Diskusije : Politika

 Komentar
Halal klanje u Prijedoru
ostrigas
23. maj 2017. u 19.31
Pa zašto noliki narod izginu?
Da bi radili u R.Srpskoj moraju da vicu alahh ekbar.
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=254343

...neka je neko primio pare a za ove ljude...pa Srbi su na kraju.
marisav
(Besposlicar)
24. maj 2017. u 02.37
Dobricina je taj iz Cazina,,,trebalo je on da zatrazi od Bosica, Pandurevicke ili onog glavatog novog predsednika SDSA da dodju, da se nagu.e i da im ovi zabiju kolac u du.e i da pri svakom ubodu vicu ALAHU EKBER..ALAHU EKBER PETI PUT,,ITD.
Rekao sam ja davno da od srpske države nema ništa sve dok na celo države dolaze bo bolesnoj filozofiji biranja kadrovi,,,stoka, kao sto je vecina srpskog naroda da slusa,,a, jedan procenata onih koji znaju da uvetu AUTOKRATSKU UPRAVU KAKVU JE PRAKTIKOVAO STALJIN!!
To jedino Srbe spasiti može,,,a to da oni sami biraju i određuju spoljnu, unutrasnju, komunalnu, prosvetnu i druge uloge,,,ma od toga nema ništa...SRBI CE SE PRVI MeđuSOBNO ISKLATI I KONACNO ISTREBITI NA ZADOVOLJSTVO NJIHOVIH NEPRIJATELAJ..

Neko jedan Jovo, ili Mirko ili Marko, i ulazi u pomenutu klaonicu i pita KO JE VIKAO ALAHU EKBER,,,KADA SE MUSLIMANSKA PROTUVA JAVI DA JE ON TO UčinIO,,ODMAH GA VEZATI, STRPATI U KAVEZ I NA MANJACU DA GLADNE PTICE ISKLJUKAJU NA USIJANOM SUNCU...GAMAD JEDNOSTAVNO TREBA ODSTRANJIVATI HIRURSKIM METODAMA..STETA MI SIBIR KAO STALJIN NEMAMO PA SAMIM TIM VEC NISMO U mogućNOSTI PRIMENJITI NJEGOVE MERE..da jeon dao 1941 ruskom plemenitom narodu da vodi raspravu kako će se obraniti...danas bi se duz Kamcatke i Vladivostoka vikalo ZIG HAJL, ZIG HAJL,,,A SA BALKANA I MOSKVE BI ODGOVARALI Za dom spremni, za dom spremni...EM TE SRP.KI NARODE KAD CES VISE UZETI STVAR U SVOJE RUKE...I POSTAVITI NAJNEOSECAJNIJEG I NAJBRUTALNIJEG COVEKA NA CELO I DATI MU MANDAT DA CUVA GRANICE SRPSTVA,,,STO ONDA PODRAZUMEVA DA NIKO NEćE ZAPEVATI O ALAHU JER CE MU ODMAH GRKLJAN BITI ISCUPAN I TO BEZ ANESTEZIJE!!
dragoljub100
24. maj 2017. u 03.11
Овде су две различите приче. Једно је уклањање спомен-плоче, а друго је халал-клање.
Не каже се које су нације претежно радници, што би можда мало пројаснило ситуацију.

Ако је пронађено тржиште за извоз у арапске земље и ако је услов да клање буде халал, онда га треба тако извести.
Другим речима, ако си се уговором обавезао да ћеш ипоручити било коју робу на одрђани начин онда уговор мораш испунити.

Е, сад, овај други део је проблематичан. С обзиром да арапске муштерије не посећују фабрику сваки дан спомен-плоче су се могле само прекривати црном тканином за време посете, ако Арапе уопште интересује шта оне значе.

Укидање линије за производњу свињетине је политичко питање само ако се може доказати да није економски исплатива. А мислим да је то тешко доказати.
А верујем да се то не може доказати, и то већ јесу провокације, уобичајене за муслимане.

Ми хришћани немамо проблем да једемо месо које је заклано са или без халакања, само нека је здраво.

А Турци, к'о Турци - не могу без провокација, а кад их стигне казна онда кукају о геноциду.
баш као и неки провокатори овде.
keser
25. maj 2017. u 11.36
yallala klanje će za 100 godina biti normalno i zakonito svuda u svetu.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.