Diskusije : Politika

 Komentar
Pocetak Kraja Americke Hegemonije
Ouija
(Dr)
16. januar 2017. u 22.10
Nešto se ozbiljno desava, pre nedelju dana svi americki nosaci aviona su pozvani u maticne baze. Za one koji misle da ovo nije ništa strasno, poslednji put kada se to desilo je bilo posle drugog svetskog rata. Neki dan ono siptarsko banditsko kopile Taci izjaviljuje da želi dobre odnose sa Rusijom iako ta zemlja ne priznaje Kosovo. Pa onda sada ovo sa slučajem „voz” koji je sa naše strane mogao da se vidi kao provokacija jer je bio ispisan istinom to jest „Kosovo je Srbija' sto je samo moglo da dovede do revolta siptara na Kosovu.

Rekao bih da se priprema nešto veliko u sledećih nekoliko meseci, mislim da su ovo samo probe da se vidi za koliko vremena mogu da reaguju siptarske snage i da im se otkrije logistika i na koji način funkcionise. To jest gde su njihovi osmatraci, gde su operativne baze, ko su im dousnici itd... to je sve uradjeno sa ovim ”trojanskim vozom„ jer su maltene postavili sebe u pripravnost rata i krenuli na polozaj da zaustava voz, a verujem da su nasi sve to snimali i pratili odakle polaze, gde prolaze, na koji način, i ko im je veza itd.

Sto bi Srbija na sva zvona na TV-u objavile da voz ide na Kosovo i još ofarban u srpsku trobojku sa ispisanim sloganom kojega se albanci zgrazavaju. To bi bilo isto kada bi poslali autobus u Vukovar koji bi bio ofarban u srpsku trobojku sa ispisom ”Vukovar je Srbija„ pa šta ocekivati nego da ustaše se pripreme u ratno stanje da uniste taj autobus... isto kao sto su to uradili siptari. A šta je pozadina? pozadina je prikupljanje operativnih podataka koje sam gore napomenuo da se vidi i tačno izracuna na koji i kakav način će siptari da deluju kada im sutra Srbija upadne sa vojskom na sever Kosova.

Postoje indicije da se čak Trump sa Putinom dogovarao oko pustanje srpske vojske na sever Kosova radi zastite stanovnistva. Ovo vest bih uzeo sa velikom dozom rezervacije jer Trump još nije preuzeo konce u ruke i tek kada sedne u ”oval office„ će da vidimo koliko je on to pro-ruski i pro-srpski orijentisan. Eto samo sam hteo to da kažem, jer smesno je da su srpske vlasti ocekivale bilo kakvu drugu reakcije od strane siptara osim one koje su dobili. A neko je sve to lepo snimao i prikupljao informacije.”
hologram
(ɯɐɹbo1oɥ)
16. januar 2017. u 22.22
Amerika i Engleska biće zemlja proleterska!;)
cenim_ja
16. januar 2017. u 22.43
Aha...i još treba dodati da će u davosu vucko da dobije na poklon par komada brzih vozova od kine pa da krenemo ...
pestko
(odzacar)
17. januar 2017. u 00.12
Mislim da dolazak Trampa na vlast i otopljavanje američko-ruskih odnosa, uz zahlađivanje odnosa SAD-EU i povlačenje SAD (delimično) iz NATO ima veze s time.

Trampova pobeda će i nama dati neke šanse na Kosovu. Samo treba pametno odigrati. Posebno je ohrabrujuća izjava Tačija, koji zna odakle vetrovi duvaju. Šiptari mrze Ruse, a ova izjava znači da Rusi jačaju, a SAD Kosovo pušta niz vodu...
Jocko4
(observer)
17. januar 2017. u 00.15
Ouija,

>'Postoje indicije da se čak Trump sa Putinom dogovarao oko pustanje srpske vojske na sever Kosova radi zastite stanovnistva. Ovo vest bih uzeo sa velikom dozom rezervacije ...'
- - -

Трамп и Путин још нису разговарали, тако да су такве индиције неистините.

Иначе, остали део твог текста има неког резона.
Ouija
(Dr)
17. januar 2017. u 00.51
Kao sto sam rekao „indicije', nije svaki razgovor dveju državnika formalni niti mora da bude. Normalno postoje ti formalni sastanci i dogovori a postoje i oni ispod stola za koje mediji ne cuju. Uostalom nije bitno jer je u pitanju ”rekla kazala' videcemo kakv je Trum igrac kada udje 20-og u belu kucu. Videtcemo koliko je sposoban da se odupre vasingtonskim lesinarima i lobistima svakavih vrsta. Hoceli konancno da vrati ameriku na pravi put na kojem je bila u 20 veku ili će biti likvidiran kao Kennedy... pitanje je ko njega cuva ciji je on clan loze A ili loze B koja vladaju amerikom. Samo polako.
Werba
(N/A)
17. januar 2017. u 02.39
po usvojenoj rezoluciji 1244.. Srbija ima pravo da posalje na KIM 1000 vojnika.
Najbolje bi bilo da do toga ne dodje, a da Tramp umiri sipce sa jedno
dve vruce zauske.
takođe bi za njega prevashodno bilo dobro, da iz licnog obezbedjenja -pratnje, izbaci crncuge, i da ih presaltuje u *landscaping cetu, da sisaju travu oko Bele Kuce, skupljaju papire, pl.kese, koje nanese vetar..
Najbolja opcija koja može da dovede do trajnog mira, bila bi Daciceva opcija, da Srbija uzme pola KIM, a pola prepusti cipcima, sto i Trampu izgleda kao najbolje rešenje.
U svakom slučaju, celu teritoriju KIM, Srbija više ne može vratiti.
Ovako, kako sada stoji situacija(a izgleda dugotrajno) Srbija će bez trajnog rešenja što se tiče KIM, u buducnosti, samo da grca i teško stuca...

Eeee, ako se to i kada ostvari (bilo bi dobro dok Tramp vlada)tada Srbija može da insistira(sa pravom) na povratak cele izgubljene teritorije, tj.
da ostatak izgubljene teritorije, ostvari pripajanjem Miletovog Kantona, a koji je stvorio i ostvario, Slobodan Milosevic,-Cobe.




goodbad
(gb&u)
17. januar 2017. u 03.23
za neprepoznat' si. bravo na komentaru. iskreno.od Trampa ne treba ocekivati neke radikalne zahvate.US politicka masinerija kad uhvati zamah teško da drasticno menja smer.mali koraci u svakom skucaju , da
bezdomni
(maestro)
17. januar 2017. u 04.48
Indijanci već treću godinu sakupljaju drva biće nešto ozbiljno :)
Bollywood
(elektro mehanicar)
17. januar 2017. u 08.03
To je samo prica za naivce pre izbora, a posle izbora represalije svih vrsta prema svemu sto je Srpsko u cilju nekakvih evroatlanskih integracija.
Nema kraja ispunjavanju uslova evroatlanskom okupatoru sve u cilju suzbijanja i istrebljenja Srpstva.
Pre izbora za Ruse a posle glachamo yajjca NATO pakto i Briselskoj gospodi.
Moto zapada je „Srbi ima da vas nema”
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.