoje ne isporucuju,ili ih niko da porazuje?

Pa da je zgazila 14-toro pilica vise bi osuđena bila...al hajde ba...klala je Srbe...moga je dobiti I orden heroja...tuzno,da tuznije ne moze...:(
kole_ss
28. decembar 2017. u 00.36
To treba pitati one u Beogradu.

Ah, da, pa u Beogradu više i nema Srba, šta ja pričam???

Vuka
(ribar)
28. decembar 2017. u 01.25
Pa da je zgazila 14-toro pilica vise bi osuđena bila...al hajde ba...klala je Srbe...moga je dobiti I orden heroja...tuzno,da tuznije ne može...:(
_______________________________________________________________
Pa klali su i ubijali i oni sto su porokani u Srebrenici i to pod zastitom UN pa im se danas mnogi iz Srbije klanjaju i još novcano doniraju! Tko ti garantuje da ta nakaza neće sutra biti proglasena „herojem” uz dobru podrsku medija i dobrog dela iz Srbije?
lisabutterflayPoruka negativno ocenjena. Pokaži

lisabutterflay
28. decembar 2017. u 01.28
Kole,upravu si,i ja kažem da je najmanje Srba u Beograduda ne kažem u Srbiji...na zalost nasu,al' je tako...
seljakipo
28. decembar 2017. u 01.32
Gde je pravda?
------------------
..., pravda je u topuzu.!
lisabutterflayPoruka negativno ocenjena. Pokaži

lisabutterflay
28. decembar 2017. u 01.33
Vuka, upravu si...malo je odlezala,lepo će se vladati,odsluzi trećinu...I eto je kod Nasera...
Vuka
(ribar)
28. decembar 2017. u 01.58


Пуне три године нема правде за жену коју је усмртио амерички дипломата који је побегао из Србије
у Вести, Друштво 20. децембра 2017. 1 Коментар

Рашка-Прошле су тачно три године од како је моја мајка погинула у удесу, а судски поступак о тој саобраћајној несрећи и даље тапка у месту. Нисмо дочекали правду, али ни извињење. Виновник несреће, Дејвид Ендру Кшивда, тадашњи службеник Амбасаде САД у Београду, позвао се на имунитет и отишао из Србије као да се ништа није догодило.


Овим речима Градимирка Поповић (40), професорка из Косовске Митровице подсећа на несрећу у којој је настрадала њена мајка Миланка (76), када је на путу Брзеће – Копаоник, на „пежо 605”, у којем су се налазили чланови њене породице, великом брзином налетео је џипом службеник америчке амбасаде. Судског епилога, међутим, још нема. Свесна је да њену мајку нико не може да јој врати, али жели макар да сачува од заборава тај страшни 19. децембар 2014. године.

„Боли нас то што смрт наше мајке као да никоме није битна – прича Градимирка. – Иако је виновник несреће признао одговорност на лицу места, судски процес ни после три године није отпочео. Пред нашим правосудним органима отпочео је једино процес за накнаду штете, односно душевни бол који је немерљив”.
У Тужилаштву у Рашки, које је захтевало покретање кривичног поступка, одговарају да је ово тужилаштво поступак уступило америчком суду, где виновник удеса не може да се позове на имунитет, односно да иако је сходно Бечкој конвенцији предмет прослеђен преко Министарства правде надлежним органима САД – одговора америчког правосуђа нема.

Д.Зечевић/Новости
dulebg
(posmatrach)
28. decembar 2017. u 12.04
Не бих да досађујем, али тај ваш Београд назовите 2-Београд: по трамвају 2 и по 2-Србима. Нем'те душу да грешите на нама са Брда. Једини Срби које ви сретнете у Бг су 2-Београђани и успешни бизмисмени одсвакуде - блам им да се троше код куће, па то обаве у Бегишу.
mala-Sirena
(~ ~)
28. decembar 2017. u 18.35
Jel' tražila Srbija izrucenje?

Ako jeste, da li je zahtjev za izrucenje bio odbijen i sa kojim razlogom?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.