Diskusije : Neplodnost

 Komentar
RH negativna spric u 7 mesecu??
krle76
(pravnik)
21. avgust 2013. u 14.49
Da Vas sve pozdravim...Interesuje me da li ima neka žena sa iskustvom da je morala u 7 mesecu trudnoće da primi RHOPHYLAC 3oo injekciju, ali me interesuje objašnjenje zašto do kojih komplikacija bi doslo ako ne bih primila tu injekciju?
promedic
25. avgust 2013. u 16.41
detlic2
26. avgust 2013. u 06.26
To je Rogham injekcija. Beba može da ima jako velike posledice. Zato, primi kako su ti rekli, ja mislim da se prima i odmah nakon porodjaja, ima neka fora. Posledice su zaista ogromne ako ne primis. Probaj na srpskom da googlas rogham injekcija, pa procitaj. Ako si ti negativna a muž pozitivan, onda se daje za svaki slučaj, ako je beba pozitivna, onda bude mesanja antitela.

U svakom slučaju probaj ovako da ukucas u google kako sam ti napisala.

Oprosti, nisam bila pri netu skoro mesec dana pa tek sad odgovaram.
jelkac
(student)
04. septembar 2013. u 08.09
Ja sam primila u obe moje trudnoće. Važno je zbog toga sto ako dodje do mesanja majcine i bebine krvi u toku porodjaja ( ili ako do porodjaja dodje i ranije --u tom zadnjem tromesecju) majcina antitela napadaju bebinu „krv” i mnogo je opasno zbog toga. Ova inekcija ima dejstvo nekoliko sedmica (tamam da pokrije do kraja trudnece ) tako da preventira bilo kakve komplikacije povodom toga .
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.