Diskusije : Politika

 Komentar
Gori Hrvatska, ko je kriv
Maxmen
21. jul 2017. u 17.18
Nisam odavno bio na diskusijama ali ove bisere jednog veoma poznatog hrvata moram da podelim sa vama.
...
DOMAZET LOŠO: ‘Ovo je rat protiv Hrvatske! Jugoslaveni su podmetnuli požare.
Danas.hr 08:29 18.07.2017
Dok se jug Hrvatske nadljudskim naporima bori s buktinjama koje haraju obalom, admiral Davor Domazet Lošo ima svoju teoriju o cijeloj ovoj kataklizmičnoj priči. Prema njegovu viđenju, ovo je rezultat asimetričnog rata usmjerenog protiv Hrvatske.

‘Prvo pitanje koje morate postaviti je : Što točno gori? Gori Boka Kotarska, gori Hercegovina i gori Dalmacija. To ne može biti slučajno. I to baš u vrijeme kada se po prognozama može znati da je u tijeku bura koja puše već četiri dana. Dakle, to je tipičan primjer asimetričnog rata protiv Hrvatske. To je rat bez vojnika, bez početka, bez bojišnice i bez bitke, ali je ipak rat zato što se osvaja, u ovom slučaju ugrožava, jedno određeno područje. Od Boke Kotorske koju još zovu nevistom Jadrana gdje obitavaju Hrvati, Hercegovina u kojoj su Hrvati i Dalmacija’, rekao je Domazet Lošo za Dnevno.hr i dodao kako je neprijateljeva strategija sljedeća – ako nema Hercegovine i Dalmacije, nema ni Hrvatske.

UŽIVO! SPLIT JE OBRANJEN, ALI I DALJE TRAJE BORBA ZA OKOLICU, DIGLI SE KANADERI: ‘Ovo je kataklizma! Ne znamo što će biti’

Proziva i Vladu koja ne poduzima ništa, te tvrdi kako se radi o ratnom stanju te da neprijatelji Hrvatske nisu vanjski nego unutar države. ‘Ti požari su podmetnuti. Mogu oni pričati što hoće, ali tu nema dvojbe’, rekao je Lošo i otkrio kome je to u interesu da Hrvatska gori.

‘To je u interesu dušmanima Republike Hrvatske koji našu državu žele uništiti. Jugoslavenima. Kad nas nisu mogli u ratu uništiti sad nas žele uništiti asimetričnim ratom. Oni koji se ne mire sa samostalnom državom Hrvatskom obranjenom u Domovinskom ratu, njima je u interesu da Hrvatska gori, jer su požari jedan od oblika asimetričnog rata’, rekao je Lošo koji smatra da je Vlada na ovo trebala biti spremna.

GRAĐANI ISPRIČALI O PAKLU, VATROGASAC UZ POMOĆ TRIKA UGASIO POŽAR: ‘Vidjela sam stup plamena kako ide naprijed’

‘Sve su snage hrvatske trebale biti raspoređene, trebali su pratiti meteorologiju i biti spremni. Ali oni su umjesto obrane Domovine odlučili da je važnije da se predsjednik Vlade pokloni svojim agresorima u Ljubljani i u Trstu. Slovenija je napravila pseudopravnu agresiju na Hrvatsku i tu imate dva agresora – jedan je Ljubljana, a drugi agresor je Europska komisija. I predsjednik Vlade umjesto da se brine za sigurnost Hrvatske, otišao se pokloniti jednima i drugima. I to mu nije dovoljno nego odlazi i u Trst gdje se stvara nova Jugoslavija’, zaključio je Lošo svoju teoriju.
...
Ovaj Domazet nije nacionalista,ovaj tip je stvarno za ludnice.
Novak
21. jul 2017. u 18.55
U pravo vreme progovara ratnik i pali šta god mu zapaljivo
padne na pamet, Kad se ono nekad nešto pusilo u Dubrovniku pitali
B.Vucurevica, pa sto bombardujete Dubrovnik eno gori Stari Grad, kaže. Boza neka gori, napravicemo mi ljepsi i stariji Dubrovnik...
Neka se Domazet ili neko u njegovo ime izvine malobrojnim jugoslavenima jer njima ocigledno oluja ne moze vise ništa, a posto su oni već davno popusili jedino sto im je preostalo su sibice...
abvgd
(Morski)
21. jul 2017. u 19.01
Да то нису тако страшне ствари, биле би смешне. Узгред, ја абсолутно не верујем у „случајност” већине пожара. Е, сад, ко подмеће ватру (у многим државама, не само у тзв. „Хрватској”)? Исти онај ко тренира терористе, ко покреће све ратове...и подмеће сва зла.
baresh
(zanatlija)
21. jul 2017. u 19.06
Novace kovacu, ovo o Vucuru nisam cuVo, ali jesam od Slobe kad
ga posle Dejtona pitali;'zašto predade srpsko Sarajvo'? on rece: 'sagradicemo novo i vece'.

p.s. hvala na razumevanju - molim i drugi put...
;-)
Novak
21. jul 2017. u 21.13
Znaš kako Bares njih dvojica su bili drugovi, a obojicu sam
imo prilike cuti uzivo, ovo sa Vucom sam uzivo promasio
par sati, bio sam taj dan u Bileci, i ima jedno selo meni nezaboravno
zove se Ivica, bog te materin, lepota kamenom izvajana, plus
zimzeleni lgendarni hrast, koji ni zimi zeleni list ne menja, pricaju
razne bajke o njemu. Usput vidis zivot je cudo, drevni Dubrovnik je goreo a ništa osim starih guma nije izgorelo, prelepi Split i okolica platise visoku cenu, ko je ispostavio racun samo dragi Bog i ovaj konj znaju.Pomalo me hvata strah da nema jednostavnijeg terora od
podmetanja vatre, zato svi da razamislimo čim se koja vatra gasi.
dulebg
(posmatrach)
22. jul 2017. u 05.14
eno gori Stari Grad
--
Новаче, у старом граду дубровачком гореле су запаљене гуме у градској лучици и 1 Компасов брод (Компас-Љубљана).
С.Милошевић је у Хагу, на сведочењу дубровачког градоначелника, извадио списак захтева за одштету власника некретнина у Старом Граду и питао: хајде нађите ми једно оштећење од артиљерије (не рачунајући ЛПА) - сами црепови и прозори! Шта је изгорело у Старом Граду: СПЦ, шта би друго.
dulebg
(posmatrach)
22. jul 2017. u 05.22
А њима гори сваког лета. Руданова каже да изгорела шума може да се приватизује - па ви размислите.

Та шума је за приморце бескорисна, па се тако према њој и односе. Требало би засадити 50% и више нечег листопадног, требало би у потпуности обновити шумски појас - они се сваког лета закуну, а кад прођу пожари - све забораве. На крају крајева, шума је код Влаја - Влаји триба да се ангажирају, а не само да узимају новце за обнову и носе за Србију.

Иначе баш ни не гори толико: Сплит и Дубровник - то су свега 2 локације. Него новине морају НЕШТО да пишу, и телевизија да слика.
dulebg
(posmatrach)
22. jul 2017. u 06.45
Онај ужасни пожар на Корнатима, када је изгорело 15 младих водичких ватрогасаца-добровољаца - мислим да је то неко одложио ракетно гориво које су НАТО-авиони одбацивали у повратку из Србије. Неко је то нагурао у долину, с' тим да га после одвезе или уништи. А десило се да пожар дође до тога баш кад и ватрогасци.
marisav
(Besposlicar)
22. jul 2017. u 08.36
Inače, Loso se promovise za glavnog stratega u hrvatskoj politici...šta ocekivati onda od dalmatinskih tovara koji su mentalno takvi od kada je pisane istorije, pardon povijesti.
Strah zbog cinjenja greha i zločina čini i danas a i cinice još dugo hrvatske domoljube ugrozivim od svega,,vatre ponajvise...hteli su druge da popale do kraja...bojace se da ne izgore još dugo...ako ništa drugo Dubrovnik i Split su zasluzili da nestanu u ognju mrznje i slepila...katolicki konvertitski nakot!!!
dulebg
(posmatrach)
22. jul 2017. u 15.33
Они се правдају да то нису они, него досељени Ерцеговци.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.