Diskusije : Politika

 Komentar
„Hrvatska je fašistička zemlja”
Laci_74
(Jugosloven)
20. januar 2017. u 22.28
Topla voda se ponovo otkrila:

PERNAR: HRVATSKA JE FAŠISTIČKA ZEMLJA
https://www.youtube.com/watch?v=hdRGMUiZ-ho
goodbad
(gb&u)
20. januar 2017. u 22.59
dobri moj Laci ona to nikad nije prestala biti.na katedrali u Kelnu stoji, Cuvaj se,gladi,kluge i Hrvata.DakleM oni su bili naći pre nego što se Adolfov sukun,sukun,sukun deda rodio.
Luca_Brasi
20. januar 2017. u 23.01
Пернар делује као да је добио задатак од хрватских тајних служби да користи популистичку реторику и опипава пулс јавног мњења у региону (пре свих Србији и РС).

Открива нам топлу воду, и нешто што сваки мало боље информисан Србин зна када је реч о политици ММФ-а, Светске банке, ЕУ, Хрватске унутрашње и спољне политике, итд., и сад је он као некакв визионар и сл. коме „лаковерни” Срби треба да аплаудирају.

Да се ради о фолиранту најбоље се видело на примеру карактеризације злочина из Другог светског рата и грађанског рата у Хрватској, где му се ставови ни за педаљ не разликују од званичне политичке матрице које се Хрватска слепо држи последњих 25 година, да су за све криви Срби и да ни један злочин над Србима није злочин.

Можда на неке тај Парнар оставља утисак, али на мене не. Да је заиста објективан и храбар категорисао би на прави начин узроке разбијања Југославије и јавно би се извинио Србима за Јасеновац, а друштвено-економску кризу ЕУ би дефинисао на прави начин, полазећи од суштине проблема уместо што се бави последицама.
cenim_ja
20. januar 2017. u 23.15
Ja mu skidam kapu...znam za njega već odavno
I mislim da je pozitivan lik...možda naj bolji u hrvatskoj...a sad sto nema mala veca moda,to je druga stvar...ipak on je clan hrvatskog parlamenta i biraju ga hrvati (a odlično znamo kakvi su hrvatski stavovi prema srbiji)a i šta ocekivati od pernara kada srbi ne poricu genocid u srebrenici a stradale sebe pomenu onako reda radi..
DoktorStevan
(Ravna Gora Pobediti Mora)
21. januar 2017. u 03.20
jel i taj perutar iz kumrovca?

vidim uzbudili se titini pijoniri , svi ga znaju

jel napisao neka sabrana dela da ga čitaju i citiraju?
britka-sablja
21. januar 2017. u 05.21
У предходном коментару је поменут податак о оном натпису, у катедрали у Келну, „ Боже, чувај нас од Хрвата” - навод је тачан Већ из тих давних времена, Хрвати су познати по својој спремности да ножевима и камама, доказују свету своју злочиначку бруталност. То није оспорила ни историја, бар су је Срби осетили на својој кожи.
Међутим, мислим да је погрешно такав епитет придавати целом народу. Познајем много људи из Хрватске, који одлучно стоје у осуди понашања хрватске политике и осуђују појаву фашизма која ето годинама, одолева у њиховој политичкој (не) култури!

Пернар није изузетак али са својим наступима, позитивно делује на све што нам из хрватског Сабора долази, осуда баш те фашисоидне нарави која прети сваком нормалном бићу.
Због тога, не улазећи у комплексну слику његовог карактера, радо поздрављам његов демонстративни став, - како среће да у лепој њиховој, има што више таквих људи.
keser
21. januar 2017. u 06.18
Чувај се Пернара и његове руке!!!
keser
21. januar 2017. u 06.41
Лепо за ухо!
Симпатични и интелигентни Загорац опкољен преплашеним камењарима који нису способни да разумеју и опуштено узврате.
Али, Хрват је Хрват и не дупли него тродупли опрез је ту потребан
Laci_74
(Jugosloven)
21. januar 2017. u 11.34
„Међутим, мислим да је погрешно такав епитет придавати целом народу. Познајем много људи из Хрватске, који одлучно стоје у осуди понашања хрватске политике и осуђују појаву фашизма која ето годинама, одолева у њиховој политичкој (не) култури! ”
_________________________________________

Lično imam prijatelja (Hrvata) koji mi je svojevremeno komentarisao kako je i njemu jasno koje vreme (fasizma) dolazi, ali da on nije u stanju da bilo šta promeni ali da i nekuda ode.
Nikada nije bilo potrebno da razgovaramo o tome koja je razlika između Srbina i Hrvata jer je to nekako bilo logicno i jasno da je to jedan isti narod kao i da veliko zlo dolazi od Vatikansko-Kapitalistickih Bolesnika.
dulebg
(posmatrach)
21. januar 2017. u 13.18
нешто што сваки мало информисан Србин зна
--
е тако мени звуче чланци „Спутњика-Србија”, као резиме нечега што већ и врапци на грани певају
Lorka
(pjesnik)
21. januar 2017. u 14.30
https://www.youtube.com/watch?v=JfiT6yUSO5s

Пернар ми је био симпатичан све до ове емисије 1 на 1. У овој емисији је он изјавио да су Јевреји страдали у Јасеновцу, а ѕа Србе нема података, а за прогон Срба током Олује каже да су криве србске војсковође које су их на то наговорили.

Од тада сам резервисан према њему, јер Србима није потребан још један Тито - да их превари оног момента кад се највише успавају.

Генерално, Перман у већини случајева говори истину и треба га подржати, али уз одређени опрез и ограничења.
dulebg
(posmatrach)
21. januar 2017. u 17.08
Познајем много људи из Хрватске, који одлучно стоје у осуди понашања хрватске политике и осуђују појаву фашизма
--
како Бушмани броје:
један-два-много !!
тако да и ја на бушманском знам скоро па много Хрвата који стоје у осуди фашизма, фале ми 2 до „много”
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.