Diskusije : Politika

 Komentar
Евроазијска Србија почела сарадњу са РФ!
SvetlostVostoka
(Evroazijska Srbija)
29. jun 2013. u 13.52
ЕВРОАЗИЈСКА СРБИЈА ПОЧИЊЕ ЗВАНИЧНУ САРАДЊУ СА РУСКОМ ДРЖАВОМ!

Јуче у 10 часова сам као оснивач и координатор пројекта ЕВРОАЗИЈСКА СРБИЈА, а у име покрета ЕВРОАЗИЈСКА СРБИЈА, имао званичан дипломатски састанак са господином Георгијем Мурадовим, замеником Константина Косачова, који је трајао око 45 минута. Састанак је одржан у просторијама руске државне организације на чијем челу се налази господин Константин Косачов. Састанку је присуствовао и један од сарадника господина Мурадова задужен за рад са невладиним организацијама.

На састанку сам изложио програм и план рада ЕВРОАЗИЈСКЕ СРБИЈЕ који је наишао на ПОТПУНО одобравање од стране господина Мурадова. У то спадају и наши познати ставови о природи евроазијских интеграција које НИСУ империјалне природе, о негативности приступа Александра Дугина, о 3 главна правца деловања у интеграцијама: економија, одбрана и култура (очување самобитности народа - господин Мурадов је то неколико пута подвукао) и друго.

Издвајам 2 главне ствари са састанка:

1) Господин Мурадов ми је ДЕЦИДИРАНО рекао да Русија не иде на евроазијске интеграције само у оквиру земаља бивших чланица СССР-а, већ и шире, а посебно има у виду Источну Европу, као и земље које спадају у пост-византијски цивилизацијски круг, а где, на пример, спадају Србија, Бугарска и Грчка. Добио сам доказ за оно што све време причам, а то је да уопште није питање да ли нас Руси хоће у Евроазијском Савезу, већ да ли ми хоћемо у Евроазијски Савез.

2) ЕВРОАЗИЈСКА СРБИЈА је данас договорила први заједнички пројекат са представницима руске државе у Србији који би требао да буде урађен у скорије време. Оно што је важно је да ми Срби треба да будемо организатори тог пројекта чиме бисмо показали да смо заинтересовани за евроазијске интеграције.

Господин Мурадов:

http://rs.gov.ru/node/25006

Идемо даље!
SuleVelicanstveniPoruka negativno ocenjena. Pokaži

SuleVelicanstveni
29. jun 2013. u 14.05
 Оно што је важно је да ми Срби треба да будемо организатори тог пројекта чиме бисмо показали да смо заинтересовани за евроазијске интеграције. 

[email protected]? ko Ce to da organizuje?DA LI ti imaš dozvolu da organizujes bilo šta u ime SRBA?
Mi OVde za svako izjasnjavanje koje dajemo u tudje ime treba da imamo jedan potpis.
KaD. ćeš obaviti razgovor sa nekim od naših tikvana jer pretpostavljam da su oni ti koji daju zavrsnu reč?
SvetlostVostoka
(Evroazijska Srbija)
29. jun 2013. u 14.21
[email protected]? ko Ce to da organizuje?”

Ми из Евроазијске Србије.

„DA LI ti imaš dozvolu da organizujes bilo šta u ime SRBA?”

Од кога да тражим дозволу? Ово ће да се организује у име Срба који су за улазак Србије у евроазијске интеграције и као информациони пројекат да људи сазнају нешто о евроазијским интеграцијама.

Има вас пуно што сте против савеза Србије и Русије, али нећете успети. Све што радите обиће вам се о главу, јер терате народ са његовим смртним непријатељима и џелатима са Запада.

„Mi OVde za svako izjasnjavanje koje dajemo u tudje ime treba da imamo jedan potpis.
KaD. ćeš obaviti razgovor sa nekim od naših tikvana jer pretpostavljam da su oni ti koji daju zavrsnu reč?”

Немам појма о чему причаш.
SvetlostVostoka
(Evroazijska Srbija)
29. jun 2013. u 14.22
Има вас пуно што сте против савеза Србије и Русије, али нећете успети. Све што радите обиће вам се о главу, јер терате народ у савез са његовим смртним непријатељима и џелатима са Запада.
patriota-b
29. jun 2013. u 14.23
@? ko Ce to da organizuje?DA LI ti imaš dozvolu da organizujes bilo šta u ime SRBA?

##

Sule, da li poduhvat SV može nečemu da šteti? Ako ne šteti, onda koristi.
Da li si ti, Sule, dao svoje odobrenje sadašnjoj vlasti, ako si Srbin, da se preda Kosmet i da se ide na popuštanje EU po svaku cenu?

Jesi ili nisi?
RegistrovanPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Registrovan
(Я люблю запад)
29. jun 2013. u 14.28
Nisu te zvali na konsultacije, već na raport. Stav Rusije prema NVO je veoma jasan, i po mom mišljenju ispravan. Treba da znaš da to nije bio sastanak ravnih, već su te zvali da im objasnis šta radis, da imaju uvid u to da li im predstavljas smetnju ili si neko koga mogu da iskoriste u buducnosti. Svejedno, čestitam ti na entuzijasmu i energiji.

P.S. Ovome sto pita da li te je ko oblastio da govoris u ime Srba - on i ne govori u ime svih Srba, već onih koji su clanovi njegove organizacije.
windy-chicago
29. jun 2013. u 14.28
Posalji e-mail onima na vlasti, da čujemo šta će oni reci. Mi to znamo.Lepo je to sto radis, ali šta narod može. Veliki pozdrav.
RegistrovanPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Registrovan
(Я люблю запад)
29. jun 2013. u 14.30
Nego, kad si pomenuo „zvanican diplomatski sastanak”, malo (malo vise) si preterao. Prvo ti nisi diplomata, nije te niko ovlastio da nastupas u ime države. Drugo, nisi napisao koju državu si mislio da predstavljas, Srbiju ili Kanadu?
Galiot
(putnik)
29. jun 2013. u 14.36
...хехе...Registrovan...`си малко љубоморан ???
RegistrovanPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Registrovan
(Я люблю запад)
29. jun 2013. u 14.42
Na šta da budem ljubomoran????
Mocop_PC
29. jun 2013. u 15.01
SvetlostVostoka
Neka Gospod blagoslovi Bogougodno djelo koje si zapoceo! Podrsku imaš od mene i moje porodice iz Republike Srpske!
patriota-b
29. jun 2013. u 15.02
Ja sam s druge strane sasvim siguran da je usamljeni_šupak čist primer izdajnika, ako je ikad i bio Srbin...
Mocop_PC
29. jun 2013. u 15.09
usamljeni_jahac
(gonic stoke)29. jun 2013. u 14.
a na zapadu živi tri miliona Srba : Da nisu dosli na zapad bili bi već odavno u grobu
-----------------------------------------------

Svi ti Srbi koji su dosli na zapad će svakako na kraju da zavrse u grobu, jer svi tamo zavrsavamo. Jedina razlika je ta, sto će njihova i djeca i unucad biti izgubljeni! Bio sam na zapadu i znam vrlo dobro u kakvoj se tamo situaciji nalazi nasa emigracija. Djeca odrastaju na GMO hrani, ne znaju srpski, idu u crkvu ne zbog sluzbe Bozije nego zbog piknika i folklora itd. O tome se tomovi knjiga mogu napisati!
Moj savet je: ukoliko ne želite da izgubite svoju djecu i potomstvo vratite se u svoju otadzbinu!
SvetlostVostoka
(Evroazijska Srbija)
29. jun 2013. u 15.14
1) Ја сам био тај који је први иницирао сарадњу обративши се званично руској државној организацији „Россотрудничество”, а они су ме званично телефоном позвали и заказали састанак. Све је било на равноправним партнерским основама.

2) Састанак јесте био дипломатски јер је цео дипломатски протокол био испоштован до краја, то јест на улазу ме је сачекао господин који је задужен за рад са невладиним организацијама, који ме је провео до сале за састанке са странкама, онда је дошао господин Мурадов, руковали смо се и упознали, сели смо за сто где седају и друге дипломате, током разговора је вођен записник од стране господина који је задужен за рад са невладиним организацијама, договорили смо план рада, добио сам контакт податке, испраћен сам до излаза.

Идемо даље.
SuleVelicanstveniPoruka negativno ocenjena. Pokaži

SuleVelicanstveni
29. jun 2013. u 15.14
patriota-b
vLAst je izabrana od naroa. sveTlostVostoka je čini mi se samo jedan imigrant ozenjen za ruskinju i koji je tek dosao u RUSIju a već bi da pravi reda i preusmeruje.
RAzlika velika. moJ ti mu je savet da cuva kanadski pasos i prestane da pljuje kanadjane.
SuleVelicanstveniPoruka negativno ocenjena. Pokaži

SuleVelicanstveni
29. jun 2013. u 15.16
JEsu li te pretresli pri ulasku?

:-)
SvetlostVostoka
(Evroazijska Srbija)
29. jun 2013. u 15.17
„JEsu li te pretresli pri ulasku?”

Не.
patriota-b
29. jun 2013. u 15.35
Zatvorili me pred zeno i decom i plati svoju slobodu 5000 DM : To nije mnogo za lopove ali je za mene mnogo jer sam svojom energijom zardio

##

Ma hajde... Nisi znao da je drogu zabranjeno unositi?
Mocop_PC
29. jun 2013. u 15.40
Usamljeni jahac,

ja sam ti samo rekao svoje mišljenje, a ti kako hoćeš.
patriota-b
29. jun 2013. u 15.43
patriota-b
vLAst je izabrana od naroa. sveTlostVostoka je čini mi se samo jedan imigrant ozenjen za ruskinju i koji je tek dosao u RUSIju a već bi da pravi reda i preusmeruje.

##

Znam ko je SV, predstavio se svojevremeno punim imenom i prezimenom, kao i kraćom biografijom.
To praktično niko sem njega nije ovde uradio.
Ja se nekad slažem s njim, ponekad se ne slažem, ali mu se ne može osporiti da čovek stoji imenom i prezimenom iza svojih reči.

Njegova inicijativa ako se i ne pokaže kao dobra ipak nije loša i treba je podržati. To sigurno nije najgora inicijativa koja se pojavila, a može u perspektivi da se razvije u nešto povoljno po Srbiju.

Bio je sigurno hrabar potez zameniti Toronto za rusku provinciju, tim pre se taj potez treba poštovati.

Koliko sam ja mogao da primetim SV nije pljuvao po Kanadi već više od godinu dana, ali zato daje neke inicijative koje Kanadi nisu neprijateljske, ali zato jesu prijateljske Srbiji.

A ti lično, Sule, ako se već toliko brineš za Kanadu onda idi na kanadske sajtove i nemoj se petljati s tamo nekim Srbima. Što će ti to u životu kad imaš Kanadu?

Narod ne može kritikovati vladu zbog evropskog puta, jer je za isti politički program glasao, ali narod može kritikovati vladu zbog bezalternativnog puta u EU, koji košta previše teških i skupih ustupaka, za koje nisu dobili mandat izborima.

SuleVelicanstveniPoruka negativno ocenjena. Pokaži

SuleVelicanstveni
29. jun 2013. u 15.57
patriota-#b
kaNAada je spomenuta u konceptu njegovog prijasnjeg državljanstva a ne u konceptu moje brige za nju.
NEmate zašto da se ljutite zbog mojih [email protected] je samo zapalo za oko da se RUsi ogradjuju i da u stvari čitav ovaj projekat treba da krene kao nasa inicijativa na sto me navelo ovo pitanje, ko je zaduzen za sprovodjenje ove inicijative.

piše lepo :-„da mi srbi treba da budemo organizatori tog projekta#”
dali to može svako da bude organizator tako ipak važnog projekta ili to mora da bude neka određena i izabrana grupa.
vrn2007
(РуНа: 2+2=4)
29. jun 2013. u 16.18
premijer Da~i} ka`e da od tog projekta nema ni{ta, i da Putin ka`e da je ne mogu}.
patriota-b
29. jun 2013. u 16.19
Razumeo sam kontekst tvog komentara.

Ima u Srbiji mnogo pitanja važnijih „ko je to dozvolio”, pa se ne traže odgovori.
Mislim da u poplavi raznih NVO svako ima pravo da pokrene jednu ovakvu inicijativu.
U svakom slučaju nije nikom zabranjeno, pa ni tebi. I ti možeš da pokreneš svoju incicijativu u tom pravcu.

Kao i kod svakog pridruživanja i ovde je potrebno da inicijativa potekne od onog ko želi da se pridruži.
U diplomatskom smislu su Rusi dali više puta do znanja da bi voleli da vide Srbiju u svom društvu, ali su jasno rekli da je to izbor Srbije.
Kao što je izbor vlasti Srbije bio da ne pozovu Ruse na pregovore o Kosmetu koje su vodili sa EU.
Kao što za prijem u EU treba da se sami dosta potrudimo, tako isto za saradnju sa EA treba da uložimo određene napore.
Ova inicijativa bi mogla da bude korisan korak u tim naporima.
Retardo
29. jun 2013. u 16.23
Суле, ти си говедо те се у складу с тим и понашај!
Mocop_PC
29. jun 2013. u 16.33
Retardo
------------------
Hahahahaahahahahah...pao sam sa stolice hahahaha
vrn2007
(РуНа: 2+2=4)
29. jun 2013. u 16.35
Ovo }e pre da za`ivi nego eu koja je u fazi raspadanja, neke ~lanice ve} `ele da iza0u.
SuleVelicanstveniPoruka negativno ocenjena. Pokaži

SuleVelicanstveni
29. jun 2013. u 16.42
patriota¥b
Dane misli vostok da ga omalovazavam Ali ko je on da ZaSTUPA Mišljenje čitavog jednog naroda?
Sa cime se on dosad dokazao ili ko mu je dao ovlascenje da govori u ime jednog naroda?
Da seBI nije dao preveliku slobodu?

SuleVelicanstveniPoruka negativno ocenjena. Pokaži

SuleVelicanstveni
29. jun 2013. u 16.46
;MOCore ponasaj se,# TVoj te BOG MILostivi posmatra.
vrn2007
(РуНа: 2+2=4)
29. jun 2013. u 16.51
{ta si se okomio na Vostoka, nije on jedini koji propagira ne{to {to nije e.u..
ZaRodinu
(Голгота и Васкрс)
29. jun 2013. u 17.11
Jel vraceno kanadsko državljanstvo, o kozace?
vrn2007
(РуНа: 2+2=4)
29. jun 2013. u 17.15
Balkansko dr`avlanstvo?
Mocop_PC
29. jun 2013. u 17.32
SuleVelicanstveni
29. jun 2013. u 16.46;MOCore ponasaj se,# TVoj te BOG MILostivi posmatra..
---------------------------
Posmatra nego kako, za razliku od tvog „lojavog boga” Popisam ti se na nik!
patriota-b
29. jun 2013. u 18.07
patriota¥b
Dane misli vostok da ga omalovazavam Ali ko je on da ZaSTUPA Mišljenje čitavog jednog naroda?

##

Naravno da SV ne zastupa mišljenje čitavog naroda, ali svakako jednog njegovog dela. I to ne baš malog dela. Čak verujem da je taj deo daleko iznad 50%.

Kad se uporedi ovaj stav SV sa stavovima nekih drugih organizacija, koje takođe niko nije birao, a zna se ko ih je postavio, onda bih ja lično rekao da je SV najbezazleniji.

Ako se već neko treba pitati „otkud ti pravo da govoriš u ime srpskog naroda” onda ima mnogo ljudi koje daleko pre SV treba to priupitati.
Ja bih pre počeo sa raznoraznim Kandićkama, Lihtovima, Biserkama, pa kad to dovedmo u red onda možemo pitati i SV otkud mu to pravo.
Rodoljub
29. jun 2013. u 19.19
Suljaga, kako se tvoja hanuma zivlje? Zubejha? Merhinsia! Reci. Jer ja volim da ono sto prchim i imenom da oslovljavam!
nniki
(Nanotech)
29. jun 2013. u 23.07
Onomad Vostok pomenu da je do tada uclanjeno u Eur oAzisku Srbiju nekih 1600 +. Od njih su 95% već u Rusiji koji tamo rade kao nasi Gastarbeiteri. Retko da će se koji lenjivac ili besposlucar iz Srbije uclaniti u to udruzenje. Oni će radije da žive od svojih roditelja, deda, baba i države nego da im se daje sansa za EA uniju gde bi im poslovi uglavnom bili po Sibiru.
SuleVelicanstveni
30. jun 2013. u 01.19

[email protected] [email protected] da preterujes sa tih =-O 50 posto jer 50posto ljudi uopste nije ni zainteresovano za politiku.KAKO bi onda znali ili odakle bi znali za ea.?

a ti MAMune prcaj svoju babu dEsanku SAkic.
patriota-b
30. jun 2013. u 09.13
[email protected] [email protected] da preterujes sa tih =-O 50 posto jer 50posto ljudi uopste nije ni zainteresovano za politi

#3

situacija u srbiji tone takvom brzinom da će uskoro svih 100% stanovnika Srbije biti zainteresovano za politku.

Slažem se da je dobar broj ljubitelja Rusije u toj grupi zbog tradicionalnih veza, bez shvatanja suštine problema.

međutim, najmanje 99% onih koji su za EU je takođe u toj grupi jer su neinformisani, odnosno pogrešno informisani i imaju nerealna očekivanja od EU.
Da sad podeliš upitnik o EU onima koji zastupaju ulazak u istu od 100 pitanja na 99 bi odgovorili netačno. Toliko je (ne)znanje naroda o EU.

narod u najširem smislu reči nikad nije znao artikuliše politiku drugačije sem kroz stomak, a posao nacionale elite je da usmerava politku tako da stomak bude pun. U suprotnom dolazi do smene elite i građanskog rata.
Naša nacinalna elita trenutno jako loše radi svoj posao, a sa samo malo više objektivnosti u informisanju, što još nije propaganda, procenat rusofila u srbiji bi skočio na 95%.
SvetlostVostoka
(Evroazijska Srbija)
30. jun 2013. u 13.49
„..извини Восток..само једно потпитање у вези Дугина..о чему се ради ?...какав негативан приступ?..чиста знатижеља?”

Па јел знаш Дугинову идеологију?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.