Diskusije : Politika

 Komentar
FatimaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Da li će ovo Dodika sokirati??
Fatima
(Pisac & Slikar)
20. januar 2017. u 05.11
Da li će ovo Dodika sokirati ili ne, ipak mislim da hoće, jer ovo nije bilo ocekivano!!!???
Pa I Trump vise nije sto je nekad bio!!!???? :P

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/44636/ovo_će_dodika_sokirati_trump_u_administraciji_zadrzao_thomasa_shannona_ sefa_hoyt_yeea.html#.WIFUwSY35rw.facebook

OVO ĆE DODIKA ŠOKIRATI: Trump u administraciji zadržao Thomasa Shannona, šefa Hoyt Yeea

Novoizabrani američki predsjednik Donald Trump odlučio je da zadrži 50 vladinih zaposlenika na važnim pozicijama u svojoj administraciji.

Uzalud je jučer Milorad Dodik sa govornice u Palati predsjednika RS za sve svoje problem optuživao „odlazeću američku administraciju” te američku ambasadoricu Maureen Cormack i pomoćnika američkog državnog sekretara za evropska i euroazijska pitanja Hoyta Briana Yeea.



Naime, novoizabrani američki predsjednik Donald Trump odlučio je da zadrži 50 vladinih zaposlenika na važnim pozicijama u svojoj administraciji. To uključuje zamjenika sekretara odbrane Roberta Vorka i povjerenika za borbu protiv ISIL-a Breta McGurka, direktora Nacionalnog antiterorističkog centra Nikolasa Rasmusena, upravnika Odjeljenja za borbu protiv narkotika Chucka Rosenberga i zamjenika državnog sekretara za političke odnose Thomasa A. Shannona.

Upravo je ime Thomasa A. Shannona posebno zanimljivo u kontekstu dešavanja na Balkanu I sankcija Miloradu Dodiku. Shannon je naime nadređen, praktično direktni šef, Hoyta Briana Yeea, kojeg je, uz aktuelnu ambasadoricu SAD, Milorad Dodik označio glavnim krivcem za njegovo stavljanje na crnu listu SAD.

Trump je odlučio da ovim osobama ponudi ostanak na pozicijma kako bi se osigurao kontinuitet utvrđene američke politike.


Kenny
20. januar 2017. u 05.26
Fato, ja hoću da ljubim brata svog.

I uvek znaj da nam se svima ovde obracas na svom maternjem Srpskom jeziku.

Svaki put. Svi vi.
FatimaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Fatima
(Pisac & Slikar)
20. januar 2017. u 05.30
Pa nije to Tema mog Komentara, o cemu ti???!!! Šta mislis o ovom komentaru???!!!
POLARIS
(доктор)
20. januar 2017. u 05.31
Уфатима јеси ли овлажила на ту информацију, јер то је све што ти је остало од могућности.
FatimaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Fatima
(Pisac & Slikar)
20. januar 2017. u 05.38
Pa šta će sada Dodo, kada I EU usvoji te iste sankcije koje je usvojila USA a Trump nema namjeru da se petlja, a vi mislili ima Trumo da za vas sve sredi!!!??? Opa, lalla, lalal, zao mi bismo Dode kako je jaukao sa pozornice, I trazi of BiH koju ne priznaje da zabrani ulazak amabasadorice Cormack u najmanju ruku kao da će ga iko poslusati
Laci_74
(Jugosloven)
20. januar 2017. u 05.45
„Trump je odlučio da ovim osobama ponudi ostanak na pozicijma kako bi se osigurao kontinuitet utvrđene američke politike. ”
____________________________________________________

Gornja konstatacija je dovoljna da odgovori o cemu se radi, naime ako pokusa da bas iz korena i naglo promeni politiku, može da ga strefi neka „nezgoda”.
FatimaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Fatima
(Pisac & Slikar)
20. januar 2017. u 05.52
Da, da, može se zbilja desiti da nekog strefi neka jaka nezgoda, pa šta ćete onda, jer Trumpa boli uho za vama. a jedva ste cekali da se nešto desi, ali cekamo mi još da se desi, bit će tu svega.
FatimaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Fatima
(Pisac & Slikar)
20. januar 2017. u 05.54
Sad bi da Trumpa strefi neka nezgoda, a ko vama valja, ja mislim da vam nikad niko neće valjati.
coleicolinda
20. januar 2017. u 05.57


„ Prevari se Suljagina Fata ” onda je unisla Suljagina Fata u magazu sama, a Mujaga je tada zamandalio vrata.

E , sadli Fat'ma, alaha ti tvoga, šta je bio Suljaga Fati, babo ili
cojek ?

Reci mi Fat'ma, to me kopka i stvara mi nepodnosljivu bol.
FatimaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Fatima
(Pisac & Slikar)
20. januar 2017. u 06.03
coleicolinda

I kako ti mislis da će jadni Dodo zavrsiti sada kada su svi protiv njega, bas zalosno! :P
britka-sablja
20. januar 2017. u 06.14
Увек је лакше радовати се ако комшији цркне крава. Моја Фатима, Додик је рекао сушту истину. Одлазећа администрација је остала доследна својој „клинтоновској” алтернативи, да увек само једна страна буде крива. А понашање амбасадорке у Сарајеву је и више него срамотно. Не само због Додика већ сталне интензије другима давати наредбе и од себе стварати новог колонизатора!

Било би интересантно сазнати шта Ви лично мислите о порукама запенушеног Бакира, који је „провокација у персони” и не престаје да сеје зло својим речима.
Ако имате и за то оправдање, онда Вам желим додатну терапију по питању релативне толеранције у нормалном и смиреном опхођењу.

Пљувати, то је најлакше, ставити прст на чело па се мало и замислити, друга је ствар као што и Додик, тренутно за сарајевску чаршију представља црну врану, остаје чињеница да он ипак представља преко милион Срба који исто тако желе мир и спокојан сан без страха од звезцања оружја, који звук из Сарајева, пробија уши сваком честитом човеку. И Србину и Муслиману...
Ton_ka
(n/a)
20. januar 2017. u 06.24
Ovde se sa rezervom, retko komentarisu vesti sa domena ba i hr, tako da si promasila adresu za ocekivane komentare... Evo pade mi na pamet da si ovde na SC nesvesno; privlaci te nešto srpsko, dal' jezik, kultura, krv predaka, Bog će ga znati... :)
FatimaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Fatima
(Pisac & Slikar)
20. januar 2017. u 06.37
britka-sablja

Ne volim ni Dodika a ni Bakira, obojica trebaju otici zajedno sa Cavicem, ne možeš reći da Bakir samo prica a ne reći da to isto ili još gore radi I Dodik a I Cavic, mene što se tiče, ja bih njih sve poskidala I stavila neke nove I normalnije osobe koji ne bi zveckali oruzjem itd...Nakon toliko godina od rata ništa nova a sto, zato što politika naših lidera ništa ne valja, treba ih mijenjati, oni se bogate a narod sve siromasniji, eto ja bih rado smijenila Bakira, pa da čujem vas???!!
zori
(Чича)
20. januar 2017. u 06.52

fatoOOOOO... de bona... polAAAAAko... gde BRE zuris? :))))

___________________________________

Tramp prepušta Balkan Putinu?

Novi predsednik SAD Donald Tramp neće biti zainteresovan za Zapadni Balkan, a moguće je čak i potpuno povlačenje američkih trupa iz tog regiona, ocenjuje za „Dojče vele” nemački politikolog i istoričar Zibo Jansen.

Na pitanje „može li onda da se dogodi da Tramp Zapadni Balkan potpuno prepusti Putinu”, Jansen kaže da misli da će se „on (Tramp) iz tih pitanja potpuno povući”.

„On će to proglasiti evropskim pitanjem, a s obzirom na to da Evropljani i sami u tome nisu jedinstveni – recimo, Kosovo nisu priznale sve članice EU – to će, prema mom mišljenju, vrlo jasno ići u pravcu da će Rusija faktički tamo igrati ubuduće vrlo jaku ulogu ili imati uticaj”, rekao je Jansen.

Nemački stručnjak ocenjuje da je „sigurno opravdan” strah u Prištini da bi moglo da dođe do podele Kosova.

„Njima je predsednik Srbije indirektno zapretio ratom. Kosovsko rukovodstvo, moramo biti fer i to takođe reći, takođe je ratoborno reagovalo. Na obe strane, dakle, imamo malo toga da vidimo što ide u prilog popuštanju napetosti. Verujem da je to za obe strane i dalje veoma odlučujuće pitanje”, rekao je Jansen.

On navodi da „kosovski Albanci žele celo Kosovo, a Srbi ne žele da priznaju Kosovo kao nezavisnu državu i žele vlast bar nad severnim delom” .

„Tu ima mnogo potencijala za konflikt. To je trenutno sprečeno time što su tamo međunarodne trupe. Ali ako bi se one povukle – zašta naravno uvek postoji mogućnost, da recimo SAD kažu da povlače svoj kontigent – onda je pitanje da li bi Evropljani imali volje i da li su u situaciji da tamo zaista masovno stacioniraju trupe što bi onda na kraju sprečilo konflikt”, kazao je Jansen.

Predavač na Institutu za Anglo-američku istoriju na Univerzitetu u Kelnu i član Kelnskog foruma za međunarodne odnose i bezbednosnu politiku je na pitanje nemačkog međunarodnog radija zašto je baš sada odlazeća administracija u Vašingtonu uvela sankcije predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, odgovara da je „to dobro pitanje” i da se „sigurno čekalo da bi se videlo kako će se situacija razvijati”. Želelo se da se Dodiku pruži šansa da se možda malo povuče, ali on to nije učinio, zbog čega je odluka bila da se „pokažu zubi” da ne bi ispali smesni.

Upitan da li je moguće da administracija Donalda Trampa ukine te sankcije, Jansen kaže da je to „to vrlo važno pitanje”, ali da u ovom trenutku ne želi da se izjašnjava.

„Mogu da zamislim, s obzirom na to da Rusija osuđuje te sankcije, da Tramp zaista, ako želi nagodbu sa (ruskim predsednikom Vladimirom) Putinom, u najmanju ruku neće da sledi te sankcije”, rekao je nemački stručnjak.

On tvrdi da „postoji više načina” i dodaje da „sankcije ne moraju da budu ukinute, one jednostavno ne moraju da se sprovode”.

„Ne znam u kojem će pravcu to da ide, ali mogu da zamislim da je moguće da Tramp to uradi kao jedan od koraka na Balkanu”, kazao je Jansen.

Upitan o Zapadnom Balkanu kao „regionu u kojem su interesi Rusije i SAD često međusobno suprotstavljeni” i „šta može da se očekuje u tom regionu od Trampovog mandata, a naročito u svetlu budućih odnosa između Putina i Trampa”, Jansen odgovara da „na Balkanu još uvek imamo manje ili više izražene stare nacionalističke režime koji su, nakon raspada Jugoslavije, tamo u osnovi vodili glavnu reč”.

„Na to nas je vrlo jasno podsetio konflikt od pre nekoliko dana na Kosovu sa srpskim vozom i na drugoj strani reakcija kosovski Albanaca. Tu je još i situacija u samoj Bosni i Hercegovini sa Republikom Srpskom, a delimično i u Hrvatskoj. Do sada je uvek bilo tako da su Zapad i SAD govorili: Mi želimo da se taj konflikt dugoročno mirno okonča i da se u pravom smislu reči pobrinemo za političku ravnotežu”, rekao je Jansen.

On se boji da se „sada, sa Putinom koji ima vrlo jasno interes da ojača Srbe, i na drugoj strani s Trampom, tamo zaista ponovo stvara neravnoteža, da bi jednostrano na kraju Srbi tamo mogli da zaoštre ton”.

___________________________

i?... šta velis?... a? bonaAAAAA fatoOOOOOOOO

hahaha

zori
(Чича)
20. januar 2017. u 06.58


de bona fato... oćeš link? hahahha

http://scradar.com/uncategorized/tramp-prepusta-balkan-putinu/
de bona fato... oćeš original link? buhahahhhahaahah

http://www.dw.com/de/janssen-trump-will-die-eu-schw%C3%A4chen/a-37205836
ostrigas
20. januar 2017. u 07.10
Ama Fato mani se politike i naročito istorije,
nego jes'l li stvarni neka dobra riba,kao ta na slici? Ili se samo krijes iza nje?
FatimaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Fatima
(Pisac & Slikar)
20. januar 2017. u 07.11
I šta bi kada ste se probudili, nema of te „ljubavi” ništa, vjerujte mi!!!???
britka-sablja
20. januar 2017. u 07.41
Све мислим да је мало битно шта ће Трамп урадити, ова или она страна. Док се ми сви сами себи „не препустимо” нема нам помоћи каква нам је потребна.
Док банда нама командује, подкрада и лаже, коју правду ми са друге стране можемо очекивати, ако још нисмо схватили да је цела ствар само у нашим рукама.
хебига, или смо научили да нам други ваде кестење из ватре.
Оно што смо имали, а десет пута је боље него ово сада, уништили смо примитивним нагонима слушајући националистичке лудаке, - сад сви кусамо баш оно што смо и заслужили.
А и даље, након свих година, лупамо празну сламу на исти начин, лекцију још увек нисмо схватили...
Kenny
20. januar 2017. u 07.57
Fatima
(Pisac & Slikar)
20. januar 2017. u 05.30

Pa nije to Tema mog Komentara, o cemu ti???!!! Šta mislis o ovom komentaru???!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------- ------

Komentar ti na Srpskom.

Najvaznije nešto.

Fato, ti i drugari ovde ko i u vreme izobilja koje nestade. A to kako misevi kolo vode kad macke nema pa i da hoću nema boljeg primera pogledaj šta si ti danas. Nastala u janjicarenju obrezla u pedofiliji i bolestima isto ko i vasi katolicki blizanci. Sve pedofil do pedofila. Vas otvoreno siluju i uce sinove kako da siluju i muce svoje žene, katolkinje kad su klale Srbe imale su poseban obicaj da im muce genitalije. Pa vi i hrvati pricajte o cemu god hocete ali u svoj pometnji da neko ipak ne zaboravi od Srba preostalih šta se desi kada se Bogu i krsnoj slavi okrenu ledja.

Koja sramota u vama, kada dolazite da bi ozivljavali sopstvenu klanicu i pakao koji živite a da niste izgleda bas ocigledno ni barem malo svesni ???

A Srbi da zapamte. Sa izrodom isto ko sa pedofilom, isto ko sa ubicom, samim djavolom. I zapamti te da Srbi ubijaju u ime Boga, vekovima nego evo vam komunisti i juga. Jedna zemlja na sto država.

E sad je ostalo da mi napravimo ono sto smo odavno trebali. Sve ih do zadnjeg bez i malo milosti i pardona pobiti. Ili pusti sina da ti bude peder (hrchak) ili cerku kurvestiju(fata) da zatrudni i prezive da ispricaju svoje dozivljaje ????
( I naravno sve jugovice )

I kad to pustite eto vam pa sa njima onda pricajte i uzivajte u njihovim radnjama.

Isto ko i ove diskusije.
dituartu
(eng)
20. januar 2017. u 08.31
Fatima da su sigurni da će odrzati postojecu konstantnu politiku,ne bi u zadnjem momentu povlacili poteze i donosili očajnicke odluke,to se ne radi u zadnjem momentu ako si siguran u nastavak dosadasnjeg.
Jedna je cinjenica,verovatno neće biti pritisaka kao pre a to donosi velike promene koje ćeš sama (pre će biti sam) videti uskoro.

dituartu
(eng)
20. januar 2017. u 08.37
Toliko su ga ispljuvali da će biti prinudjen da se pokaze u boljem svetlu,a to je moguće jedino na domaćem terenu da nešto promeni na bolje,ako radis na domaćem terenu moras da zapostavis spolja.
opusten
20. januar 2017. u 09.05
Fata osla da se porodi a Mujo nac ulci ispred porodilista pita šta je.
- Crnce Crnce dovikuje mu ona s prozora porodilista!
_ Dobro je- kaje Mujo- samo kad nije Srpce.
opusten
20. januar 2017. u 09.07
Milo mi je kad se Bakiru ovo unuce pridodalo iz kuce Popovica .
Novak
20. januar 2017. u 09.11
Opusteni dali ti znaš da ni jedna Fata ne može da rodi nikakvo srpce, i to iz razloga sto je Srbima odavno pun krivac muslimana.
Novak
20. januar 2017. u 09.20
Drugo Fato, tj lepse zvuci Zlato znaš li ti da skoro svaku
balkansku zverku ceka sokantan kraj, ako ne zatvor a ono bar
neka cancer diagnoza.
Kenny
20. januar 2017. u 11.01
Oooo pa tu je i Sulja. Toliko dugo je smišljao nik da se toliko napregao da mu se vratila krpa u lice koliki je napor ulozio. Kako je sve napeto samo bilo da kad dodje među Hajduke toliko ga uFati da mora da specijalno trenira samog sebe i onda se tradicionalno dosetio da pokaze kako je on... opusten.

Bravo Suljo.

Kako si samo svima javio. Suljo bistar kao sikirica samo cijepa atome, brzo dise i razmišlja da kupi toster sa osam punjenja.

Iiiiiihhhhhh Sulja !!!

I on rastura na Srpskom jeziku ???

Cudno malo ?

Makar malo ?

Kakvi su to turci koji pricaju Srpski ?

Ništa mi nije jasno.

Kenny
20. januar 2017. u 11.19
https://m.youtube.com/watch?v=uyb5SQA4lRg
I nemoj da im udarate minuse. Dajte im pluseve da zovu i druge. Možda imamo priliku sad kad se već vracaju korenima svojih predaka i razbijaju na Srpskom da ih samo na sekund zaustavimo i pitamo... jel ostala još neka poturica u Bosni ili cekate u red da guzite soptvene Fate ? Znam, znam, nema potrebe da puno raspravljamo. Nema rasprave pravila su slična Hajduckim. ...e onaj ko i može a ne onaj koji sanja, laže i krade.

Bez Srba ili ne,
Otislo je sve,
Nasa vera, deca, žene,
Lezi Fata pokraj stene,
I raspituje se za mene,
Sarmira me sve na Srpskom,
Oce da je psujem drsko

Siluju je, majku, dete,
I uz balah svima prete,
Al je Fata resila,
Malo bi se nasmesila,
Da je Srpski !@#$ to rešenje,
Fata neće vise sljunak,
Fata hoće jase stene.

opusten
20. januar 2017. u 11.44
A ti mu bese onaj muroljub i kravoljub i šta sve ne koga su bar jedno 100 x banovali ? A sad si kenjalo ?
Teško tebe sa sa tvojim bolesnim i otrovanim umom!
Lorka
(pjesnik)
20. januar 2017. u 13.18
Фато, не сјекирај се ти за Додика. Препусти Србима да брину о свом председнику. Ако хоћеш, вратићемо Караџића, Крајишника, Поплашена... Можда ти се они више свиђају.
Кад је Караџић водио западну србску државу, ти си га мрзила из дна душе, а вољела си Додика. Вама Потурицама је заиста тешко угодити!

Јадан је сваки онај народ који зијева према Америци очекујући да му Америка испуњава жеље! А ако је у те жеље укључена перманентна мржња према неком народу и петљање у унутрашње ствари другог народа, покушај да се другом народу ограничи слобода - онда та врста мржње има своје име и зове се нацизам.

Препусти ти, Фато, Америку Американцима, а Србску остави Србима и грађанима који у Србској једу хљеб. Ако и ти једеш хљеб у Републици Србској, онда би ти боље било да поштујеш србског председника.
nniki
(Nanotech)
20. januar 2017. u 15.14
Fatima:
'Nakon toliko godina od rata ništa nova a sto, zato što politika naših lidera ništa ne valja, treba ih mijenjati, oni se bogate a narod sve siromasniji, eto ja bih rado smijenila Bakira, pa da čujem vas???!!„

Fato
Rezonski osmatrajici, politika Bosnjackih lidera je bila Anti-Srpska od dana kad su odlucili da se odvoje od Jugoslavije koja ih je, za veoma kratko vreme, neuporedivo vise civilizovala od Osmanilja za vise od 4 veka. Koliko su bili priglupi i podmikli, smatrali su da će svojim javaslukom da vladaju nad uglavnom nesposbnim svojim Bosnjacima i nad sposobnim Srbima...klsicni regres, naročito po Darvinu, Frojdu, Marksu, Engelsu i Lenjinu!
Racunali su da ako Srbi ne pristaniu na neo-balijsku kvazi državu sa njima onda će ih EU i Amerika na to naterati silom. Koliko su bili sigurni u to odlucili su da dovedu mudzehide, koji su zverski odsecali glave i sekli stomake i udove nemocnim Srbima,da bi zastrasili Srbe. Cuj bali-filozofije, da zastrase Srbe!!!!
Srbe još niko nije zastrasio niti će ikad. Podsecaju li te ta zverstva na nešto is proslosi, kao sto su npr: nabijanje na kolac Srba,rezanje grkljana i seca glava.

Srbi iz RS su se herojski izborili za svoje dobro znajuci da da se muslinasko zločinstvo ne može iskoreniti izuzev sa nemilosrdnom silom jer im je zločinstvo uslo u gene.

Sadasnji lider RS Dodik, po tvome treba da menja svoju politiku i da se pokori zahtevima Bosnjaka i Zapada. Srbi bi radije svi izginuli nego da pristanu na tako nešto, jer Srbi nikad nisu imali veru u Turke i njihove saveznike!
Muslimanska Vlada BiH bi trebali da promenu svoju atitudu i prljavu-podmuklu politiku ali jedino bi na sledeći način mogli da saraduju sa Srbima:
Da priznaju da su im predci izdali Srbe u korist Osmanlija i da su te izdajice imale Srbe za svoje robove; da su u poslednjim ratovim doveli mudzihide da zatrase i ubijaju Srbe; da su saradjivali sa EU i NATOm samo da bi postali posebna muslimansko-balijska država u centru Balkanske civilizacije. Da se za poslednjih dvadesetak godina sve vise stapaju u muslimanski fundamentalizam i da se pare sa muslimanima ali ne i sa muslimankama; Da BiH(muslimanski deo) ustvari izdržavaju S. Arabija, Kuvajt i UAE, inače bi se raspali kao trula bundava.

E i za sve te nestasuluke i zločine Muslimani BiH kao i oni sa Sandzaka treba da se IZVINU Srbiji i svim SRBIMA na ovom i onom svetu

Setimo se: Pravi zločini u 1990-im su poceli u BiH kad su muslimani pokupili mnostvo nemocnog Srpskog stanovnistva oko Srebrenice i pateticki ih poklali i poubijali samo da bi sa borba za ”bali-oslobodjenje„ rasplamsala i da bi Srbe zastrasili.

Verujem da si ti Fatima svega gornjeg svesno kao i podosta tvojih Bosbnjaka ali tvrdoglavo negirate nepobitne cinjenice. I još ti uporno kritikujes i optuzujes RS, Dodika i sve Srbe koji su za ocuvanje Srbstva...bas kao sto su to cinili i tvoji predci Osmanlije i cine isto danasnja braca Turci i neki Arapi.

Svi su izgledi da je već poceo početak kraja kvazi-Boznije i da vam Bosnjacima sledede velike nedace i haos, ne od strane Srba nego bas od vasih vodja i njihivih pobratima Turaka i Arapa. Srbi će vas jednostavo ignorisati.”
D-Man
(Analyst)
20. januar 2017. u 16.15
„...jer Trumpa boli uho za vama...”

Фато, Фато, о, Фатима! Па, искрено да ти кажем, заболе и нас нека ствар за Трампом.
Нисмо ми толико за Трампа (колико ти мислиш) колико смо били против Хитлерке. Нама Србима неће бити пуно боље ни са Трампом (а ко зна како ће нам уопште бити) али да је Хитлерка засела у Белу Кућу онда знамо да би се иживљавање Амера над нама наставило.
Овако, са Трампом, можемо нечем повољнијем бар да се надамо а са Хитлерком не би било никакве нада.

Дакле, Фато, ми смо, у овом тренутку, на позитивној нули. Да ли ћемо у плус или минус остаје да се види. Тешко да нам са Трампом може бити горе (иако не искључујем ни такву могућност). Дакле, ми се надамо нечем бољем а, чини ми се, ви муслимани сте се испрепадали да ће вам бити горе. Што се тога тиче, за сада, 1:0 за нас.
Kenny
20. januar 2017. u 16.15
Suljo, otrov je strasno slaba reč iz tvog prebogatog Srpskog vokabulara za mene. Ja sebe smatram mrtvim već od momenta kad mi je ujak proteran iz Slavonije 1990. Moli se ti Suljo dok još ima vremena. Dobijate karte u jednom pravcu za dzenet ali izgleda da će se desiti isto ko i u stvarnosti. Drugi će dzebati a vi samo buljite. Neće oni Srbolikima ni slučajno da daju ista prava kao pravim muslimanima :))) Vi ste ništa za njih, nemate vrednost samo dok im služite. Kao i uvek isto, klasika nego mozak vam je govnivo ljigav pa tako i da vam se kaže istina vama je svejedno. Ali alat ste im, nikako ravnopravni muslimani.

Vas sad ceka i ajde da se „spremate” gde ako ih ne budete slusali ubice vas ili oni ako necete da služite ili dolazite kod svoje krvne brace na zasluženo.

Gledaj ovo, sredine neće biti.

Vi najzad nestajete sad uskoro svi u paketicu. Daj malo vremena, biće strahovito opusteno ali kako nisi ni pretpostavljao ni u najludjim snovima.

Suljo, šta te briga, cekaju te. Idete kao heroji.

A svima se smucilo šta je klinton bus obama pedofilija donela svima na prag sa... help baznija i free kosova. Neće biti vise umprofor, nato, mudzahedin ...aca na celu vaseg stola dok vi ko kukavice kao sto i jeste cvilite i bulje zenske nudite da bi vas drugi branili. Jel vidis cenu oko sebe kolika je? E to je od strane alahovih slebenika kome ste sluge. Zamisli. Fantazija a kazna nije ni pocela.

Ko šta radi, sebi radi. Prodali ste veru za veceru. Nema ljutis ? Lako je klati nadmocan neduzne. Mi ne gresimo duse, mi postajemo sve vise blagosloveni sa svakim novim pogotkom.

Tako da otrov ? Lepa smrt, gospodska za vas janjicare. Pusti te pederluke, da vidis uskoro šta si nekad bio kako ima da „zavrsi” posao.
CTEBA
(penzioner)
20. januar 2017. u 19.03
Е Фато, Фато, јел ти то озбољно, ил волеш да се зезаш?
И шта нам рече, остаје пар апаратчика из Обамине администрације, и ми Срби треба да напунимо гаће.
Они ће радити како газда каже, као идо сада.
Брига их и за вас и за нас.
Е сад објасни нам, како може ово да се деси кад су сви у САД за вас?

http://bit.ly/2jyyxVp

И шта кажу у Федерацији паника.
Luca_Brasi
20. januar 2017. u 19.40
Фато,

Вама Бошњацима смета Додик због тога што води одличну националну политику и што спречава наметање централистичке власти Републици Српској, то требаш рећи.

Док је био про-запдно оријентисани либерал и док се није супротстављао наметању воље високих представника, није вам сметала ни његова имовина, ни тзв. шверц цигарета, ни певање на свадбама и испраћајима, итд.

У суштини ради се о томе да ви и даље слепо следите политику СДА оличеној у Исламској декларацији Алије Изетбеговића и политичкој доктрини један човек један глас, којом би спровели мајоризацију БиХ и Србе свели на грађане другог реда који би у свакој прилици били прегласавани у народној скупштини.

Вама да је истински било до заједничкој суживота са Србима, остали би у Југославији у којој је било места и за све Србе и за све Бошњаке. Међутим не, ви сте хтели да разбијете српски корпус и да од БиХ направите државу бошњачког народа у којој ће доминантну улогу имати муслимани а закони бити писани по шеријатским правилима. У том контексту је ваш почасни председник Алија започео рат, и касније поклонио пасош Осами Бин Ладену „због заслуга за стварање прве исламске државе у Европи.”




goodbad
(gb&u)
20. januar 2017. u 20.06
fato uzmi abdest naman, plaho si s*ala.
coolloov
20. januar 2017. u 20.40
Nije mi jasno odakle ovolika mrznja u vama. Ako se zoves kako se već zoves je ne bitno ako verujes u šta god da verujes ni to mi nije toliko bitno ali mi je bitno to da su ti koreni Srpski kao sto je i jezik obicaji. Da ne mislis da je Bosna i muslimani na koje aludiras zajedno sa Albancima i Hrvatima nešto toliko posebno za Ameriku? Zar ti nije jesno da bi vas mnogi u EU i Americi popili u kap vode kad bi mogli. Mislis li stvarno da vas toliko vole da bi sutra rizikovali WWO III zbog vas? Ili nas? Pa zar ti nije jasno šta se zbilo 11 septembra zar ti nije jasno šta je poenta svih ratova na bliskom istoku i sva arapska proleca? Toliko je napakovano lajicki i neprofesionalno da je smesno. Čitaš li ti feno još po nešto sem kurana? Dali si analizirala malo desavanja oko Turske? Gadafija i libije, Sadama kojima je Olbrajtova i pored svog infrastrukturnog unistenja unistila i 500.000 dece koja su umrla od gladi lezeci na nafti. Dali si ti zeno normalna????? Dali znaš ko je bio Leopold II koji je pobio 20 milion ljudi u Africi kolonizujuci ih. Dali ti znaš ko je stvorio fasizam? Prvi i drugi svetski rat i sve ratove sveta? Dali ti je poznato da kada bi zavladao mir u svetu americka ekonomija bi kolapsirala? Nisu moje reci već zapadnih analiticara? mene bi bilo sramota kad bi imao takve idiotske poglede na svet ja i samo ja.
mona_liza
20. januar 2017. u 20.54
Fata se „brine” za Dodu ,a ne brine je sto moOozlemz terorisu svijet i sto NJIH ne vole ...
opusten
21. januar 2017. u 02.53
Kenny
20. januar 2017. u 16.15

Suljo, otrov je strasno slaba reč iz tvog prebogatog Srpskog vokabulara za mene. Ja sebe smatram mrtvim već od momenta kad mi je ujak proteran iz Slavonije 1990. Moli se ti Suljo dok još ima vremena.
-----------------
Ti si bolan dalabu a to je nadnacionalna karakteristika.
E cuj ti njega zbog ujaka umro a piše iz emigracije i dobija socijalu od neprijatelja i on i ujko?!
Da ti kažem ovako iskreno ja nijesam nikakav Suljo al draži su mi i
Mujo i Haso no takvi hajvani pa makar i bili nekakvi bolesni Srbi .
O Fati da ne pricamo ona bar more posluzit kad niko ne vidi .
Tebe nit hebat nit te kuci vodit.
CPHA
(Чувари ћирилице)
23. januar 2017. u 02.51
Ја сам убијеђена да ће Додик и Трамп одлично сарађивати.
Имају нешто заједничко.
:-)
Werba
(N/A)
23. januar 2017. u 08.45
Za sada kako stoje stvari, Dooodo je osuđen da cupka u Kantonu.
Ako mu budu skinuli sankcije skinuce mu i to je to. Drugo je pitanje, da li će to biti za 3 ili 5 godina.
Za to vreme gospodin Ivanic može tuzbom da pokrene sudski spor protiv Dooode, za pljacku i korupciju u Kantonu, kojom je ojadjena raja u tom istom Kantonu.
Presuda bi trebalo da glasi;

U ime raje u Kantonu!,

1. Milorad Dodik -Dooodo, osuđuje se na 8 god. robije. 2. da vrati opljackane dojce marke u budzet Kantona.

3. Da mu se oduzme sva nepokretna i pokretna imovina.
4. Po potrebi da ucestvuje u svim javno korisnim drustvenim radovima, bes izuzetka i podjednako sa teskim kriminalcima...

Da se vadi na budzet BIH, to neTJe da može, jer turcin Bakir
svake god. redovno opljacka taj isti budzet, od cijeg dela finansira
vehabijska legla, gde stigne, a ostatrak trpa sebi u dzep.

Eto, tako bi to nekako trebalo da se zavrsi...


 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.