Diskusije : Politika

 Komentar
Izgleda da se Djilas kandiduje-SNS opleo po njemu
Voja_Petrovic
22. februar 2017. u 05.50
http://www.telegraf.rs/vesti/politika/2629094-jovicic-opleo-po-djilasu-covek-optuzen-za-porodicno-nasilje-i... d-komentarise-porodicne-odnose-gradonacelnika-beograda

=====================================

Ljudi, nešto mi mirise da će se Djilas kandidovati na predsednickim izborima čim ga ovaj iz SNS ovako napada. moguće da su naculi ili možda pretpostavljaju pa se unapred boje Djilasove kandidature. Inače mislim da bi Djilas dobio vise glasova i od Jeremica i od Jankovica. Djilas bi im zaista bio najozbiljniji protivkandidat.
pravda_i_istina
22. februar 2017. u 09.19
i ja isto mislim: ako djilas do sada nije odgovarao za zgrtanje bogatstva, kako je dosao do njega, onda šta znam, on bi mogao da oduva av-a; ove ja-ja-re teško
britka-sablja
22. februar 2017. u 10.58
Ђилас је класичан пример кад преварантски режим дозволи да се један веран следбеник, обогати до бесвести и политички заштићен, преживи. Иза себе има свог главног ментора Мишковића, дакле, новац није у питању колико би коштала његова кандидатура.

Наравно да би био опасан противник јер познаје све игрице којима се и Вучић служи, једна их је школа школовала.
Како је Млађан Динкић од Вучића био спасен и ослобођен сваке сумње, јер је прихватио Везирову команду, тако је и Ђилас остао поштеђен свих сумњи уласком у свет кошарке. А зна се да ће га навијачи, који су огласни део народа, подржати увек и на сваком месту, - па он је званична мецена или кока која носи јаја неким клубовима.
Иначе, после Динкића је свакако највећи махер који и жедне преводи преко воде а да се не напију...
sanak
22. februar 2017. u 16.08
кад преварантски режим дозволи да се један веран следбеник, обогати до бесвести и политички заштићен, преживи.
---------
Eto, kao da pricas o Nenadu Popovicu.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.