Diskusije : Kosovo i Metohija

 Komentar
Kosovo najveća greška međunarodne zajednice
TROFAZNI-3
(Penzioner)
27. mart 2011. u 13.24
Kosovo najveća greška međunarodne zajednice

Srna - 27.03.2011 14:38

BEOGRAD - Poslanik Evropskog parlamenta Pino Arlaki ocijenio je da je Kosovo najveća greška međunarodne zajednice u posljednjih 12 godina, jer je stvorila mafijašku državu, a stalo joj je samo da ta istina ne ispliva na površinu.

„Međunarodna zajednica izbjegava da pogleda ispod površine, da pogleda u probleme, izbjegava da prizna da je Kosovo bilo velika greška. Naša najveća greška u posljednjih 12 godina. Stvorili smo mafijašku državu i stalo nam je samo do toga da ova istina ne ispliva”, naglasio je Arlaki, koji je poslanik grupe socijalista i demokrata u Evropskom parlamentu.

On smatra da evropske zemlje treba da počnu da se suočavaju sa istinom i da preduzimaju mjere, jer politička situacija na Kosovu i činjenica da organizovani kriminal dominira Kosovom predstavljaju veliku prijetnju po bezbjednost evropskih zemalja, ali i zemlje regiona, pa čak i Albanije.

Arlaki je rekao da za sada ne vidi „ozbiljnu volju da se taj odnos promijeni” i da je, uprkos pokušajima njega i još nekolicine parlamentaraca da istaknu taj problem, „opšta tendencija da se gleda u drugom smjeru”.

On je upozorio da je sadašnja situacija „veoma nelagodna” za EU, a da je tendencija u Uniji da „kada se suočava sa neuspjehom, samo okrene glavu”, nagalsivši da situacija može biti ispravljena, ali se mora brzo djelovati, jer se EU suočavao sa veoma ozbiljnom prijetnjom.

Prema njegovom mišljenju, Euleks je kao misija bio potpuno neuspješan, poput automobila kojem ne radi motor, te da bi EU i međunarodna zajednica trebalo da prestanu da gaje „lažnu sliku” o Kosovu kao stabilnom mjestu.

„Treba upaliti taj motor, učiniti da se automobil pokrene. Ne govorimo o nedostatku resursa. Nismo u državi trećeg svijeta, nego u srcu Evrope. Imaju resurse, kompetencije, imaju iskustva, saradnju svih evropskih zemalja i tako dalje. Mislim da bi stvari trebalo da krenu naprijed”, rekao je Arlaki za beogradske medije.

Poslanik Evropskog parlamenta je izrazio nadu da će EU „uzeti u obzir sve kritike iznijete na račun Euleksa i ispraviti situaciju”.
TROFAZNI-3
(Penzioner)
27. mart 2011. u 13.27
Pravilan naslov ovom textu treba ovako:

Otimanje KosMeta od Srbije je zločin zapadne NATO alijanse

ps
Ipak se nešto pozitivno kreće...izdrzace Srbi još koju godinicu a onda ...nek se arnauti dobro spreme bjezanje preko Prokletija pokleto im sve bilo.
konkluzolog
(analizator)
14. maj 2011. u 17.01
...mafijaska država?

eto u Srbiji nema mafije samo sto su najveci svjetski krijumcari droge iz latinske Amerike Srbi...doturaju drogu Siptarima pa ih ovi prodaju po ulicama Evrope...
srb1389
(Дискута)
03. jul 2011. u 09.12
Uprolazu
06. avgust 2011. u 13.06
Poslanik Arlaki?!!!

Koja važna ličnost!!!

Našli jednog potplaćenog poslanika u EP koji broji 500 poslanika!!

Srbe na Kosovu čeka sudbina Srba iz HR!!

Izdaće ih Srbija leteći za status kandidata u EU!

Preko noći vam ne gine traktorska prikolica kao i HR Srbima!!
BL
(Dr.)
27. avgust 2011. u 07.11
TROFAZNI-3 Ti u Kanadi a nadas se da će arnauti siptari da bjeze?
Jadno je to od tebe,dodji i pomozi svom narodu da se spremi strategija.
Dodji na KiM lako je iz te države da lajes iz te države koja je poslala NATO da bombarduje Srbiju.
Zavali se u fotelju i otvori pivo to ti znaš najbolje.
planeta1
(tajna)
22. septembar 2011. u 20.15
Srbi sa Kosova i Metohije shvatili su da Stefanovic i Bogdanovic kada su god vodili pregovore u Pristinu nikada ni jedan papir -dokumenat nisu potpisali niti su bilo šta sa sobom imali. Kompletni dogovori su bili usmeni a tadic je sve aminovao iza ledja celokupnog Srpskog naroda. Kad se ova dvojica pojave na severu Kosova Srbi moraju da ih uhapse i sprovedu u Kosovsku mitrovicu da im se sudi .Takvi lopovi TERORISTI zasluzuju najstroziju kaznu . A ako se Tadic pojavi onda njega odmah na sud . Jedino Kosovci najhrabriji narod u srcu Srbije ima snage za tako nešto da pohapsi i osudi teroriste koji vrsljaju po severu Kosova i Metohije koje tadic salje .Ako ga Srbi sa Kosova ne osude bilo gde da ode u svetu nacice ga Srbi sa Kosova i Metohije . Nema on i ostala pederska mafija gde da se sakriju.Biće pohapseni i na sud osuđeni po TEXSASKOM zakonu http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=18060&catid=46
planeta1
(tajna)
22. septembar 2011. u 20.30
Oliver Ivanovic iz Kosovske Mitrovice je najveci neprijatelj Srba sa Kosova i Metohije. On sve radi sto mu tadic naredi a sve na stetu Srpskog naroda Српска политика: Шта се иза брега ваља

После оваквих тонова у нашој штампи изјава наших проверених „пријатеља” Жарко Пуховски из Загреба или Словеначке министарке одбране Љубице Јелушић који се у тој „нашој” штампи посебно истичу – мада их уопште као безначајне не би требало ни помињати. Као и изјаве државни секретар у министарству за Косово и Метохију Оливер Ивановић и великог мислиоца Чедомора Јовановића ствара се у ствари медијска подлога да се окриви амбасадор Конузин, а са њим и Русија, за превелико мешање у наше унутрашње ствари. Тако ћемо изгубити и задњег озбиљног пријатеља, па ће Тадић и остала његова братија одбрану Космета препустити ЕУ и НАТО-у. Кад предаја Космета буде и дефинитивно одрађена грађанима ће објаснити да су све покушали али да је „међународна заједница” ипак другачије одлучила па је нама најбоље да Косово и формално признамо.

Русији је тај давно договорено сценарио врло добро познат и не жели да учествује у Тадићевим прљавим играма уништавања Србије. Стога је иступање руског амбасадора било оштро са јасним нагласком и оградом да Срби издају Србију те да Русија у таквој ситуацији није у могућности да помогне. Руси ипак не могу бити већи Срби од самих Срба поготову ако се ради о одбрани територије Србије. То је амбасадор Конузин хтео да нагласи и то је урадио са великим успехом и на правом месту. На НАТО форуму безбедносних изазова усред Београда.

Хвала ваша екселенцијо Александаре Васиљевичу Конузин на искрености која је у читавој српској јавности имала великог позитивног одјека, осим у владајућим круговима којима ваша изјава никако није пријала јер очито потврђује њихове намере издаје сопствене државе.

Уредништво Српске политике

------------------ Довде можете копирати
CEKAC
07. oktobar 2011. u 17.07
http://vimeo.com/29415513

Intervju vrijedniji opd svih dosadasnjih pisanja.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.