Diskusije : Politika

 Komentar
MarkizDeNoviSadPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Sve dodje na naplatu
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
22. novembar 2017. u 10.26
Nije Ratko no Bil.

Nema bre ni kod babe dzabe. Ove kurvice koje su dovedene da ga fafaju sad žele dodatnu isplatu. Žene su bile na niskim polozajima, u krevetu
a nisu bile zvanicne kurave. Sad svaki advokat trazi ovakve je.bulje da uzmu neku kintu.

Ako ne postignu dogovor, prema izvorima iz Klintonovog kabineta, četiri žene su spremne da svoje optužbe za seksualni napad ispričaju na konferenciji za novinare. To bi bivšeg američkog predsednika stavilo na listu najpoznatijih imena optuženih za seksualne napade,
uz Harvija Vajnstina i Kevina Spejsija koji su nedavno optuženi za slična nedela.

Optužbe se odnose na incidente koji su se dogodili pre više od 10 godina, kada je Klinton angažovan od strane Rona Barkla, investitora i plejboja sa „dubokim džepom”, da radi za njegovu „Yucaipa” kompaniju.

Klinton je pomogao Barklu da proširi posao. Leteo je širom sveta u društvu prekrasnih mladih žena u Ronovom privatnom avionu, koji je imao nadimak „Air Fuck One”. Četiri žene, koje još nisu otkrile svoj identitet, bile su zaposlene na niskim položajima u organizaciji Barkl u tinejdžerskim godinama i tvrde da ih je bivši predsednik seksualno zlostavljao.

Nova saznanja i afere postavljaju pitanje zašto su demokrate štitile Klintona u vreme skandala sa Monikom Levinski, i zašto su liberalci i feministkinje ignorisali seksualne optužbe od strane Pole Džons, Huanite Brodrik, Kejtlin Vajli i ostalih. Izvor je otkrio i da je Hilari Klinton besna na svog muža zbog novih optužbi.

„U prošlosti je Hilari imala način i običaj da ućutka žene koje su optuživale ili otkrivale Bilove seksualne namere. Hilari je shvatila da je atmosfera danas znatno drugačija i da žene ne bi trebalo sputavati u nameri da istupe u javnost sa ovakvim izjavama. Uplašena je da će ovaj incident staviti katanac na Bilovu karijeru zauvek. Oni ne žive zajedno već godinama, upravo zbog njegovog konstantnog jurenja za ženama. Očigledno ni godine nisu učinile da se Bil skrasi, pa je Hilari počela da živi svoj život odvojeno od njega”, kažu iz pravnog tima Klintona.
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
22. novembar 2017. u 13.30
Ne bi cudilo da se na spisku „ostecenih” nadju i teniserke
Ana Ivanovic Schweinstajger i J.Jankovic( telo k'o u zmaja a faca ko u samuraja)
Jeleni bi to obestecenje od Klice dobro doslo,jer se još nije udomila a kucu sa 9 soba i 9 garaza koju je pocela da gradi još pre 10-ak godina, nikako da zavarsi, jer svako takmicenje zavrsi po onoj narodnoj;-prvo pa musko. Tetka Jeca ispadne odmaK u prvom krugu.
Para nema, a dugovi na nezavrsenu kucu moraju da se otplacuju...
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
22. novembar 2017. u 14.10
E moja seljano zaradila je ona jedno 30 miliona dolara minimum.
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
22. novembar 2017. u 15.05
Autonomas Cmarkiz, nešto si slabo obavesten,(zamoli Cmarka da ti malo da *propuha)zaradila je ona, eee sad'.. zavisi koliko je zmajica i gde trosila.Inače i izgleda onako „pametna”. kako god, Kuca sa 9 soba i isto toliko garaza,.. nikako da se zavrsi.
Prijavi joj se za savetnika...
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
22. novembar 2017. u 15.32
Preporucila me udbaska budaletina sa SC. To da joj kažem?
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
22. novembar 2017. u 16.58

-ne bi shvatila jer je bistra k'o litar boze, pogotovo kad joj nešto objašnjava tamo neki Cmarkiz takođe bistar,- ali k'o voda u kanalizaciji...
:)
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
22. novembar 2017. u 18.46
Ona je tako glupa prošle godne zaradila vise nego ćeš ti za ceo zivot. Tako stoje stvari pametnjakovicu.
Werba
(N/A)
23. novembar 2017. u 05.49
Autonomasu kanalizacijska bistrino, pa koliko je to zaradila?

Ako se uzme u obzir da je u zadnjih 6-7 godinica 98.8 % ispadala u prvom krugu (gde joj je od strane organizatora placena dnvnica i trosak za put toliko je sleduje kao ucesnicu, na fenjeraskom mestu) mogu misliti koliko je zaradila, a i dugovi na kredite ne stoje, rastu sve u 16...
„Zaradila je toliko”, da kao omatorela curka mora još uvek da mlati reketom po najnizerazrednim turnirima, sa vise nego skromnom nagradom za prvo mesto.
Koliko na takvim turnirima dobijaju fenjerasice, čak je i organizatore sramota da napisu...
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
23. novembar 2017. u 07.33
Konjino nepotkovana od nagrada sa turnira je zaradila preko 18 miliona dolara. To sto ti i ostala tvoja musava bratija mislite da je burek samo sa mesom nema veze ni sa zivotom ni sa burekom. Vama je lakse uterati u guzicu nego u glavu.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.