Diskusije : Politika

 Komentar
Jovan Divљak
zupa
(DR.MR)
20. novembar 2017. u 05.04
Има оваквих ИЗДАЈНИКА колико хоћеш,онда се чудимо што нам се све
догађа.

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/srbin-koji-je-branio-vukovar-otvorio-dusu-kod-stankovica-brat -mi-je-presao-na-drugu-stranu-nisam-ga-vidio-ni-čuo-26-godina/6760794/
mala-Sirena
(~ ~)
20. novembar 2017. u 10.27
Gdje si ti bio 1991-1995??

Jesi li sudjelovao ili samo promatras i komentiras sa sigurne udaljenosti, gledaš na TV, čitaš u novinama?

----------------------------------------------
„...,онда се чудимо што нам се све догађа.”
konecenemora
(sofer aviona)
20. novembar 2017. u 10.35
Kako gde bio pa tih godina ucio jezik kengura i deca mu se vencavala sa aboridzinima:-))
Lorka
(поета)
20. novembar 2017. u 12.25
Ја не прихватам хрватску терминологију 'бранитељи Вуковара' или попут ове како је тај 'Србин бранио Вуковар'. Није он ништа бранио!
Кад два брата иду на две супротне стране, то је најочигледнији доказ грађанског рата, што и јесте био - ГРАЂАНСКИ рат.

Термини ''агресија'', ''бранитељи'' и томе слично - немају никакво упориште у политичкој и правној теорији, нити у теорији рата.

Успут, тај човек није Србин. Хрватима данас требају лажни Срби како би се манипулисало на изборима, а овакви им добро дођу. Ако којим случајем и јесте пореклом Србин, сво његово понашање и ставови говоре супротно. Уосталом, слушао сам га код Станковића и тврдим да се он служи далматинским дијалектом. Он није из сремско-славонске области.

Али не негирам да има Срба који су се у овом грађанском рату нашли на страни србских непријатеља. Разлика између Срба и Хрвата је у томе што Хрвати силом или милом асимилују мањинско становништво на простору који контролишу (или га убијају и протерују), док код Срба немамо такву особину. Срби на простору који контролишу - допуштају мањинама да живе нормално и слободно.

Али ако узмемо у обзир које структуре владају светом, јасно је да се Србима и не дозвољава оно што се у турбулентним временима дозвољава Хрватима. Оно што је Хрватима омогућио Хитлер, а касније нису кажњени за тај злочин, деведесетих година је омогућио НАТО пакт, и такође нису кажњени. Срби те чињенице морају бити свесни у будућој историји.
Novak
20. novembar 2017. u 13.12
Politicari su nemocni za razliku od popova.
Kad se popovi dogovre politicari se neće mesati u
religiju, a popovi u politiku, obrnuto ne vazi.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.