Diskusije : Politika

 Komentar
PopajPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Tramp je novi Hitler
Popaj
20. septembar 2017. u 06.27
Popaj
20. septembar 2017. u 06.31
nniki
(Nanotech)
20. septembar 2017. u 10.36
A Drug Tito je za veliku većinu Jugoslovena bio ne drugi Bog nego iznad njega. Naravno, vecina takvih nije ni verovala u Gospoda Boga
D-Man
(Analyst)
20. septembar 2017. u 12.50
„Kako pišu Nezavisne novine.”

Независне новине само преносе шта је рекао Председник Венецуеле; то није текст неког аутора из тих новина.

Трамп је дрипац: био и остао! Типичан капиталиста који је научио да га сви беспоговорно слушају. Таква сировина је данас Председник САД. Ма, наравно, нису ни они други били бољи али су они били политичари па су све увијали у целофан.
Овај лупа ко кочијаш, без имало срама. Прети свим и свачим, јавно, без икаквог размишљања о могућим последицама. Иначе, на такве ствари је он навикао. Шта год он да каже у својим фирмама сви други слушају и спроводе у дело. Он је умислио да тако може и да наређује целом свету. Не само да наређује већ и да вређа и прозива.

Дакле, типичиан силеџија, власник фирме који буквално ради шта хоће. Свако ко било шта каже да се не слаже са његовим мишљењем добије шут карту. Тако би он и са целим светом. Да се он иживљава ко какав пубертетлија а да други скачу и слушају га. Јбт, која мрцина! Он каже да ће да изгради зид између САД и Мексика а да ће трошкове изградње сносити Мексиканци! И све што чини је у том стилу.

Иначе, драго ми је да је он победио. Ону Китлери не могу да поднесем због других разлога и била ми је жеља да Трамп победи. Не само да би вештицу спречио да она настави да се кур4и тамо где је њен муж стао већ и због тога да САД добију председника каквог и заслужују тако да цели свет види на шта се своди америчка политика.
Трамп је огољено издање оних политичара који, као што изнад рекох, све, па и ратове, увијају у целофан. И једни и други су исти али они пређашњи су бар глумили господу. А овај силеција навикао овако, цели живот му титрају јајца па човек нема времена да се бар покуша да научи да се мало претвара и глуми.
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
20. septembar 2017. u 12.55
iyebote bog, -si bre ti čuo za tu od pamtiveka srpsku klasicnu psovku?
Ako ćemo pravo,- i bas najbolje legne,-naravno uz *kevu ili sestru...
:))
Werba
(N/A)
20. septembar 2017. u 13.17
Paaa, nije bas tako,
Tramp je mislio da će moći sve svoje glavne odluke da sprovede kako je zamislio:
zid prema mexama, poboljsanje odnosa sa Rusijom, ostriji prema Kini,
ostrije prema Iranu, da skine *obama-ker*..ima još ali ovo su mu bili prioriteti. Prioritet mu je bio odnos sa Rusijom, da sa njima stvori dobre odnose. Ustvari odnos sa Rusijom i jeste kljucna stvar.
Od svega ništa, njegovi glavni iz republikanske stranke su ga izdali, jer su u raznim prljavim biznisima povezani sa demokratama, kojima su Klintonovi mama i tata, a koje podržava i mali Dzordz.. (milsim na Busa mladjeg)
Zbog svega toga, prisiljen je da menja svoje kljucne politicke stavove i da postane ono, što se od njega ocekuje;..americki predsednik, koji se ništa ne razlikuje od ajzenhaurea, kenedija,regana i ostalih...
Dr_Blizak
(student)
20. septembar 2017. u 13.32
Adolph Hitler je još uvek ziv..ebo sam ga sinoć...

https://www.youtube.com/watch?v=RjhQu2_qAV4
dulebg
(posmatrach)
20. septembar 2017. u 13.59
То да је Хитлер јавља социјал-либерална демократија
https://tinyurl.com/yakoyhfo
mornar7
(mornar)
21. septembar 2017. u 12.20
„снажно истакао важност суверенитета других земаља,без склоности Америке да се меша у то”

to je onaj koji ima vojsku u siriji i desetinu drugih zemalja a o ostalim sluzbama, shakalima, spijunima, snajperistima, da ne govorimo.
Posle Obame mislio sam da li može gori a oni izvuku ne jednog nego dvoje gorih.
Od kad je pobio beautiful babies u Mosulu ja ga ne pratim i ne slusam ali omace mi se.

Jedina zemlja koja je ikad upotrebila atomsku bombu i to protiv civilnog stanovnistva daje lekcije drugima.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.