Diskusije : Politika

 Komentar
Suzen prostor
konecenemora
(sofer aviona)
20. novembar 2017. u 16.50
Ne znam šta se desava ali otkako je SC bio na remont stvori se ovaj cunami glupavih tema,vidim ninoslav otisho u svalere i dzems-bondove pa reko ajd da razbijemo monotoniju jednom zaista ozbiljnom...
Od Srbije na TRI mora postade Srbija BEZ mora,izgubismo braco ogromne teritorije,iz našeg naciona stvorise se i bosnjaci i makedonci i montenigeri...ima ona izreka od svih Srba najgori su hrvati...1095 Crkava i Manastira izgubismo samo na Kosmetu(dace Svevisnji samo privremeno ali i to je previse)...od komsija jedino se s Rumunima ne isklasmo...mnogi mocni ajd da kažem prijatelje pogubismo ili nas se oni odrekose...u ovom trenutku JEDINO s čim Srbija ima da trguje je zila kucavica između centralne Evrope i bliskog istoka...sto će vremenom garantujem da nam izbiju iz ruke praveci zaobilaznicu preko Madjarske,Rumunije i Bugarske i onda će nam ostati samo ODNOS SA RUSIJOM!!!
Zato treba dobro obratiti paznju šta čini vucko...jer ako nam i tu granu podsece ljosnucemo dopetom o zemlju tako da vise nećemo ni da ustanemo!!
Ako bi zadrzali bratski odnos s Rusijom postoje sanse da tocak okrenemo u suprotnom pravcu.,vratimo naše crkve i Kosmet,ovi sto su postali nešto drugo postanu opet Srbi a mi izadjemo na tri mora...jedino ovi najgori Srbi ne treba da se vracaju to je toliko uzelo maha da ni Rusi ne moz da pomognu...
seljakipo
20. novembar 2017. u 20.43
..., sto će vremenom garantujem da nam izbiju iz ruke praveci zaobilaznicu preko Madjarske,Rumunije i Bugarske...

daj boze da nas zaooobidju u sirokom luku za sva vremena.
zori
(Чича)
21. novembar 2017. u 04.30

http://media.centralmedia.rs/2017/10/Photo0218.jpg
PARAĆINCI ČESTITALI ROĐENDAN PUTINU

PARAĆIN-NVO Alternativni parlament građana postavio baner u centru Paraćina površine 30 na bivšoj zgradi robe kuće sa fotografijom predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina i čestitikom za njegov rođondan. U čestitki, na Ruskom i Srpskom jeziku, stoji ,,srećan rođenadan prijatelju„ i datum rođenja 7. oktobar 1952. godine.

-Ovo je naš mali znak pažnje i hvala za sve ono što Putin i Rusija rade za Srbiju. Građani Paraćina su svesni svih napora koje starija sestra Srbije preduzima za njih od pomoći u poplavama, razminiranja terena, pa do ranijih pomoći koje su bile u prvom i drugom svetskom ratu, rekao je predsednik te NVO Milan Ilić.

Inače, ta organizacija već dve nedelje prikuplja potpise za peticiju protiv gašenja Rusko-Srpskog humanitarnog centra u Nišu.

Ninos1aw
(U Odesu s mladu stuardesu)
21. novembar 2017. u 05.40
Одлично!

Само су се мало зезнули око текста: „приятель” на руском више значи „добар познаник”.

А наш „пријатељ” на руском је једноставно - „друг”. Има јаче, интензивније значење.

Ипак - нема везе, то су ситнице. Главно је да су лепо окитили „шумадијску робну кућу”.

Иначе, иста група се већ подуже истакиње са плакатима на истем месту. Овако су подржали Трампа ономад:

http://tinyurl.com/tramp-plakat
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.