Diskusije : Politika

 Komentar
Кад повреде новинарку која није „Пинкова”..
novosadski_radikal
(Clan SRS)
17. septembar 2017. u 08.58
Кад повреде новинарку која није „Пинкова” нико не прича и не пише о томе
у Актуелно 17. септембра 2017. 0

Београд-Јуче је Београд био пун „провокатора”, поред наводног напада на ружичасту „новинарку” десило се још мноштво провокација на другом скупу који се одржава већ 79. суботу по реду, а о коме ниједан режимски медиј не извештава. Па како би онда извештавао и о нападима на учеснике?
Јуче је одржана 79. Православна литија против потапања манастира Ваљевске Грачанице и за православну Србију које организује монах Антоније. Ова субота је поред основних тема била посвећена и паради срама, односно борби против ње.
Прва провокација десила се већ на самом почетку, када је најављени и плаћени скуп испред Владе Србије нарушило присуство Двери, који су много пре заказаног почетка стигли и заглушујућом музиком ометали говор монаха Антонија. Но, и то се дало издржати, али поглед на скупину жена у црном које су око себе окупиле неке развратне грдосије саблажњујући људе у литији, није било лако издржати. У сред Кнеза, њих двадесетак обучених у неке женске крпе, неодређеног пола, дрско су посматрали учеснике литије, подсмешљиво упућујући погледе и довикујући нешто неартикулисаним језиком. Учесници литије се нису дали испровоцирати иако су провокатори само то чекали.
Одмах затим, испред Скупштине, у току говора новинарке Весне Веизовић, на бициклу и тик испред ње, прошао је један припадник или заштитник ЛГБТ-а који ју је опсовао. И наравно, опет је изостала реакција на провокацију. Како од мирних учесника који су обавештени да ће тога бити, тако и од полиције која је плаћена да чува учеснике литије.
Ни завршница литије није прошла скроз без повреда. На самом одласку испред РТС-а, неко је покушао да погоди монаха Антонија у главу са целером. Можда звучи смешно – покушај атентата целером. Но, ако се узме у обзир да је целер тежак скоро два килограма, па још јачина којом је долетео, више није тако смешно. Срећом, монах Антоније је избегао ударац, дотакло га је само лишће целера. Срећа и да две малене девојчице, једна од пет и друга од седам година које су биле тик уз Антонија, нису примиле ударац, који је по њих могао бити кобан, већ се целер зауставио на листу ноге новинарке Весне Веизовић.
Од силине ударца Весни Веизовић су попуцали капилари на нози и осећа болове, али она није „новинарка” Пинка па да о томе брује сви медији. Исто тако, важно је додати да су два инспектора стајала на два метра од монаха Антонија, Весне и малених девојчица. Они су врло добро видели читав догађај и њихова реакција је била – необуздан смех?!?
Шта рећи на крају осим, свака част нашој полицији која данас не дозвољава да се приђе педерима и осталим сексуалним болесницима, а смеје се на нападе на људе који су изашли на улицу да се боре за опстанак србства и Србије, против девијација у друштву и издаје вере, за заштиту духовног и физичког здравља нације, за будућност наше земље…

Биљана Диковић/ФБР
keser
17. septembar 2017. u 11.51
Мислиш новинарку Н1 или Б92?
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
17. septembar 2017. u 12.30
Seljoberu B92 više ne postoji. Ni Radio ni TV.
keser
17. septembar 2017. u 13.00
Иди? :-)
Werba
(N/A)
17. septembar 2017. u 18.57
Kad kesr mlati, on mlati...

p.s...
Novinarka Zivana pristala da za 150 evrova koje je dobila od SNS, odglumi nesvest ili potres mozga,.. šta li već...
Ova druga sto nije „povredjena” dobila je od SNS 100 evrova da izlaje ono, zasta su je platili.
Vucicevic (J...ni) zapenio na 'Dveri'..i niko ne razume zašto i o cemu rezi...

Posle „incidenta” pred Pinkom, B.Obradovic mrtav ladan ode sa grupom protestanata ispred zgrade vlade..
Rezimski reporteri spominjali su gadjanje jajima, od kojih je jedno pogodilo njihovog reportera u tintaru...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.