Diskusije : Neplodnost

 Komentar
Tri grozda sa Hilandara
veing
14. maj 2013. u 04.05
Dobila sam tri grozda sa Hilandara. Upravo sam u fazi priprema da pocnem da ih koristim.Interesuje me da li je neko imao priliku da ih koristi.
Inače, već sest sedam godina suprug i ja vodimo ljutu bitku sa neplodnoscu. Do sad smo se uradili sedam inseminacija i tri VTO, i sve bezuspesno.U svim ciklusima koji su pripremani za VTO, sam odlično odreagovala, Bilo je po 5 oplodjenih JC, vraceno je po tri, i ništa. Konkretan problem ne postoji, sm ustanovljene oligospermije kod supruga i kod mene ustanovljene hipotireoze, koja je kontrolisana već sedam godina. Pod terapijom sam , tako da to netreba da bude prepreka.To je konstatacija endokrinologa.
Kako ne znamo uzrok naših muka, prosto sam dosla do ideje da probam da resim nas problem na ovaj način.
LeeLu
16. maj 2013. u 23.03
To će sigurno da pomogne...
fizikela
(prevodilac)
17. maj 2013. u 06.04
Ko u šta veruje - to mu i pomaze. Ne znam kako se koristi, nadam se da će se javiti neko ko zna, a ne neko ko će u startu želeti da te obeshrabri. Mi, žene, treba da podržavamo jedne druge, posebno u zelji da se ostvarimo u najlepsoj ulozi. Srećno, kako god da pokusate!
dutila
17. maj 2013. u 06.41
Samo ako vjerujes biće moj ti je savjet odradi sve kako piše moli se i biće ja imam mnogo iskustva i znam da će ti sigurno pomoći samos e pridržavaj napisanog i vjeruj svim srcem
Shomikus
(Striper u penziji)
17. maj 2013. u 16.47
Draga veing ,prvo želim ti sve najbolje I nadam se da će ti uspeti da dobijes svoju bebu uz pomoć hilandarske svete loze.

Ja hvala Bogu sam svoje troje dece dobila bez problema, ali znam par koji je dobio uz pomoć grozdjica. Jako je bitno da se pridržavas uputstva. Moras da si vencana u crkvi, da ste oboje verujuci I koliko znam moras da postis strogi post 40 dana I za to vreme ti I muž ne smete da imate odnos. Najbolje je da pre toga se obratis svom parohu koji će ti sigurno pomoći I dati ti blagoslov jer nije lako strogi post 40 dana.

Svako dobro ti želim od Gospoda I da uskoro jedan bebiron zaplace u tvom domu.

Za Leelu, molim te reci mi šta je tebi pomoglo da dobijes decu. Umesto da ohrabris ovu ženu kojoj nasa pomoć je I te kako potrebna ti sakrasticno komentarises.
LeeLu
18. maj 2013. u 12.36
Shomikus, smanji dozivljaj, nisam uopste sarkasticna nego skepticna, šta ima loše u tome, ne moramo svi da verujemo u crkvene mitove i legende.
Shomikus
(Striper u penziji)
18. maj 2013. u 13.47
Ti najbolje znaš da si bila sarkasticna, ali ako će ti biti lakse onda se izvinjavam jer nisam prepoznala tvoj skepticizam. Da li ti mislis da je medicina apsolutno savrsena, ja mislim da nije jer da jeste svaka žena bi posle svakog IVF ili ICSI imala bebu zagarantovano.
Sofija_
19. maj 2013. u 03.39
Post uz lozu i grozd Svetog Simeona Mirotocivog, moras postiti van ostalih postova.To treba da bude 40 punih dana i da izracunas da ti 41.dan padne u nedelju kako bi se ti i muž mogli pricestiti.
Zadnje vece pred pricest se uzme grozdje(ti dva i suprug jedno).
Loza se drzi u flasi osvestane vode i pije se po malo pre svakog obroka.U flasu čim popijes dodas vode, tako da imaš za 40 dana.
Takođe(procitaj uputstvo)trebaš da radis metanije(poklone) tri puta na dan po 50(nije lako ali se izdrzi). Ako ne znaš kako se rade, pitaj svog duhovnika.Takođe trebaš da javis(zgrada Hilandara u BG)dan-dva pre početka da ćete početi post, kako bi oni javili u Hilandar da se spomene vase ime na svakoj molitvi svih 40 dana dok postite, sto znači da se i monasi na Hilandaru mole za vas.
Najvaznije od svega je da verujes i da se svim srcem molis.

SrećNO!
pstama071
21. maj 2013. u 19.00
Leelu , jako si nekulterna , ali šta da se radi ima nas svakojakih
zanana
06. septembar 2013. u 06.19
i ja sam dobila 3 Grozda nisam još pocela sa terapijom jer moram prvo da se vencam u crkvi...ako neko ima šta da mi posavetuje zahvalna sam...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.